FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Looking For Alibrandi
Quiz about Looking For Alibrandi

Looking For Alibrandi Trivia Quiz


This is a great movie, and it's a great book as well. Hope you enjoy this quiz.

A multiple-choice quiz by Granger01. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
Granger01
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
97,568
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
442
- -
Question 1 of 10
1. Who plays Josie Alibrandi in the movie? Hint


Question 2 of 10
2. Who dies in this movie? Hint


Question 3 of 10
3. Who plays Jacob Coote? Hint


Question 4 of 10
4. Josie does not have a dad.


Question 5 of 10
5. The school Josie goes to is called St. Martha's.


Question 6 of 10
6. Who plays Josie's father? Hint


Question 7 of 10
7. What are the names of two of Josie's friends? Hint


Question 8 of 10
8. What nationality are Josie and her family? Hint


Question 9 of 10
9. Josie doesn't call her parents Mum or Dad. What does she call them? Hint


Question 10 of 10
10. Josie gets into trouble from a teacher at the beginning of the movie.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who plays Josie Alibrandi in the movie?

Answer: Pia Miranda

Pia Miranda plays the shy Italian girl Josie. Pia also features in the movie "Garage Days".
2. Who dies in this movie?

Answer: John Barton

John Barton, close friend of Josie's, commits suicide from stress from his father and his life.
3. Who plays Jacob Coote?

Answer: Kick Gurry

Kick Gurry plays Jacob Coote. He also is featured in the movie "Garage Days" with Pia.
4. Josie does not have a dad.

Answer: False

Josie does have a Dad. He just wasn't around when her mother fell pregnant with Josie.
5. The school Josie goes to is called St. Martha's.

Answer: True

Yep she goes to St. Martha's and Poison Ivy is school captain.
6. Who plays Josie's father?

Answer: Anthony La Paglia

Anthony plays Josie's father, Michael Andretti. Anthony has starred in quite a few other movies.
7. What are the names of two of Josie's friends?

Answer: Sera and Anna

Sera is the lively, out-going friend, and Anna is the shy friend who keeps to herself.
8. What nationality are Josie and her family?

Answer: Italian

Josie and her family are Italian, and they have a long history of family relatives.
9. Josie doesn't call her parents Mum or Dad. What does she call them?

Answer: Mamma and Papa

Italians usually call their parents Mamma and Papa.
10. Josie gets into trouble from a teacher at the beginning of the movie.

Answer: True

Josie is in class doing a quiz from a magazine and shows her answer to her friend, and the teacher catches her!
Source: Author Granger01

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us