FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Long Kiss Goodnight
Quiz about The Long Kiss Goodnight

The Long Kiss Goodnight Trivia Quiz


This is a quiz about 'The Long Kiss Goodnight' a cool chick-saves-the-world flick. If you have seen the film, then the answers should not be too difficult. This is my first quiz, so any feedback would be helpful. Hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by allynellie. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
allynellie
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,407
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1197
Last 3 plays: Guest 206 (9/10), Guest 73 (6/10), Guest 107 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which holiday is being celebrated at the start of the film? Hint


Question 2 of 10
2. Geena Davis's character is called Samantha Caine at the beginning of the film. Can you remember the name of her other identity (first and last name please)?

Answer: (Two Words)
Question 3 of 10
3. Why does Samantha Caine say that she was born 8 years ago? Hint


Question 4 of 10
4. Who starred as Mitch Henessey? Hint


Question 5 of 10
5. What is Mitch's actual job? Hint


Question 6 of 10
6. While on the run with Mitch, what does Samantha find in the bottom of her suitcase which finally convinces her of her other identity? Hint


Question 7 of 10
7. What does Samantha retrieve from her daughter's teddy bear 'Mr Perkins'? Hint


Question 8 of 10
8. Just before Charly and Caitlin are abandoned in the cold room to die, what do we find out about Caitlin? Hint


Question 9 of 10
9. ' **** ** ****. Get used to it!' Can you fill in the missing blanks in this phrase used by both Charly and Caitlin in the film?

Answer: (Three Words (4, 2, 4))
Question 10 of 10
10. Finally, who directed the film? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 206: 9/10
Feb 09 2024 : Guest 73: 6/10
Jan 18 2024 : Guest 107: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which holiday is being celebrated at the start of the film?

Answer: Christmas

In the first scene, we see a Christmas parade. Geena Davis sits next to Santa Claus throwing sweets to onlookers.
2. Geena Davis's character is called Samantha Caine at the beginning of the film. Can you remember the name of her other identity (first and last name please)?

Answer: Charly Baltimore

You see both names (Samantha's and Charly's) being signed on a piece of paper in the opening sequence.
3. Why does Samantha Caine say that she was born 8 years ago?

Answer: She was found on a beach and had amnesia

She says in the first scene that she was found on a New Jersey beach and was diagnosed as having focal retrograde amnesia.
4. Who starred as Mitch Henessey?

Answer: Samuel L Jackson

One of my all-time favourite actors. Craig Bierko also stars in the film as 'Timothy'.
5. What is Mitch's actual job?

Answer: Detective (PI)

In the first scene in which we meet Mitch, he is working undercover as Sergeant Madigan (Vice), but is actually a private detective.
6. While on the run with Mitch, what does Samantha find in the bottom of her suitcase which finally convinces her of her other identity?

Answer: a rifle and a knife

In the motel room, She finds the rifle and pieces it together automatically before she realises what she is doing and then she finds the knife.
7. What does Samantha retrieve from her daughter's teddy bear 'Mr Perkins'?

Answer: a key

As Samantha leaves home with Mitch, she ties the key around the bear's neck as a promise to her daughter that she will return. Charly returns, whilst Hal and Caitlin are at the Christmas Service, to collect it. Charly intends to leave the country and the key opens a box in a bank in Buffalo which contains ID and money for her.
8. Just before Charly and Caitlin are abandoned in the cold room to die, what do we find out about Caitlin?

Answer: Timothy (the villain of the piece) is Caitlin's father

9. ' **** ** ****. Get used to it!' Can you fill in the missing blanks in this phrase used by both Charly and Caitlin in the film?

Answer: Life is pain

Caitlin quotes this slightly differently from Charly, stating 'Life is pain. You just get used to it!' 'racemany2k' spotted this and corrected me - thanks.
10. Finally, who directed the film?

Answer: Renny Harlin

Renny Harlin was married to Geena Davis for a while.
Source: Author allynellie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Little Ashes Average
2. Looking For Alibrandi Average
3. The Little Vampire Average
4. "A Life on Our Planet" Average
5. Love Don't Cost a Thing Average
6. The Lion in Winter Average
7. "Love Happens" (2009) Doesn't It? Average
8. Do You Have Your "License To Drive"? Tough
9. Lion Average
10. Lost and Delirious Average
11. Lianna Tough
12. Looking For An Echo Average

3/3/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us