FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about TitanicAgain
Quiz about TitanicAgain

'Titanic'...Again Trivia Quiz


I know what you're saying: another 'Titanic' quiz. This one might be the one to slow you up. Try it out and have fun.

A multiple-choice quiz by sonstoo2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Titanic

Author
sonstoo2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
8,606
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
21054
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Jenny4684 (13/15), Guest 136 (9/15), Guest 172 (8/15).
- -
Question 1 of 15
1. Which room is not one that is mentioned on the dock? Hint


Question 2 of 15
2. What is the artist's name that painted the picture with 'a lot of faces on it'? Hint


Question 3 of 15
3. Under which object was Cal's safe found? Hint


Question 4 of 15
4. How old is the old Rose? Hint


Question 5 of 15
5. Which one of these is not a picture on Rose's nightstand at the end of the movie? Hint


Question 6 of 15
6. Rose told Ruth that she is going to get a _________ if she keeps worrying about Jack? Hint


Question 7 of 15
7. 'I see you haven't lit the last ________ boilers yet', is asked of the Captain. How many did he say? Hint


Question 8 of 15
8. Which one of these statements does Jack not make, when Titanic is finally floundering? Hint


Question 9 of 15
9. Jack's favorite nude model was also a ________ ? Hint


Question 10 of 15
10. What is the name of Rose's maid? Hint


Question 11 of 15
11. What was Lovejoy's assumed profession? Hint


Question 12 of 15
12. Which one is not spoken in memory, when Rose begins her journey back to the Titanic? Hint


Question 13 of 15
13. What will not interest Jack after dinner? Hint


Question 14 of 15
14. How does Tommy know he is in first class during Titanic's sinking? Hint


Question 15 of 15
15. John Astor asked Jack if he was from which Dawson family? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 10 2024 : Jenny4684: 13/15
Jun 06 2024 : Guest 136: 9/15
Jun 06 2024 : Guest 172: 8/15
Jun 04 2024 : Nana7770: 7/15
Jun 03 2024 : Guest 173: 10/15
Jun 01 2024 : Guest 80: 15/15
May 29 2024 : Guest 4: 14/15
May 22 2024 : Guest 166: 9/15
May 15 2024 : Puzzlegirl2024: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which room is not one that is mentioned on the dock?

Answer: 58

Lovejoy says to the officer 12 from this car here, 6 from there, and the safe. To suites 52, 54, 56.
2. What is the artist's name that painted the picture with 'a lot of faces on it'?

Answer: Picasso

Cal: 'Picasso. He won't amount to a thing. Trust me.'
3. Under which object was Cal's safe found?

Answer: Door

...Give me my hands man.
4. How old is the old Rose?

Answer: 100

"She'll be 101 next month."
5. Which one of these is not a picture on Rose's nightstand at the end of the movie?

Answer: Her in front of a ferris wheel

6. Rose told Ruth that she is going to get a _________ if she keeps worrying about Jack?

Answer: nose bleed

While they are lacing Rose's bodice.
7. 'I see you haven't lit the last ________ boilers yet', is asked of the Captain. How many did he say?

Answer: four

'I see you haven't lit the last four boilers yet.' And the captain replies, 'I don't see the need. We are making excellent time.'
8. Which one of these statements does Jack not make, when Titanic is finally floundering?

Answer: Keep calm

9. Jack's favorite nude model was also a ________ ?

Answer: one-legged prostitute

10. What is the name of Rose's maid?

Answer: Trudy

Her maid was trudy Bolt, played by Amy Gaipa.
11. What was Lovejoy's assumed profession?

Answer: ex-cop

12. Which one is not spoken in memory, when Rose begins her journey back to the Titanic?

Answer: Flowers

'I can still smell the fresh paint. The china had never been used. The sheets have never been slept in.'
13. What will not interest Jack after dinner?

Answer: Business and Politics

14. How does Tommy know he is in first class during Titanic's sinking?

Answer: Music

15. John Astor asked Jack if he was from which Dawson family?

Answer: Boston

I loved that part.
Source: Author sonstoo2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Titanic Average
2. Titanic Average
3. Duh, What Movie Am I Talking About? Very Easy
4. Quotes From 'Titanic' Average
5. For "Titanic" Lovers Average
6. 'Titanic' Movie Goofs Difficult
7. Going Overboard Average
8. The People of 'Titanic' Easier
9. Who Played Me in "Titanic"? Average
10. 'Titanic' Fun Average
11. Remember That Movie Called 'Titanic'? Tough
12. 'Titanic' Quotes I Difficult

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us