FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lethal Weapon 4
Quiz about Lethal Weapon 4

Movies Quiz: Lethal Weapon 4 | 25 Questions


A quiz on the last movie in this great series.

A multiple-choice quiz by Texas_Rattlesnake. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Lethal Weapon

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
61,172
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Average
Avg Score
17 / 25
Plays
4931
Last 3 plays: matthewpokemon (16/25), Guest 58 (14/25), Guest 110 (15/25).
- -
Question 1 of 25
1. What does Murtaugh tell Riggs while being shot at by the man in armour at the start? Hint


Question 2 of 25
2. What colour are Murtaugh's boxer shorts? Hint


Question 3 of 25
3. What is the name of Murtaugh's boat? Hint


Question 4 of 25
4. What falls onto Murtaugh's boat, destroying it? Hint


Question 5 of 25
5. What does Riggs find in the smuggler ship? Hint


Question 6 of 25
6. Who is the head of the family that Murtaugh takes home with him? Hint


Question 7 of 25
7. What rank do Murtaugh and Riggs get promoted to?

Answer: (One Word)
Question 8 of 25
8. Which character regularly says 'Whatever'? Hint


Question 9 of 25
9. What does Riggs set off as he is leaving Uncle Benny's restaurant? Hint


Question 10 of 25
10. What does Murtaugh buy from a kid so he can stay in the chase after the Chinese man? Hint


Question 11 of 25
11. What kind of alcohol do Hong and Murtaugh drink? Hint


Question 12 of 25
12. The four fathers are let out of prison. What is the prison's name? Hint


Question 13 of 25
13. What does Riggs fake when he is fighting in the boxing ring at the station? Hint


Question 14 of 25
14. What do Leo and Butters have an animated discussion about at the Police Station?

Answer: (Two Words)
Question 15 of 25
15. Who saves the whole gang from Murtaugh's burning house? Hint


Question 16 of 25
16. Roger rear-ends a truck while driving Rianne's car. What does the sticker on the truck read? Hint


Question 17 of 25
17. Who has the four fathers under custody in America? Hint


Question 18 of 25
18. What does Murtaugh think Butters is?

Answer: (One Word)
Question 19 of 25
19. What relation to Hong is the man doing artwork on the counterfeit plates? Hint


Question 20 of 25
20. What does 'Yumbimbi' mean? Hint


Question 21 of 25
21. What is the number of the train that nearly hits Riggs, Lorna and Ping? Hint


Question 22 of 25
22. Who is Ebony Clarke?

Answer: (One Word -- First name only)
Question 23 of 25
23. How does Jet Li's character finally die? Hint


Question 24 of 25
24. What was the name of Leo's pet frog?

Answer: (One Word)
Question 25 of 25
25. What part of the body does Murtaugh have a bandage on at the end of the movie in the hospital? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : matthewpokemon: 16/25
Apr 27 2024 : Guest 58: 14/25
Apr 24 2024 : Guest 110: 15/25
Apr 16 2024 : Guest 174: 13/25
Apr 15 2024 : Guest 74: 5/25
Apr 14 2024 : Guest 51: 20/25

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Murtaugh tell Riggs while being shot at by the man in armour at the start?

Answer: Lorna's pregnant

Murtaugh tells Riggs this so he won't risk his life in the battle against the armoured man.
2. What colour are Murtaugh's boxer shorts?

Answer: Red

Murtaugh's boxer shorts are red and they have hearts on them. This is all Riggs needs to make fun of Roger.
3. What is the name of Murtaugh's boat?

Answer: Code 7

You see the name of the boat when they are fishing, and Roger also says the name of the boat when radioing the Coast Guard.
4. What falls onto Murtaugh's boat, destroying it?

Answer: Petrol drum

The petrol drum shoots up into the air off the smuggler ship and comes right down on top of Murtaugh's boat, forcing Roger and Leo to jump to save their lives.
5. What does Riggs find in the smuggler ship?

Answer: Illegal immigrants

Riggs looks below deck and finds lots of faces staring straight back at him.
6. Who is the head of the family that Murtaugh takes home with him?

Answer: Hong

Hong is the head of the family and is able to communicate with Murtaugh. Murtaugh strikes up a bond with Hong because Hong and Roger are somewhat similar.
7. What rank do Murtaugh and Riggs get promoted to?

Answer: Captain

They get promoted because the Police Department's insurance company bailed out on them, and it will cost too much to have Riggs and Murtaugh patrolling the streets because of their knack for destroying everything they come in contact with.
8. Which character regularly says 'Whatever'?

Answer: Leo Getz

Along with 'Okay', this is Leo's favourite word in the world.
9. What does Riggs set off as he is leaving Uncle Benny's restaurant?

Answer: The sprinklers

Riggs loves to screw around with Uncle Benny and get the better of him.
10. What does Murtaugh buy from a kid so he can stay in the chase after the Chinese man?

Answer: A bike

Murtaugh buys a bike off a kid for {$200,} and it's not even the kid's bike.
11. What kind of alcohol do Hong and Murtaugh drink?

Answer: Tequila

It is the first time that Hong has drunk tequila, and Murtaugh gives Hong his father's watch.
12. The four fathers are let out of prison. What is the prison's name?

Answer: Guang San Prison

The four fathers are let out of prison because a corrupt Chinese general has relased them in exchange for money.
13. What does Riggs fake when he is fighting in the boxing ring at the station?

Answer: Dislocated shoulder

Riggs fakes it because he was being hammered. Riggs realises that he is starting to get old and is slowing down.
14. What do Leo and Butters have an animated discussion about at the Police Station?

Answer: Cell Phones

'They screw you with the cell phones!', as they both say.
15. Who saves the whole gang from Murtaugh's burning house?

Answer: Ping

Little Ping turns out to be the hero of the day when he cuts Riggs free.
16. Roger rear-ends a truck while driving Rianne's car. What does the sticker on the truck read?

Answer: If you can read this, you're too close

Roger thinks the sticker is right -- they did get a little too close to the truck.
17. Who has the four fathers under custody in America?

Answer: A Chinese general

The Chinese general has them to give to the Triad for exchange for money.
18. What does Murtaugh think Butters is?

Answer: Gay

Murtaugh thinks Butters is gay. He also thinks that Butters likes him a bit too much.
19. What relation to Hong is the man doing artwork on the counterfeit plates?

Answer: His uncle

Hong's uncle is doing the work for the Triad so he can bring his family over from Hong Kong.
20. What does 'Yumbimbi' mean?

Answer: People's money

It means 'the people's money of China.'
21. What is the number of the train that nearly hits Riggs, Lorna and Ping?

Answer: 3134

You see it clearly at one stage but unless you were really paying attention, you didn't get this question right.
22. Who is Ebony Clarke?

Answer: Trish

Trish is Ebony Clarke, which is the reason Roger seems to have so much money. Trish writes romance books under a pseudonym.
23. How does Jet Li's character finally die?

Answer: Shot

Riggs shoots him while they are struggling under water.
24. What was the name of Leo's pet frog?

Answer: Froggy

The story Leo told Riggs while at the cemetery was where we found out about Leo's only childhood friend, Froggy.
25. What part of the body does Murtaugh have a bandage on at the end of the movie in the hospital?

Answer: Nose

Murtaugh has a bandage over his nose and it looks really funny.
Source: Author Texas_Rattlesnake

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us