FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mel Gibson CoStars
Quiz about Mel Gibson CoStars

Mel Gibson Co-Stars Trivia Quiz


I'll give you a Mel Gibson film and you choose his co-star

A multiple-choice quiz by Ophelia78. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. Mel Gibson

Author
Ophelia78
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
6,593
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
4191
Last 3 plays: Guest 108 (10/10), Johnmcmanners (10/10), Guest 51 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Conspiracy Theory' Hint


Question 2 of 10
2. 'Ransom' Hint


Question 3 of 10
3. 'Bird On A Wire' Hint


Question 4 of 10
4. 'Maverick' Hint


Question 5 of 10
5. 'The Bounty' Hint


Question 6 of 10
6. 'Air America' Hint


Question 7 of 10
7. 'Forever Young' Hint


Question 8 of 10
8. 'Tequila Sunrise' Hint


Question 9 of 10
9. 'Lethal Weapon 4' Hint


Question 10 of 10
10. 'Hamlet' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 02 2024 : Guest 108: 10/10
Apr 28 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Mar 30 2024 : Guest 51: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Conspiracy Theory'

Answer: Julia Roberts

2. 'Ransom'

Answer: Rene Russo

3. 'Bird On A Wire'

Answer: Goldie Hawn

4. 'Maverick'

Answer: Jodie Foster

5. 'The Bounty'

Answer: Anthony Hopkins

6. 'Air America'

Answer: Robert Downey Jr.

7. 'Forever Young'

Answer: Elijah Wood

8. 'Tequila Sunrise'

Answer: Michelle Pfeiffer

9. 'Lethal Weapon 4'

Answer: all of them

10. 'Hamlet'

Answer: Glenn Close

Source: Author Ophelia78

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Mel Gibson's Leading Ladies Easier
2. Mel Gibson Movies Easier
3. Mel Gibson Movies Average
4. All About Mel Gibson Average
5. Mel Gibson Movies Average
6. Mel Gibson Roles Average
7. Mel's Movie Madness Tough
8. Zac Attack! Easier
9. Jason Isaacs Average

5/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us