FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Loving Annabelle
Quiz about Loving Annabelle

Loving Annabelle Trivia Quiz


I loved this movie and noticed there were no quizzes about it, so...

A multiple-choice quiz by m_on_roe. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
m_on_roe
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
260,907
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
256
- -
Question 1 of 10
1. What does Annabelle's mother do? Hint


Question 2 of 10
2. Annabelle Tillman is the teacher and Simone Bradley is the student.


Question 3 of 10
3. Who is Simone's dead ex-lover? Hint


Question 4 of 10
4. Annabelle wears Buddhist prayer beads. What does Mother Immaculata make Annabelle wear because of them? Hint


Question 5 of 10
5. What does Simone wear that was Amanda's? Hint


Question 6 of 10
6. Which character has a pet porcupine and self mutilates? Hint


Question 7 of 10
7. Do Annabelle and Simone make love?


Question 8 of 10
8. Who is Simone's aunt? Hint


Question 9 of 10
9. Who plays Simone Bradley? Hint


Question 10 of 10
10. Who catches Simone and Annabelle the morning after? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 06 2024 : Guest 138: 9/10
Jan 26 2024 : Guest 204: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Annabelle's mother do?

Answer: Senator

Kristin talks about how Annabelle's mother is an inspiration and could be the first female president. It doesn't say where she is a senator from, but I'm assuming it's in California because that is where the movie takes place.
2. Annabelle Tillman is the teacher and Simone Bradley is the student.

Answer: False

Simone is the poetry teacher and Annabelle is the student! Simone is "Loving Annabelle". Simone also went to that school from when she was 13 until graduation. Annabelle has been removed from many different boarding schools because she is labelled as rebelious.
3. Who is Simone's dead ex-lover?

Answer: Amanda

Amanda is played by Katherine Brooks, the writer/director, and in the movie we discover that she had committed suicide. She doesn't actually have any speaking parts, but they talk about her and she is in pictures.
4. Annabelle wears Buddhist prayer beads. What does Mother Immaculata make Annabelle wear because of them?

Answer: a rosary

She has to add a rosary for everyday she wears the prayer beads that were given to her by the first person she ever loved. She is going to a Catholic school and those are a big no no! Coincidentally Simone wears something around her neck from the first person she ever loved. After Simone gives Annabelle a book of poetry, Annabelle gives in and takes her prayer beads off.
5. What does Simone wear that was Amanda's?

Answer: a cross necklace

Annabelle comments to Simone that she noticed Amanda wore the cross in all of the pictures of her. Simone wears it after Amanda killed herself. In the movie, after the beach scene, Simone was to have thrown the cross into the ocean, but if you watch the extra features on the DVD Katherine Brookes talks about how they ran out of film when Simone was supposed to throw it in. So it doesn't actually show in the film, but it happened.
6. Which character has a pet porcupine and self mutilates?

Answer: Collins

Collins wears sweat pants with her uniform. When her porcupine dies, she does something to the back of her wrist. Kat says some snide remark to Collins in class "why don't you stop cutting yourself?"
7. Do Annabelle and Simone make love?

Answer: Yes

It is a very steamy love scene! It is also the first time they kiss. The movie ends about ten minutes after the love scene, but at the end Simone says that she loves Annabelle.
8. Who is Simone's aunt?

Answer: Mother Immaculata

Simone tells Annabelle in the library. Annabelle sees a picture of Simone's mother and says it looks a lot like Mother Immaculata and Simone confirms that M.I. is her aunt. Mother Immaculata is a very strict headmistress and she prides herself on how she controls the girls.
9. Who plays Simone Bradley?

Answer: Diane Gaidry

She was cast for the part 3 days before they started shooting. She is in the film "The Dogwalker" and she is also in the Independent Filmaker's Alliance with her husband. They founded it together.
10. Who catches Simone and Annabelle the morning after?

Answer: Mother Immaculata

Kat is jealous at breakfast the next morning when she realizes that Simone and Annabelle are not there. Kat has a crush on Annabelle and tells Mother Immaculata that she is worried about Miss Bradley and Annabelle. Mother Immaculata finds them getting dressed and tells Simone to come to her office immediately.
Source: Author m_on_roe

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Little Ashes Average
2. Looking For Alibrandi Average
3. The Little Vampire Average
4. "A Life on Our Planet" Average
5. Love Don't Cost a Thing Average
6. The Lion in Winter Average
7. "Love Happens" (2009) Doesn't It? Average
8. Do You Have Your "License To Drive"? Tough
9. Lion Average
10. Lost and Delirious Average
11. Lianna Tough
12. Looking For An Echo Average

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us