FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Do You Have Your License To Drive
Quiz about Do You Have Your License To Drive

Do You Have Your "License To Drive"? Quiz


One of my all time favorite 80s movies! If you've seen it as much as I have this quiz should be a piece of cake!

A multiple-choice quiz by angela25. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
angela25
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
137,455
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
665
Last 3 plays: Guest 2 (10/10), Guest 1 (5/10), Guest 142 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What color dress does Mercedes wear on her date with Les? Hint


Question 2 of 10
2. What type of car does Les ask his dad for? Hint


Question 3 of 10
3. What is the color of the hat that is on Les's bed when he returns from his driving test? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the woman moving in with Paulo? Hint


Question 5 of 10
5. What does the license plate on the Cadillac say? Hint


Question 6 of 10
6. According to Mercedes, in what two countries do they worship their men? Hint


Question 7 of 10
7. What is Les's little brother's name? Hint


Question 8 of 10
8. When Les offers to give Mercedes a ride home he ends up taking her to her friend's house. Where does her friend live? Hint


Question 9 of 10
9. Les's sister's name is Natalie. What does Carl, her boyfriend, call her? Hint


Question 10 of 10
10. What does Dean say he is allergic to? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 01 2024 : Guest 2: 10/10
Mar 23 2024 : Guest 1: 5/10
Feb 26 2024 : Guest 142: 8/10
Feb 23 2024 : Guest 73: 5/10
Feb 19 2024 : Guest 74: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What color dress does Mercedes wear on her date with Les?

Answer: Pink

2. What type of car does Les ask his dad for?

Answer: BMW

Les does eventually get his BMW. He gets his dad's after his grandfather returns what's left of it.
3. What is the color of the hat that is on Les's bed when he returns from his driving test?

Answer: Red

4. What is the name of the woman moving in with Paulo?

Answer: Veronique

5. What does the license plate on the Cadillac say?

Answer: Grandpa

This just adds to the "coolness factor" of the situation when Les is ready to race some tough guys and then ends up going about 10 miles per hour!
6. According to Mercedes, in what two countries do they worship their men?

Answer: Kuwait and Pakistan

Mercedes says this after Paulo starts complaining about being at a party full of kids.
7. What is Les's little brother's name?

Answer: Rudy

8. When Les offers to give Mercedes a ride home he ends up taking her to her friend's house. Where does her friend live?

Answer: Cedarwood

Apparently Cedarwood is pretty far away, because Les winds up leaving his dad stranded with 2 huge boxes of diapers. He has to walk home and he looks exhausted!
9. Les's sister's name is Natalie. What does Carl, her boyfriend, call her?

Answer: Natasha

When he comes to the door to pick her up to go to the rally, he asks for Natasha. When her mom yells for her she yells for Natalie.
10. What does Dean say he is allergic to?

Answer: Dust and cardboard boxes

Anything to get out of cleaning!
Source: Author angela25

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Little Ashes Average
2. Looking For Alibrandi Average
3. The Little Vampire Average
4. "A Life on Our Planet" Average
5. Love Don't Cost a Thing Average
6. The Lion in Winter Average
7. "Love Happens" (2009) Doesn't It? Average
8. Lion Average
9. Lost and Delirious Average
10. Lianna Tough
11. Looking For An Echo Average
12. Is Your "Lucky Number Slevin"? Average

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us