FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lost and Delirious
Quiz about Lost and Delirious

Lost and Delirious Trivia Quiz


This is a touching movie based on a book by Susan Swan. *SPOILERS*

A multiple-choice quiz by munsterslam. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
munsterslam
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
302,075
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
223
- -
Question 1 of 10
1. What book is this movie based on? Hint


Question 2 of 10
2. What are the three main characters' names? Hint


Question 3 of 10
3. What type of school do Paulie, Mary, and Victoria attend? Hint


Question 4 of 10
4. What does Paulie nickname Mary on her first day? Hint


Question 5 of 10
5. What does Paulie say when Mary catches her and Victoria in bed? Hint


Question 6 of 10
6. Who does Victoria date to prove that she is not a lesbian? Hint


Question 7 of 10
7. What does Paulie break in her room when she goes crazy? Hint


Question 8 of 10
8. What is Paulie a master in? Hint


Question 9 of 10
9. What kind of bird is Paulie taking care of throughout the movie? Hint


Question 10 of 10
10. What does Paulie say before she jumps off the roof? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 15 2024 : Guest 172: 9/10
Mar 26 2024 : Guest 87: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What book is this movie based on?

Answer: The Wives of Bath

This is in the introduction and this story is by Susan Swan. It is based on her childhood experiences at boarding school in Canada.
2. What are the three main characters' names?

Answer: Pauline, Victoria, and Mary

Pauline "Paulie" Oster is portrayed by Piper Perabo. Paulie is outgoing and not into being bored. She is not ordinary, as she breaks up an afternoon party, turns on loud music and spikes the punch there.
Victoria "Tori" Moller is portrayed by Jessica Paré. Victoria is outgoing, but at the same time, she is shy. The only people she communicates with are her sister, Mary, and Paulie. She loves to play soccer.
Mary "Mouse" Bedford is portrayed by Mischa Barton. Mary is quiet and shy, hence the nickname "Mouse". She is the third wheel and is in the middle of the relationship happening around her. She feels emotion and tries to help out both girls.
All three of these amazing actresses do a fantastic job.
3. What type of school do Paulie, Mary, and Victoria attend?

Answer: All Girls Boarding School

These three are at an all girls' boarding school with a boys' school nearby. They never mention the name of the school. The school is important because if it was a coed school, Paulie and Victoria's relationship might not have happened.
4. What does Paulie nickname Mary on her first day?

Answer: "Mary Brave"

On the first day, all three girls are talking, and Mary talks about how her mother died when she was young. Paulie says she is brave and nicknames her "Mary Brave".
5. What does Paulie say when Mary catches her and Victoria in bed?

Answer: She has really bad nightmares

She tells her this each time Mary catches them. This happens until Victoria's little sister catches her in bed one morning. This is important because Mary is sort of confused about this whole thing, and Paulie is making her a little more confused.
6. Who does Victoria date to prove that she is not a lesbian?

Answer: Jake

Jake is portrayed by Luke Kirby. Victoria and Jake make out against a tree later in the movie. Mary and Paulie both witness this, causing Paulie to have a psychotic breakdown. Jake is from the nearby all-boys' academy and Victoria chooses him to prove she is straight.
7. What does Paulie break in her room when she goes crazy?

Answer: Mirror

Paulie has a psychotic breakdown when Victoria refuses to love her again. She makes her and Mary become 'blood sisters'.
8. What is Paulie a master in?

Answer: Fencing

She is a master at fencing and challenges Jake to a duel. She stabs him in the leg and runs away.
9. What kind of bird is Paulie taking care of throughout the movie?

Answer: Falcon

The falcon is an important symbol throughout the movie. Paulie finds it one day when there are running. The falcon is released at the end of the movie.
10. What does Paulie say before she jumps off the roof?

Answer: "I rush into the secret house"

"I rush into the secret house" is a reference to Shakespeare to suicide. Shakespeare is studied in the school and Paulie says this only seconds from jumping off the roof to her own suicide. She commits suicide because Victoria refuses to take her back, after everything she's done.
Source: Author munsterslam

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us