FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about For Titanic Lovers
Quiz about For Titanic Lovers

For "Titanic" Lovers Trivia Quiz


Just a simple little quiz for 'Titanic' lovers. If you watched the movie as much as me, you shouldn't have a problem with any of these questions.

A multiple-choice quiz by debcee. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Titanic

Author
debcee
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
23,620
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
21923
Last 3 plays: Guest 68 (5/10), Guest 46 (8/10), Guest 136 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Whose name did Rose take at the end of the movie? Hint


Question 2 of 10
2. What is Jack's friend's name that came on Titanic with him? Hint


Question 3 of 10
3. What were Cal's feelings about Picasso's paintings? Hint


Question 4 of 10
4. What did Rose feel like 'Titanic' was to her? Hint


Question 5 of 10
5. Where did Jack and Rose go when he pulled her away from her mother, Mr. Andrews, and Cal outside? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the lookout who saw the iceberg? Hint


Question 7 of 10
7. What was the last thing Rose said to Jack before she let his body go down in the water? Hint


Question 8 of 10
8. What did Rose say to Jack to finally make him realize that she truly wanted to stay with him and endure the sinking? Hint


Question 9 of 10
9. How many people were rescued from the Atlantic the next morning, According to Rose? Hint


Question 10 of 10
10. What was the last song the band played? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Guest 68: 5/10
Jun 08 2024 : Guest 46: 8/10
Jun 06 2024 : Guest 136: 5/10
Jun 06 2024 : Guest 172: 6/10
Jun 04 2024 : Nana7770: 6/10
Jun 03 2024 : Guest 173: 10/10
Jun 01 2024 : Guest 80: 9/10
May 29 2024 : Guest 4: 8/10
May 24 2024 : Guest 24: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Whose name did Rose take at the end of the movie?

Answer: Jack's name

2. What is Jack's friend's name that came on Titanic with him?

Answer: Fabrizio

His name is Fabrizio but Jack referred to him as Fabry many times in the movie.
3. What were Cal's feelings about Picasso's paintings?

Answer: He didn't think the artist would ever amount to anything

Funny he said that because Picasso become one the most famous painters in the world
4. What did Rose feel like 'Titanic' was to her?

Answer: Slaveship

5. Where did Jack and Rose go when he pulled her away from her mother, Mr. Andrews, and Cal outside?

Answer: The gymnasium

6. What was the name of the lookout who saw the iceberg?

Answer: Fleet

Frederick Fleet made the call that an iceberg was right ahead.
7. What was the last thing Rose said to Jack before she let his body go down in the water?

Answer: I will never let go, Jack, I promise.'

8. What did Rose say to Jack to finally make him realize that she truly wanted to stay with him and endure the sinking?

Answer: 'You jump, I jump, right?'

9. How many people were rescued from the Atlantic the next morning, According to Rose?

Answer: 6

10. What was the last song the band played?

Answer: 'Nearer My God to Thee'

Source: Author debcee

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Titanic Average
2. Titanic Average
3. Duh, What Movie Am I Talking About? Very Easy
4. 'Titanic' Movie Goofs Difficult
5. 'Titanic'...Again Average
6. The People of 'Titanic' Easier
7. Quotes From 'Titanic' Average
8. 'Titanic' Fun Average
9. Titanic Average
10. Remember That Movie Called 'Titanic'? Tough
11. 'Titanic' Quotes I Difficult
12. 'Titanic' Quotes II Very Difficult

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us