FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mel Gibsons Leading Ladies
Quiz about Mel Gibsons Leading Ladies

Mel Gibson's Leading Ladies Trivia Quiz


This is a quiz about the actresses who have starred opposite Mel Gibson. Best of luck, and have fun!

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. Mel Gibson

Author
Bronte
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
76,679
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3388
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 75 (9/10), Guest 99 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which actress played the Princess, which whom William Wallace (Mel Gibson) has a secret affair, in the movie 'Braveheart' (1995)? Hint


Question 2 of 10
2. In 'What Women Want' (2000), who played the woman with whom Nick Marshall (Mel Gibson) falls in love? Hint


Question 3 of 10
3. In 1992's 'Forever Young', who portrayed the single mother who helps Daniel (Mel Gibson) adjust to life in the 1990s? Hint


Question 4 of 10
4. In 'Lethal Weapon 4' (1998), which actress played Martin Riggs's (Mel Gibson) girlfriend? Hint


Question 5 of 10
5. In 1990's 'Hamlet', who played Hamlet's (Mel Gibson) love interest? Hint


Question 6 of 10
6. Which actress played Jerry Fletcher's (Mel Gibson) sidekick in the 1997 movie 'Conspiracy Theory'? Hint


Question 7 of 10
7. In 'Bird On A Wire' (1990), who played the former girlfriend of Rick Jarmin (Mel Gibson)? Hint


Question 8 of 10
8. In the movie 'Tequila Sunrise' (1988), who played the woman who Dale McKussic (Mel Gibson) falls in love with? Hint


Question 9 of 10
9. In 'Maverick' (1994), who played the character whom Bret Maverick (Mel Gibson) enjoys a flirtation with? Hint


Question 10 of 10
10. Who played Tom Mullen's (Mel Gibson) wife in the movie 'Ransom' (1996)? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 28 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 27 2024 : Guest 75: 9/10
Apr 18 2024 : Guest 99: 5/10
Apr 18 2024 : constancejane: 9/10
Apr 11 2024 : Guest 172: 8/10
Mar 30 2024 : Guest 51: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which actress played the Princess, which whom William Wallace (Mel Gibson) has a secret affair, in the movie 'Braveheart' (1995)?

Answer: Sophie Marceau

Sophie Marceau played Princess Isabelle.
2. In 'What Women Want' (2000), who played the woman with whom Nick Marshall (Mel Gibson) falls in love?

Answer: Helen Hunt

Helen Hunt played Darcy Maguire.
3. In 1992's 'Forever Young', who portrayed the single mother who helps Daniel (Mel Gibson) adjust to life in the 1990s?

Answer: Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis played Claire.
4. In 'Lethal Weapon 4' (1998), which actress played Martin Riggs's (Mel Gibson) girlfriend?

Answer: Rene Russo

Rene Russo played Lorna Cole.
5. In 1990's 'Hamlet', who played Hamlet's (Mel Gibson) love interest?

Answer: Helena Bonham Carter

Helena Bonham Carter played Ophelia.
6. Which actress played Jerry Fletcher's (Mel Gibson) sidekick in the 1997 movie 'Conspiracy Theory'?

Answer: Julia Roberts

Julia Roberts played Alice Sutton.
7. In 'Bird On A Wire' (1990), who played the former girlfriend of Rick Jarmin (Mel Gibson)?

Answer: Goldie Hawn

Goldie Hawn played Marianne Graves.
8. In the movie 'Tequila Sunrise' (1988), who played the woman who Dale McKussic (Mel Gibson) falls in love with?

Answer: Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer played Jo Ann Vallenari.
9. In 'Maverick' (1994), who played the character whom Bret Maverick (Mel Gibson) enjoys a flirtation with?

Answer: Jodie Foster

Jodie Foster played Annabelle Bransford.
10. Who played Tom Mullen's (Mel Gibson) wife in the movie 'Ransom' (1996)?

Answer: Rene Russo

Rene Russo played Kate Mullen.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Mel Gibson Movies Average
2. All About Mel Gibson Average
3. Mel Gibson Movies Easier
4. Mel Gibson Movies Average
5. Mel Gibson Roles Average
6. Mel's Movie Madness Tough
7. Mel Gibson Co-Stars Easier
8. Jason Isaacs Average
9. Zac Attack! Easier

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us