FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 90s Movie Trivia
Quiz about 90s Movie Trivia

90s Movie Trivia Trivia Quiz


I am just trying this out for the first time so I would like to hear anything you can give me to make my next quiz even better. Thanks.

A multiple-choice quiz by Malick. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies by Year
  8. »
  9. 1990s Movies

Author
Malick
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
5,917
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
10922
Last 3 plays: Guest 120 (5/10), Guest 169 (7/10), Guest 148 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Chris Farley thought he was this in the 90's film 'Beverly Hills Ninja'? Hint


Question 2 of 10
2. In the 'Matrix' who held the key to get into Zion? Hint


Question 3 of 10
3. In the movie 'Men In Black', Agent J is given his first gun. What is the name of the gun? Hint


Question 4 of 10
4. Who died in 'Pokemon the First Movie'? Hint


Question 5 of 10
5. In the first 'Pokemon' movie, what brought back Ash to life? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these movies had Eddie Murphy dressing as multiple personalities? Hint


Question 7 of 10
7. In 'Aladdin' (1992), who voiced The Genie? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the princess that helps the heros in 'Mortal Kombat'? Hint


Question 9 of 10
9. In 'Austin Powers The Spy who Shagged Me', what was the name of Dr. Evil's pint size replica? Hint


Question 10 of 10
10. What was the name of the jewel worn by Kate Winslet in 'Titanic'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 120: 5/10
May 17 2024 : Guest 169: 7/10
May 16 2024 : Guest 148: 9/10
May 16 2024 : Guest 73: 10/10
May 16 2024 : Guest 44: 3/10
May 15 2024 : Guest 62: 9/10
May 14 2024 : Guest 3: 3/10
May 14 2024 : Guest 44: 7/10
May 13 2024 : Guest 70: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Chris Farley thought he was this in the 90's film 'Beverly Hills Ninja'?

Answer: The White Ninja

In my opinion, this was one of Chris's best movies!
2. In the 'Matrix' who held the key to get into Zion?

Answer: Morpheus

I've watched the 'Matrix' a dozen of times on DVD, it rocks.
3. In the movie 'Men In Black', Agent J is given his first gun. What is the name of the gun?

Answer: Noisy Crickett

This was one of my all time favorite films.
4. Who died in 'Pokemon the First Movie'?

Answer: Ash

For a 22-year-old, I found this movie to be very enjoyable.
5. In the first 'Pokemon' movie, what brought back Ash to life?

Answer: The Tears of Pokemon

I really love this movie.
6. Which of these movies had Eddie Murphy dressing as multiple personalities?

Answer: The Nutty Professor

Hercules!
7. In 'Aladdin' (1992), who voiced The Genie?

Answer: Robin Williams

This is one of Disney's best movies and the theme was great.
8. What is the name of the princess that helps the heros in 'Mortal Kombat'?

Answer: Princess Kitana

I didn't think the movie held up to the game.
9. In 'Austin Powers The Spy who Shagged Me', what was the name of Dr. Evil's pint size replica?

Answer: Mini Me

This is the best of the 'Austin' movies.
10. What was the name of the jewel worn by Kate Winslet in 'Titanic'?

Answer: The Heart of the Ocean

My mom saw this movie and she loved it.
Source: Author Malick

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us