FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lethal Weapon 2
Quiz about Lethal Weapon 2

Lethal Weapon 2 Trivia Quiz


I love all the 'Lethal Weapon' movies! If you've watched 2 more than once, this shouldn't be too difficult.

A multiple-choice quiz by LoveRCrowe. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lethal Weapon

Author
LoveRCrowe
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
40,129
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
4230
Last 3 plays: Guest 174 (8/15), Guest 98 (10/15), Guest 107 (15/15).
- -
Question 1 of 15
1. In the car chase at the beginning of the movie, what do they find in the trunk of the bad guy's car? Hint


Question 2 of 15
2. What brand of condoms is Rianne's commercial for? Hint


Question 3 of 15
3. What is Riggs' dog's name?

Answer: (One Word (Alyssa Milano's name on 'Who's the Boss'))
Question 4 of 15
4. After the 'warning' given to Roger from the South Africans, where does he send Trish and the kids? Hint


Question 5 of 15
5. What floor is Leo's hotel room on? Hint


Question 6 of 15
6. How much money did Leo say he laundered? Hint


Question 7 of 15
7. The first time in 20 years he's had the bathroom all to himself...we all know what happens next but what was Roger reading on the toilet? Hint


Question 8 of 15
8. After threatening Arjen in his office and shooting his fishing tank, what does Riggs say as he's leaving? (He repeats it 4 times).

Answer: (Two Words (You might say it to someone you are taking a photo of))
Question 9 of 15
9. What does Riggs tell Rika is the only thing he can cook? Hint


Question 10 of 15
10. What commercial is on the tv right before Roger watches his home video? Hint


Question 11 of 15
11. The South Africans 'declare war on the police', who don't they kill? Hint


Question 12 of 15
12. After Riggs finds out about 'Adolph' being responsible for Vicky's death (and Rika's) he calls Murtaugh and says he's 'not a cop tonight'. What does Murtaugh do after he hangs up the phone? Hint


Question 13 of 15
13. What is the name of the cargo ship? Hint


Question 14 of 15
14. When they see all the money in the container (with the car), Rog grabs a handful of bills. What does he say he could do with the money he's holding in his hand? Hint


Question 15 of 15
15. What are Arjen Rudd's last words? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 19 2024 : Guest 174: 8/15
Jun 13 2024 : Guest 98: 10/15
Jun 10 2024 : Guest 107: 15/15
Jun 10 2024 : Guest 108: 11/15
Jun 07 2024 : Guest 209: 12/15
Jun 03 2024 : Guest 136: 12/15
May 31 2024 : Guest 58: 8/15
May 30 2024 : Guest 75: 13/15
May 17 2024 : Guest 78: 10/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the car chase at the beginning of the movie, what do they find in the trunk of the bad guy's car?

Answer: gold coins

The gold coins are called 'Kruggerands'. They are from South Africa.
2. What brand of condoms is Rianne's commercial for?

Answer: Ramses Extra

Murtaugh was not happy about his daughter appearing in a condom commercial. The cops at work teased him about it by putting a 'condom tree' on his desk.
3. What is Riggs' dog's name?

Answer: Sam

Sam is a collie.
4. After the 'warning' given to Roger from the South Africans, where does he send Trish and the kids?

Answer: to her sister's

Of course the 'warning' was masked men breaking into their house in the middle of the night and taping them up and telling them to 'back off'.
5. What floor is Leo's hotel room on?

Answer: 7

He was in room 612, which I thought would be on the 6th floor, but Roger says he was 'seven floors up'. This is the hotel room that Riggs and the bad guy jumped into the pool from.
6. How much money did Leo say he laundered?

Answer: half billion

He didn't think the drug dealers would miss that...
7. The first time in 20 years he's had the bathroom all to himself...we all know what happens next but what was Roger reading on the toilet?

Answer: Saltwater Sportsmen magazine

'sitting here reading about marlin fishing in the Gulf of Mexico...'
8. After threatening Arjen in his office and shooting his fishing tank, what does Riggs say as he's leaving? (He repeats it 4 times).

Answer: Big Smile

Mel Gibson is a 'Three Stooges' fan in real life, just like Martin Riggs. Before shooting the fishing tank he says 'eenie, meenie...' and then 'hey Moe!' in a 'Three Stooges' voice.
9. What does Riggs tell Rika is the only thing he can cook?

Answer: chili

Would you like that with or without crushed Oreos?
10. What commercial is on the tv right before Roger watches his home video?

Answer: Nike

Remember the Bo knows commercials?! 'Another day, another hobby'. Leo wasn't into real estate until Lethal Weapon 3.
11. The South Africans 'declare war on the police', who don't they kill?

Answer: Murphy

Murphy is their Captain! He is in all four movies.
12. After Riggs finds out about 'Adolph' being responsible for Vicky's death (and Rika's) he calls Murtaugh and says he's 'not a cop tonight'. What does Murtaugh do after he hangs up the phone?

Answer: puts his badge in the desk drawer

He backs his partner. If Riggs isn't a cop that night then neither is he. Or maybe he just knows that Riggs is going to get them in so much trouble that their badges will be taken away from them!
13. What is the name of the cargo ship?

Answer: Alba Varden

Riggs first see this written on a piece of paper in Arjen's office (before he shoots the fish tank), they think it is a woman's name but Murtaugh has heard that name before he just can't remember where and then he figures it out and confirms it by watching his home movie.
14. When they see all the money in the container (with the car), Rog grabs a handful of bills. What does he say he could do with the money he's holding in his hand?

Answer: put his kids through college

Riggs tells him to take it but Murtaugh says it is drug money.
15. What are Arjen Rudd's last words?

Answer: 'diplomatic immunity'

He spoke his last words smuggly before Murtaugh shot him in the forehead. 'It's just been revoked!'
Source: Author LoveRCrowe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us