FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Ladies Night at the Movies
Quiz about Ladies Night at the Movies

Ladies' Night at the Movies Trivia Quiz


Match the ladies on the right to complete the movie titles on left. Popcorn is optional.

A matching quiz by DizWiz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Common Titles

Author
DizWiz
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
391,539
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1204
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 207 (10/10), Guest 49 (8/10), Guest 82 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. When Harry Met   
  Sally
2. Driving Miss   
  Jane
3. All About  
  Dolly
4. Desperately Seeking   
  Eve
5. There's Something About   
  Wanda
6. Fun With Dick and  
  Daisy
7. A Fish Called   
  Louise
8. Hello,   
  Mary
9. Me, Myself &  
  Susan
10. Thelma &  
  Irene





Select each answer

1. When Harry Met
2. Driving Miss
3. All About
4. Desperately Seeking
5. There's Something About
6. Fun With Dick and
7. A Fish Called
8. Hello,
9. Me, Myself &
10. Thelma &

Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 207: 10/10
Apr 07 2024 : Guest 49: 8/10
Apr 05 2024 : Guest 82: 10/10
Apr 05 2024 : Guest 82: 10/10
Apr 05 2024 : polly656: 10/10
Apr 05 2024 : Guest 207: 10/10
Apr 05 2024 : Guest 71: 10/10
Apr 05 2024 : Guest 98: 10/10
Apr 04 2024 : Guest 97: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Harry Met

Answer: Sally

"When Harry Met Sally" is a romantic comedy from 1989 starring Billy Crystal and Meg Ryan. The film explores whether or not men and women can just be friends. Writer Nora Ephron based the main characters partly on director Rob Reiner's and her own experiences.
2. Driving Miss

Answer: Daisy

"Driving Miss Daisy" is a 1989 comedy-drama about a Jewish woman and her African-American chauffeur. The film won the Best Picture Academy Award and Jessica Tandy won the Best Actress Award. Morgan Freeman was nominated for Best Actor, but lost to Daniel Day-Lewis for his performance in "My Left Foot".
3. All About

Answer: Eve

"All About Eve" is a drama from 1950 starring Bette Davis, Celeste Holm, Anne Baxter, George Sanders, and Thelma Ritter. All five stars were nominated for an Academy Award. Only George Sanders won for Best Supporting Actor. The film also won the Best Picture Academy Award.
4. Desperately Seeking

Answer: Susan

"Desperately Seeking Susan" is a 1985 comedy-drama starring Rosanna Arquette and Madonna. The plot centers around a bored housewife, Arquette, who suffers from amnesia after an accident. She is mistaken for a New York City drifter played by Madonna.
5. There's Something About

Answer: Mary

"There's Something About Mary" is a 1998 romantic comedy starring Cameron Diaz as Mary. Ben Stiller, Matt Dillon, and several other suitors are in love with Mary and vie for her affections. The film was a surprise hit and the highest-grossing comedy of the year.
6. Fun With Dick and

Answer: Jane

"Fun with Dick and Jane" is a 1977 comedy starring Jane Fonda and George Segal. The married couple fall on hard times and turn to crime to make a living. In 2005, the film was remade with Jim Carrey and Tea Leoni in the starring roles.
7. A Fish Called

Answer: Wanda

"A Fish Called Wanda" is a 1988 comedy about criminals who double-cross each other. Written by John Cleese, he also stars in the film with fellow Monty Python member Michael Palin. Kevin Kline and Jamie Lee Curtis are the other main actors in the film.
8. Hello,

Answer: Dolly

"Hello, Dolly!" is a musical comedy from 1969 starring Barbra Streisand and Walter Matthau. The film was directed by Gene Kelly. Louis Armstrong's duet with Barbra Streisand singing the title song is one of film's best musical productions.
9. Me, Myself &

Answer: Irene

"Me, Myself & Irene" is a comedy from 2000 starring Jim Carrey and Renee Zellweger. Carrey plays Charlie, a State Police Officer with a split personality. He develops his alternate persona, Hank, to deal with stressful situations that the mild mannered Charlie is overwhelmed by.
10. Thelma &

Answer: Louise

"Thelma & Louise" is a 1991 adventure/crime drama starring Geena Davis and Susan Sarandon. The girls take to the road for adventure then commit murder and robbery along the way. They spend the rest of the film eluding capture.
Source: Author DizWiz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us