FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Quotes From Titanic
Quiz about Quotes From Titanic

Quotes From 'Titanic' Trivia Quiz


I give you a quote. You tell me either who says it, or what the next (or missing) sequence of words should be.

A multiple-choice quiz by vtechbeaver. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Titanic

Author
vtechbeaver
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
68,991
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
19425
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: jasa9092 (12/20), Guest 46 (18/20), Guest 173 (17/20).
- -
Question 1 of 20
1. 'Well, we've walked about a mile around this boat deck...' Hint


Question 2 of 20
2. '...but I can still smell the fresh paint...' Hint


Question 3 of 20
3. 'Outwardly I was everything a well brought up girl should be. Inside, I was ______.' Hint


Question 4 of 20
4. 'It doesn't look any bigger than the ______________' Hint


Question 5 of 20
5. 'Never give up. No matter how hopeless.' Hint


Question 6 of 20
6. 'Water that cold, like right down there, hits you like a thousand knives all over your body.' Hint


Question 7 of 20
7. 'Are you ready to go back to Titanic?' Hint


Question 8 of 20
8. 'Waiting for _____________ that would never come.' Hint


Question 9 of 20
9. 'My ________ will go on and on...' (lyrics) Hint


Question 10 of 20
10. 'So, you wanna go to a real party?' Hint


Question 11 of 20
11. 'Iceberg, right ahead!' Hint


Question 12 of 20
12. 'I put in these new type davits, which can take an extra row of boats here.' Hint


Question 13 of 20
13. 'Women and machinery do not mix.' Hint


Question 14 of 20
14. ... 'Quickly, get up before she sits with us.' Hint


Question 15 of 20
15. 'The moment of truth, boys. Somebody's life's about to change.' Hint


Question 16 of 20
16. 'His blood and soul are in the ship. She may be mine on paper, but in the eyes of God she belongs to Thomas Andrews.' Hint


Question 17 of 20
17. 'I had hoped you would come to me last night.' Hint


Question 18 of 20
18. 'Hadn't we better get the women and children into the boats, sir?' Hint


Question 19 of 20
19. 'I've been asked to give you this small token of our appreciation...' Hint


Question 20 of 20
20. '...Not even your grandfather. A woman's heart is a deep ocean of secrets. But now you all know there was a man named Jack Dawson, and that he saved me, in every way that a person can be saved.' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : jasa9092: 12/20
Jun 08 2024 : Guest 46: 18/20
Jun 03 2024 : Guest 173: 17/20
May 28 2024 : Guest 152: 10/20
May 24 2024 : Guest 209: 18/20
May 15 2024 : Puzzlegirl2024: 19/20
May 14 2024 : Guest 217: 19/20
May 14 2024 : Guest 72: 18/20
May 11 2024 : Guest 72: 20/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Well, we've walked about a mile around this boat deck...'

Answer: Jack

Jack says this to Rose, right before they spit.
2. '...but I can still smell the fresh paint...'

Answer: Rose

Rose says this on the Russian research ship.
3. 'Outwardly I was everything a well brought up girl should be. Inside, I was ______.'

Answer: screaming

Old Rose says this when reflecting about who she was.
4. 'It doesn't look any bigger than the ______________'

Answer: Mauritania

Cal replies that the Titanic is over 100 feet longer, and far more luxurious.
5. 'Never give up. No matter how hopeless.'

Answer: Jack

Jack says this to Rose as they are lying in the cold water after Titanic sinks.
6. 'Water that cold, like right down there, hits you like a thousand knives all over your body.'

Answer: Jack

Jack says this as he is trying to persuade Rose not to jump off the ship.
7. 'Are you ready to go back to Titanic?'

Answer: Brock Lovett

Brock is one of the researchers on the Keldysh, the Russian research ship.
8. 'Waiting for _____________ that would never come.'

Answer: an absolution

Old Rose says this as she is thinking back on the whole Titanic event.
9. 'My ________ will go on and on...' (lyrics)

Answer: heart

This song is performed by Celine Dion.
10. 'So, you wanna go to a real party?'

Answer: Jack

Jack says this as he and Rose go to the third class dance.
11. 'Iceberg, right ahead!'

Answer: Fleet

Fleet was a real person who was on the Titanic.
12. 'I put in these new type davits, which can take an extra row of boats here.'

Answer: Andrews

Thomas Andrews says this as he is giving Rose's family a tour of the ship.
13. 'Women and machinery do not mix.'

Answer: Col. Gracie

Gracie says this after Rose almost jumps off of the back of the ship. She says that she was 'trying to see the propellers.'
14. ... 'Quickly, get up before she sits with us.'

Answer: Ruth Dewitt-Bukater

Margaret Brown is often referred to as 'The Unsinkable Molly Brown.'
15. 'The moment of truth, boys. Somebody's life's about to change.'

Answer: Jack

Jack says this just before he sets down a full house and wins Sven and Olaf's tickets on the Titanic.
16. 'His blood and soul are in the ship. She may be mine on paper, but in the eyes of God she belongs to Thomas Andrews.'

Answer: Ismay

This is said at the dinner table in first class.
17. 'I had hoped you would come to me last night.'

Answer: Cal

18. 'Hadn't we better get the women and children into the boats, sir?'

Answer: Lightoller

Lightoller was Titanic's second officer.
19. 'I've been asked to give you this small token of our appreciation...'

Answer: Lovejoy

Lovejoy then proceeds to punch Jack in the stomach.
20. '...Not even your grandfather. A woman's heart is a deep ocean of secrets. But now you all know there was a man named Jack Dawson, and that he saved me, in every way that a person can be saved.'

Answer: Rose

Isn't that so romantic? I hope that you enjoyed the quiz. Even many years after its release, 'Titanic' is one of the best movies ever.
Source: Author vtechbeaver

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Titanic Average
2. Going Overboard Average
3. 'Titanic' Movie Goofs Difficult
4. Titanic Officers 1 Very Difficult
5. 'Titanic' Quotes I Difficult
6. Duh, What Movie Am I Talking About? Very Easy
7. 'Titanic' Quotes II Very Difficult
8. 'Titanic'...Again Average
9. The People of 'Titanic' Easier
10. "Titanic" (Part 2) Average
11. Titanic Average
12. Who Played Me in "Titanic"? Average

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us