FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Halloween H20
Quiz about Halloween H20

Halloween H20 | 10 Question Movie Multiple Choice Quiz


Hope you like my "Halloween H20" quiz. It has ten questions about the movie.

A multiple-choice quiz by boogieman. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Halloween
  8. »
  9. Halloween: H20

Author
boogieman
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
145,737
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4312
Last 3 plays: Guest 24 (7/10), Guest 72 (10/10), Guest 198 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the beginning of the movie what day is it? Hint


Question 2 of 10
2. How many hockey players are there in the beginning? Hint


Question 3 of 10
3. What state does Laurie Strode live in now? Hint


Question 4 of 10
4. Which highway was the rest area that the woman and her daughter were driving on? Hint


Question 5 of 10
5. Was Doctor Loomis in this movie?


Question 6 of 10
6. How old is Laurie's son? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of the school that Laurie Strode taught at?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. Where were the students going? Hint


Question 9 of 10
9. How many busses are taking the kids? Hint


Question 10 of 10
10. Is Michael Myers dead?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 24: 7/10
Apr 07 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 01 2024 : Guest 198: 6/10
Mar 19 2024 : Guest 66: 9/10
Mar 16 2024 : Guest 201: 9/10
Mar 16 2024 : Guest 76: 8/10
Mar 09 2024 : Guest 162: 10/10
Feb 27 2024 : Guest 98: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the beginning of the movie what day is it?

Answer: October 29, 1998

In the beginning of the movie the date October 29, 1998 appears on the screen.
2. How many hockey players are there in the beginning?

Answer: 2

Michael killed them both. One of them died because Michael jammed a hockey skate in his face and the other was stabbed in the back with a knife.
3. What state does Laurie Strode live in now?

Answer: California

She lives in California at a school in an apartment.
4. Which highway was the rest area that the woman and her daughter were driving on?

Answer: 139

The woman and her daughter went to the rest area but Michael was already there. Michael stole her keys and took her car.
5. Was Doctor Loomis in this movie?

Answer: No

"Halloween: The Curse of Michael Myers" is the last movie Doctor Loomis was in.
6. How old is Laurie's son?

Answer: 17

That is how old Laurie was when Michael attacked her.
7. What is the name of the school that Laurie Strode taught at?

Answer: Hillcrest

The name is shown on the gate of the school.
8. Where were the students going?

Answer: Yosemite

Only four students stayed at Hillcrest. The only students that survived at the end are John and Molly.
9. How many busses are taking the kids?

Answer: 3

10. Is Michael Myers dead?

Answer: No

Michael stuck his mask on an paramedic's head and walked out into the forest.
Source: Author boogieman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us