FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Papa Johns
Quiz about Papa Johns

Papa John's Trivia Quiz


This is a quiz about my favorite pizza place in the USA. If you are a die hard fan of Papa John's pizza this should be an easy quiz for you. PS. Be sure to tip your delivery driver, gas isn't cheap.

A multiple-choice quiz by arcwind056. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
arcwind056
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
269,449
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1368
- -
Question 1 of 10
1. Who is the founder of Papa John's? Hint


Question 2 of 10
2. What year was the first Papa John's restaurant opened? Hint


Question 3 of 10
3. In which US state did the first Papa John's open? Hint


Question 4 of 10
4. What is the Papa John's slogan? Hint


Question 5 of 10
5. What is NOT a side item served at Papa John's? Hint


Question 6 of 10
6. How many dipping sauces does Papa John's offer? Hint


Question 7 of 10
7. At Papa John's, what term is used in upgrading a meal combo to a larger size pizza? Hint


Question 8 of 10
8. What item will you find with your Papa John's pizza that you normally don't find with the other pizza chains? Hint


Question 9 of 10
9. There are Papa John's restaurants in China.


Question 10 of 10
10. Which is NOT a specialty pizza typically served at Papa John's? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the founder of Papa John's?

Answer: John Schnatter

John got it all started without any degrees in business. His dream started as a high school student working at a local pizza pub.
2. What year was the first Papa John's restaurant opened?

Answer: 1984

In 1983 John used a knocked out broom closet located in the back of his father's tavern. He made and sold pizzas to the tavern's customers. Eventually in 1984 John made enough money to open his first restaurant.
3. In which US state did the first Papa John's open?

Answer: Indiana

Jeffersonville Indiana to be exact.
4. What is the Papa John's slogan?

Answer: Better ingredients, better pizza.

Papa John's dough is never frozen. The pizza sauce is made from vine ripened tomatoes which is made into sauce within six hours of being picked. The olives are imported from the Mediterranean area. Only FRESH baby portabella mushrooms, green peppers and onions are used.
5. What is NOT a side item served at Papa John's?

Answer: deep fried mozzarella sticks

If you haven't tried the apple twist yet you are missing out. It is to die for!
6. How many dipping sauces does Papa John's offer?

Answer: 8

The current dipping sauce lineup is Barbeque, Ranch, Buffalo Hot, Cheese, Special Garlic, Honey Mustard, Pizza and Blue Cheese.
7. At Papa John's, what term is used in upgrading a meal combo to a larger size pizza?

Answer: Papa size

Papa sizing a combo meal upgrades all pizzas contained in it from medium to large. This typically incurs a $2 surcharge for each pizza.
8. What item will you find with your Papa John's pizza that you normally don't find with the other pizza chains?

Answer: pepperoncinis

You can order extra pepperoncinis for a minimal charge.
9. There are Papa John's restaurants in China.

Answer: True

A vast majority of them are located in Shanghai.
10. Which is NOT a specialty pizza typically served at Papa John's?

Answer: Mexican pizza

Other specialty pizzas include The Works, Hawaiian Barbeque Chicken, Garden Fresh and Spinach Alfredo with chicken and tomato to name a few.
Source: Author arcwind056

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us