FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Love Happens 2009 Doesnt It
Quiz about Love Happens 2009 Doesnt It

"Love Happens" (2009) Doesn't It? Quiz


I happen to be in love with Aaron Eckhart from afar. I say I don't like romantic comedies but I really do. Jennifer Aniston was great in this movie.

A multiple-choice quiz by casper200405. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
casper200405
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
322,995
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
191
- -
Question 1 of 10
1. In the opening scene where we saw Dr. Ryan cutting up lemons, what ingredient was added to his morning drink? Hint


Question 2 of 10
2. How did Dr. Ryan's wife die? Hint


Question 3 of 10
3. What did Eloise Chandler do for a living? Hint


Question 4 of 10
4. What great actor played Burke's father-in-law? Hint


Question 5 of 10
5. What store did Burke take Walter to? Hint


Question 6 of 10
6. From the beginning of the movie, Burke was able to practice what he preached. He had dealt with his wife's death.


Question 7 of 10
7. Judy Greer played which girl in the movie?

Answer: (There was a 1955 movie starring Ernest Borgnine with the same name.)
Question 8 of 10
8. What hotel chain did Burke have his workshop at in Seattle? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of the parrot that Burke was supposed to release into the wild? Hint


Question 10 of 10
10. Eloise and Burke shared a kiss at the end of the movie.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the opening scene where we saw Dr. Ryan cutting up lemons, what ingredient was added to his morning drink?

Answer: Grey Goose Vodka

Dr. Ryan was telling himself that when life gives you lemons, you make lemonade. I don't think that adding vodka to it was the best idea first thing in the morning. Once he got to his room at the hotel where he was going to speak, he had a straight vodka shot.
2. How did Dr. Ryan's wife die?

Answer: Car accident

Burke's wife died as the result of a car accident. We were told that she swerved to avoid hitting a dog in the road and hit a pole. She died instantly. It was this incident that caused him to write a book titled "A-Okay!". It was a way of coping after her death.
3. What did Eloise Chandler do for a living?

Answer: Florist

Burke met Eloise when he bumped into her in the hotel hallway while she was delivering flowers. When Burke and Lane (his manager) were out having drinks, Burke decided he needed to bump into her again. He asked her for coffee but she signed something that looked like a refusal. She owned her own flower shop.
4. What great actor played Burke's father-in-law?

Answer: Martin Sheen

Burke never wanted to go back to Seattle because that was where his family used to live. His father-in-law asked Burke why he seemed to be coping fine and was moving on with his life. The father was not able to move on so quickly.
5. What store did Burke take Walter to?

Answer: Home Depot

Walter was a man whose son (Steven) had died when he followed his father out on a job site. Even though Walter told him to stay in the car, he ventured out and was involved in an accident on a work site. Walter felt responsible for his son's death so he did not want to continue his job as a contractor.
6. From the beginning of the movie, Burke was able to practice what he preached. He had dealt with his wife's death.

Answer: False

Burke was a closet drinker and a man who avoided real life. He kept busy so no one would know that he was lonely. He was afraid to relax and be with his thoughts. He never really worked through his feelings.
7. Judy Greer played which girl in the movie?

Answer: Marty

Marty was Eloise's employee but also her friend. She knew that Eloise should get out and meet more nice men instead of the musicians who cheated on her. Marty read "slam poetry" to some of Eloise's customers who thought Marty was crazy. Marty also worried that her friend was very chummy with Burke only 72 hours after she broke up with Tyler (the musician).
8. What hotel chain did Burke have his workshop at in Seattle?

Answer: Hyatt

When Burke walked out of the hotel with his morning work group, you could see the Hyatt sign on the wall. You could also see a number of Hyatt Regency flags as well during this particular scene.
9. What was the name of the parrot that Burke was supposed to release into the wild?

Answer: Rocky

Burke promised his wife that he would release Rocky into the wild. He did not follow through with this. He didn't even attend his wife's funeral. He believed that Rocky lived with his in-laws. As a way to move on, Burke sneaked into his in-laws house and stole the bird. He released it into the wild as per his wife's wishes.
10. Eloise and Burke shared a kiss at the end of the movie.

Answer: True

YES! They shared a kiss. It wasn't until the end of the movie that we saw the wall come down for Burke. The interaction between Burke and his father and his audience made Burke realize that he was not enjoying life.
Source: Author casper200405

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Little Ashes Average
2. Looking For Alibrandi Average
3. The Little Vampire Average
4. "A Life on Our Planet" Average
5. Love Don't Cost a Thing Average
6. The Lion in Winter Average
7. Do You Have Your "License To Drive"? Tough
8. Lion Average
9. Lost and Delirious Average
10. Lianna Tough
11. Looking For An Echo Average
12. Is Your "Lucky Number Slevin"? Average

3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us