FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Titanic
Quiz about Titanic

Titanic Test | Movies


I love this movie and I hope that you enjoy my pretty easy quiz!

A multiple-choice quiz by littleangelsam. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Titanic

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
20,179
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
14945
Last 3 plays: Eastcoastcaleb (10/10), Guest 174 (4/10), Guest 72 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What colour is Rose's dress when she wants to jump off the end of the boat? Hint


Question 2 of 10
2. What colour were her shoes when she was wanting to jump?

Answer: (One Word)
Question 3 of 10
3. Where is Jack from? Hint


Question 4 of 10
4. Who plays the character Cal?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 5 of 10
5. How does Tommy die? Hint


Question 6 of 10
6. What is Tommy's last name?

Answer: (One Word)
Question 7 of 10
7. How does Will die? Hint


Question 8 of 10
8. What's the missing word: 'You ____, I ____; remember?'

Answer: (only type it once)
Question 9 of 10
9. How many smoke stacks did there seem to be on Titanic? Hint


Question 10 of 10
10. Hanging from the back of the boat, when they leave the coast of Ireland, is a flag of China.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Eastcoastcaleb: 10/10
May 12 2024 : Guest 174: 4/10
May 12 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 30 2024 : Guest 73: 3/10
Apr 24 2024 : Emma058: 4/10
Apr 20 2024 : Guest 78: 7/10
Apr 19 2024 : Guest 90: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What colour is Rose's dress when she wants to jump off the end of the boat?

Answer: red

She was wearing a beautiful red dress.
2. What colour were her shoes when she was wanting to jump?

Answer: red

Question number one was a hint!
3. Where is Jack from?

Answer: Chippewa Falls

4. Who plays the character Cal?

Answer: Billy Zane

5. How does Tommy die?

Answer: shot

Poor Tommy....
6. What is Tommy's last name?

Answer: Ryan

Tommy Ryan.
7. How does Will die?

Answer: suicide

Will Murdoch... poor guy shot himself after he shot Tommy.
8. What's the missing word: 'You ____, I ____; remember?'

Answer: jump

So sweet.
9. How many smoke stacks did there seem to be on Titanic?

Answer: 4

It looked like four, but one was never used though, it was for ventilation.
10. Hanging from the back of the boat, when they leave the coast of Ireland, is a flag of China.

Answer: false

Some people say it's an American flag, while others say it's a British flag, but definitely not a flag from China. If the movie makers follow the proper procedure, it would have been a British flag on the stern.
Source: Author littleangelsam

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Titanic Average
2. Going Overboard Average
3. 'Titanic' Movie Goofs Difficult
4. Titanic Officers 1 Very Difficult
5. 'Titanic' Quotes I Difficult
6. Duh, What Movie Am I Talking About? Very Easy
7. 'Titanic' Quotes II Very Difficult
8. 'Titanic'...Again Average
9. The People of 'Titanic' Easier
10. "Titanic" (Part 2) Average
11. Titanic Average
12. Who Played Me in "Titanic"? Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us