Quiz about Jekyll and Hyde
Quiz about Jekyll and Hyde

10 Jekyll and Hyde Questions | Musicals Trivia Quiz


This is a game for die-hard Jekkies.

A multiple-choice quiz by Sephiagal2000. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Musicals H-N
  8. »
  9. Jekyll and Hyde

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
39,095
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
606
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Edward Hyde writes with his _____________ hand.

Answer: (One Word)
2. Which two characters sing 'Take Me As I Am' on the 'Complete Works' album? Hint

Jekyll and Lisa
Jekyll and Lucy
Jekyll and Emma
Lisa and Emma

3. Which of the following original Broadway Jekyll and Hyde cast members does NOT have a solo CD? Hint

Robert Cuciolii
Christian Noel
Linda Eder
Raymond MacLeod

4. How are Jekyll and Hyde killed on the 'Complete Works' album? Hint

gun shot
end of his cane
sword
drugs

5. Finish the phrase: 'Rest now _________'

Answer: (Three Words)
6. With whom does Jekyll NOT have a duet? Hint

Emma
Lucy
Hyde
Simon Stride

7. During what song are we introduced to Hyde by name? Hint

'Alive'
'Confrontation'
'Transformation'
'Facade'

8. An easy one: Where does Lucy work? Hint

The Red Rat
Hooters
Kit Kat Club
Dregs of London

9. Who is the last person killed by Hyde? Hint

Simon Stride
Sir Danvers
Lucy
Lady Beconsfield

10. Which of the following songs was not on the Broadway album version of 'Jekyll and Hyde'? Hint

'Confrontation'
'I Need to Know'
'Facade'
'Someone Like You'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Edward Hyde writes with his _____________ hand.

Answer: left

While Hyde writes with his left hand, Jekyll writes with his right.
2. Which two characters sing 'Take Me As I Am' on the 'Complete Works' album?

Answer: Jekyll and Lisa

Lisa's name was changed to Emma when the show went to Broadway because having Lisa and Lucy was thought to be too confusing.
3. Which of the following original Broadway Jekyll and Hyde cast members does NOT have a solo CD?

Answer: Robert Cuciolii

4. How are Jekyll and Hyde killed on the 'Complete Works' album?

Answer: gun shot

On Broadway, Jekyll and Hyde were killed by the sword.
5. Finish the phrase: 'Rest now _________'

Answer: My tormented love

6. With whom does Jekyll NOT have a duet?

Answer: Simon Stride

7. During what song are we introduced to Hyde by name?

Answer: 'Alive'

Although we first see Hyde in the 'Transformation', we do not know who he is until the song 'Alive'.
8. An easy one: Where does Lucy work?

Answer: The Red Rat

The Kit Kat Club is part of 'Cabaret'.
9. Who is the last person killed by Hyde?

Answer: Simon Stride

10. Which of the following songs was not on the Broadway album version of 'Jekyll and Hyde'?

Answer: 'I Need to Know'

The Concept Album had Jekyll's first song being 'I Need to Know', where on Broadway he started with 'Lost in the Darkness'.
Source: Author Sephiagal2000

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Jekyll and Hyde Average
2. Jekyll & Hyde Average
3. Jekyll and Hyde Tough
4. "Jekyll and Hyde" Lyrics Average
5. "Jekyll & Hyde" DVD Tough
6. 'Jekyll and Hyde' Lyrics Average
7. The Battle between Good and Evil Average

1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us