FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Halloween Resurrection
Quiz about Halloween Resurrection

Halloween Resurrection Trivia Quiz


This was a great movie so I decided to make a quiz.

A multiple-choice quiz by boogieman. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Halloween
  8. »
  9. Halloween: Resurrection

Author
boogieman
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
143,946
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3960
- -
Question 1 of 10
1. Where does Laurie put the pills that the nurse gives her? Hint


Question 2 of 10
2. Laurie dies in the beginning of the movie.


Question 3 of 10
3. How many people were going to investigate Michael's house? Hint


Question 4 of 10
4. Michael Myers gave someone his knife?


Question 5 of 10
5. There were two Michael's in one part of the movie. One of them started yelling at the others and told him to leave. What did the real Michael do? Hint


Question 6 of 10
6. Did Jamie Lee Curtis play Laurie Strode in this movie?


Question 7 of 10
7. The paramedic that Laurie killed, was a father of how many kids?

Answer: (One number or word)
Question 8 of 10
8. What happened to Michael at the end? Hint


Question 9 of 10
9. Michael is still alive.


Question 10 of 10
10. How many people survived at the end of the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does Laurie put the pills that the nurse gives her?

Answer: In her doll

When the nurse is gone she spits out the pills and stuffs them in her doll. Laurie is played by Jamie Lee Curtis.
2. Laurie dies in the beginning of the movie.

Answer: True

Laurie actually died in this movie. When Michael grabbed Laurie they fell off the edge of the hospital then Michael grabbed his knife and stabbed Laurie in the back.
3. How many people were going to investigate Michael's house?

Answer: Six

The members of Dangertainment picked six kids to look for clues about why Michael killed his sister.
4. Michael Myers gave someone his knife?

Answer: True

He gave it to the man wearing a clown mask that likes to dress like murderer's.
5. There were two Michael's in one part of the movie. One of them started yelling at the others and told him to leave. What did the real Michael do?

Answer: He left

Freddy dressed up as Michael Myers to scare everyone.
6. Did Jamie Lee Curtis play Laurie Strode in this movie?

Answer: Yes

Jamie Lee Curtis wasn't in the movie that long. She was just in the beginning.
7. The paramedic that Laurie killed, was a father of how many kids?

Answer: 3

Michael put his mask on a police officer in "Halloween H20". Laurie didn't know it was an officer and cut his head off.
8. What happened to Michael at the end?

Answer: He was burned

First Michael was electrocuted and was left to burn.
9. Michael is still alive.

Answer: true

At the end the paremedics took Michael to the hospital but they didn't know he was still alive.
10. How many people survived at the end of the movie?

Answer: 2

Freddy survived, he is the host of Dangertainment. Sara is the girl that did not want to go into the Myer's house.
Source: Author boogieman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Halloween: Resurrection Average
2. Halloween (2018) Average
3. 'Halloween' Movies Tough
4. The 'Halloween' Movies Average
5. "Halloween 6" Trivia Average
6. "Halloween": The Night HE Came Home Difficult
7. Do You Know Michael Myers? Average
8. The Shape Lives Average
9. The Night He Came Home Average
10. Boo! It's 'Halloween' Average
11. Halloween Mix Average
12. Halloween 2 Tough

4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us