FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Little Vampire
Quiz about The Little Vampire

The Little Vampire Trivia Quiz


It's a fun little Halloween movie.

A multiple-choice quiz by sunEbeaches. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
sunEbeaches
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
273,695
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
605
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 86 (9/10), Guest 82 (9/10), Guest 172 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who played the main character, Tony Thompson? Hint


Question 2 of 10
2. The Thompson family was relocated to a new country for Bob's job. What country did they move to? Hint


Question 3 of 10
3. In Tony's new house he had constant nightmares about vampires. One night, when his parents were at a banquet, Tony dressed up like a vampire. Which vampire came to visit him? Hint


Question 4 of 10
4. Rookery, the villain, was always spotting the Sackville-Bagg clan. He was after something that he thought they had. The Sackville-Bagg clan was in search of a certain thing, that would be devastating if Rookery found it first. What was it? Hint


Question 5 of 10
5. Frederick Sackville-Bagg, Rudolph's father, immediately disliked Tony. He thought since Tony was a mortal human, he either wanted to help Rookery or do everything in his power to stop them from getting the amulet. What did Tony do that made Frederick Sackville-Bagg dislike him a little less? Hint


Question 6 of 10
6. Since Tony was new to the country and "made up stories" about vampires, kids picked on him. There were two especially mean ones, who made Tony's life miserable. Rudolph found out who they were and scared them into obeying Tony. Who were the kids? Hint


Question 7 of 10
7. Anna Sackville-Bagg developed a crush on Tony. She gave him a present and told him to do something if he ever needed her. What did she give him and what did she tell him to do? Hint


Question 8 of 10
8. When Tony got trapped in a coffin, Anna went to the rescue, in the middle of the day, with her brother Rudolph. How did they manage that, since vampires can't go out in daylight? Hint


Question 9 of 10
9. When the Sackville-Baggs woke up from their day sleep, they realized that all of their children were missing. They went to knock on the Thompson's door to asked them for a ride to the cliff. The Thompsons asked about their strange attire; what was their excuse for wearing strange attire? Hint


Question 10 of 10
10. The vampires made it to the cliff in time and changed back into humans, all thanks to Rudolph and Tony. They retrieved the amulet from Rookery and Tony had to wish for the vampires to change into humans. Who played the little vampire, Rudolph? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 11 2024 : Guest 86: 9/10
Mar 15 2024 : Guest 82: 9/10
Mar 13 2024 : Guest 172: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who played the main character, Tony Thompson?

Answer: Jonathon Lipnicki

Jonathon Lipnicki played Tony Thompson. You may remember him from his role in "Jerry MacGuire" or "Like Mike". He always played the roles of the cute little kid.
2. The Thompson family was relocated to a new country for Bob's job. What country did they move to?

Answer: Scotland

Bob Thompson's job was to make a new golf course for one of the richest man in Scotland. Lord McAshton wanted a custom made golf course and Bob Thompson was the right guy for the job. He moved his family to Scotland to build a custom made golf course for Lord McAshton and he knew that Lord McAshton would pay him a great deal of money.
3. In Tony's new house he had constant nightmares about vampires. One night, when his parents were at a banquet, Tony dressed up like a vampire. Which vampire came to visit him?

Answer: Rudolph Sackville-Bagg

Rudolph Sackville-Bagg came to Tony, thinking that he was a brother. He realized that Tony was just some kid playing vampire and tried to fly away. After he fell from a second story window, Tony led him to some cow's blood, and they became the best of friends.
4. Rookery, the villain, was always spotting the Sackville-Bagg clan. He was after something that he thought they had. The Sackville-Bagg clan was in search of a certain thing, that would be devastating if Rookery found it first. What was it?

Answer: the amulet

The amulet had powers to either help the vampires or send them straight to Hell. Depending on who should get the amulet first, the vampires fate was in their hands.
5. Frederick Sackville-Bagg, Rudolph's father, immediately disliked Tony. He thought since Tony was a mortal human, he either wanted to help Rookery or do everything in his power to stop them from getting the amulet. What did Tony do that made Frederick Sackville-Bagg dislike him a little less?

Answer: shared a vision with him

Tony reached for Mr.Sackville-Bagg's necklace, Mr.Sackville-Bagg thought that Tony was going to do something horrible and reached for Tony's hand to try to stop him. They both shared a vision of a Sackville-Bagg distant relative.
6. Since Tony was new to the country and "made up stories" about vampires, kids picked on him. There were two especially mean ones, who made Tony's life miserable. Rudolph found out who they were and scared them into obeying Tony. Who were the kids?

Answer: Nigel and Flint McAshton

Nigel and Flint McAsthon were the grandchildren of Lord McAsthon, Tony's father's boss. They constantly made fun of Tony for believing in vampires, but Tony got the last laugh as his vampire friend, Rudolph scared them enough to stop picking on him.
7. Anna Sackville-Bagg developed a crush on Tony. She gave him a present and told him to do something if he ever needed her. What did she give him and what did she tell him to do?

Answer: a dead rat and told him to whistle

She gave him a dead rat and told him to whistle. Tony couldn't whistle so she tried to teach him. Later when he got trapped in a coffin, he whistled and she came to save him in the middle of the day.
8. When Tony got trapped in a coffin, Anna went to the rescue, in the middle of the day, with her brother Rudolph. How did they manage that, since vampires can't go out in daylight?

Answer: She and Rudolph got wrapped in aluminum foil with a helmet.

She and Rudolph got all wrapped up in aluminum foil and began to head out. Bob Thompson stopped them, thinking that Tony was playing a game with Rudolph, and then dismissed them. They found Tony and set him free.
9. When the Sackville-Baggs woke up from their day sleep, they realized that all of their children were missing. They went to knock on the Thompson's door to asked them for a ride to the cliff. The Thompsons asked about their strange attire; what was their excuse for wearing strange attire?

Answer: They were aristocrats.

They said they were aristocrats, but then Lord McAshton showed up and told the Thompsons that Tony was a vampire and had to be killed. Bob told him to get off his property, and Lord McAshton obeyed. He then mumbled, "those are not aristocrats."
10. The vampires made it to the cliff in time and changed back into humans, all thanks to Rudolph and Tony. They retrieved the amulet from Rookery and Tony had to wish for the vampires to change into humans. Who played the little vampire, Rudolph?

Answer: Rollo Weeks

Rollo Weeks played the little vampire who befriended a mortal human. He was 13 years old when the movie was filmed. He starred in some other movies, but he will always be known for his role as Rudolph Sackville-Bagg, the little vampire.
Source: Author sunEbeaches

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us