FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Divine Secrets of the Ya Ya Sisterhood
Quiz about The Divine Secrets of the Ya Ya Sisterhood

"The Divine Secrets of the Ya Ya Sisterhood" Quiz


This book, by Rebecca Wells, is one of the best books I've read in years. I don't think the quiz is going to be very hard, so enjoy it! It is basically about names of characters, with a couple different questions thrown in for good measure.

A multiple-choice quiz by megmuffin102. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors T-Z
  8. »
  9. W

Author
megmuffin102
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
92,387
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
727
- -
Question 1 of 10
1. Who is the main character of the book that is READING the scrapbook? Hint


Question 2 of 10
2. What is Vivi's real name? Hint


Question 3 of 10
3. What is Teensy's real name? Hint


Question 4 of 10
4. What is Necie's real name? Hint


Question 5 of 10
5. What was Caro's real name? Hint


Question 6 of 10
6. Who is Sidda's fiance?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. Which of these was one of Sidda's siblings? Hint


Question 8 of 10
8. Here's a really easy one: Where did most of the book take place?

Answer: (The state Sidda was born in)
Question 9 of 10
9. Who was Vivi's first love? Hint


Question 10 of 10
10. And another easy one to finish off with: Do Sidda and Connor end up getting married?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the main character of the book that is READING the scrapbook?

Answer: Sidda

Siddalee Walker is Vivi's daughter.
2. What is Vivi's real name?

Answer: Viviane

Her full name is Viviane Joan Abbott Walker.
3. What is Teensy's real name?

Answer: Aimee

Teensy and Vivi first met in a doctor's office when they were four years old. Teensy had stuck a pecan up her nose and had to have it removed. The two have been best of friends ever since.
4. What is Necie's real name?

Answer: Denise

Necie was the quietest one of the Ya Ya's, always thinking her "Pretty pink and blue thoughts", but she could get just as crazy as the other three.
5. What was Caro's real name?

Answer: Carolina

Caro, Vivi, Teensy, and Necie made up the Ya Ya's.
6. Who is Sidda's fiance?

Answer: Connor

Connor was the love of Sidda's lfe, but she was afraid to get married.
7. Which of these was one of Sidda's siblings?

Answer: Tallulah

Tallulah was Sidda's younger sister, better known as Lulu.
8. Here's a really easy one: Where did most of the book take place?

Answer: Louisiana

Sidda was born and raised in Garnet Parish, Louisiana, and all of the book's flashback sequences take place there.
9. Who was Vivi's first love?

Answer: Jack

Vivi's true love was Jack Whitman, Teensy's brother, who was killed in World War Two. She married Shep Walker, Pete was her brother, and Blaine was Caro's ex-husband.
10. And another easy one to finish off with: Do Sidda and Connor end up getting married?

Answer: Yes

At the end of the book, Sidda and Connor got married at her parents' house in Louisiana.
Source: Author megmuffin102

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us