FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mens Night at the Movies
Quiz about Mens Night at the Movies

Men's Night at the Movies Trivia Quiz


Match the men on the right to complete the movie titles on left. Popcorn is optional.

A matching quiz by DizWiz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Common Titles

Author
DizWiz
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
391,555
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1113
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 71 (10/10), Guest 50 (10/10), Aizawahr (8/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Cool Hand   
  Harry
2. Dirty  
  Brian
3. My Cousin  
  Vinny
4. My Man  
  Luke
5. Monty Python's Life of  
  Fred
6. Drop Dead  
  Max
7. Bonnie and  
  Godfrey
8. Mad   
  Hal
9. Shallow  
  Ralph
10. Wreck-It  
  Clyde





Select each answer

1. Cool Hand
2. Dirty
3. My Cousin
4. My Man
5. Monty Python's Life of
6. Drop Dead
7. Bonnie and
8. Mad
9. Shallow
10. Wreck-It

Most Recent Scores
Jul 12 2024 : Guest 71: 10/10
Jul 12 2024 : Guest 50: 10/10
Jul 10 2024 : Aizawahr: 8/10
Jul 10 2024 : monica68david: 10/10
Jul 07 2024 : Bourman: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 173: 8/10
Jun 28 2024 : Scooby83: 10/10
Jun 27 2024 : MargW: 10/10
Jun 27 2024 : evilmick44: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Cool Hand

Answer: Luke

"Cool Hand Luke" is a 1967 prison drama starring Paul Newman, George Kennedy, Strother Martin, Dennis Hopper, and Harry Dean Stanton. Paul Newman bucks those in command of the chain gang and pays the price for his refusal to conform. George Kennedy won the Academy Award for Best Supporting Actor. Paul Newman lost the Best Actor Award to Rod Steiger for his performance in "In the Heat of the Night". "What we have here is a failure to communicate"', is one of the 100 most memorable film quotes as cited by the American Film Industry.
2. Dirty

Answer: Harry

"Dirty Harry" is a 1971 crime thriller starring Clint Eastwood as Police Inspector "Dirty" Harry Callahan. Based on elements of the real life Zodiac Killer case, Harry must track down a psychopath. Another top 100 memorable quote cited by the American Film Institute is uttered by Harry, "You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do you, punk?"
3. My Cousin

Answer: Vinny

"My Cousin Vinny" is a 1992 comedy starring Joe Pesci, Marisa Tomei, Ralph Macchio, Mitchell Whitfield, Lane Smith, Bruce McGill, and Fred Gwynne. Joe Pesci is an inexperienced lawyer who defends his cousin and the cousin's friend for a murder committed in Alabama. Marisa Tomei won the Academy Award for Best Supporting Actress as Joe Pesci's fiancee. Sadly, this was Fred Gwynne's last role, as he passed away several months after the film's release.
4. My Man

Answer: Godfrey

"My Man Godfrey" is a 1936 screwball comedy starring William Powell and Carole Lombard. Lombard hires the derelict Godfrey to be the family's butler, eventually falling in love with him. Powell and Lombard were married in real-life from 1931 to 1933. "My Man Godfrey" was remade in 1957 starring David Niven and June Allyson.
5. Monty Python's Life of

Answer: Brian

"Monty Python's Life of Brian", also known as "Life of Brian", is a 1979 religious satire starring the Monty Python comedy group (Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, and Michael Palin). Terry Jones also directed the film. Brian is born on the same day as Jesus and is mistaken for the Messiah. George Harrison of the Beatles arranged financing for the film when the original financiers backed out.
6. Drop Dead

Answer: Fred

"Drop Dead Fred" is a 1991 comedy starring Phoebe Cates, Rik Mayall, Marsha Mason, Tim Matheson, and Carrie Fisher. Rik Mayall is Drop Dead Fred, the imaginary friend of Phoebe Cates. Fred helps Cates cope with her overbearing mother and other stressful life events.
7. Bonnie and

Answer: Clyde

"Bonnie and Clyde" is a 1967 crime film starring Faye Dunaway and Warren Beatty in the title roles. Michael J. Pollard, Gene Hackman, and Estelle Parsons also had roles in the film. Estelle Parsons won the Academy Award for best Supporting Actress. Dunaway, Beatty, Pollard, and Hackman were nominated, but did not win Academy Awards.
8. Mad

Answer: Max

"Mad Max" is a 1979 sci-fi action film starring Mel Gibson as the title character "Mad" Max Rockatansky. Max is a disillusioned Australian policeman who takes on a violent motorcycle gang for attacking his family. The film is set sometime in the future with no specific date given.
9. Shallow

Answer: Hal

"Shallow Hal" is a 2001 romantic comedy starring Jack Black, Gwyneth Paltrow, and Jason Alexander. Jack Black is shallow Hal who only wants to date beautiful women. After becoming hypnotized into seeing a woman's inner beauty, Hal falls for the overweight Rosemary played by Paltrow.
10. Wreck-It

Answer: Ralph

"Wreck-It Ralph" is a 2012 animated comedy released by Walt Disney Pictures. Wreck-It Ralph is a video game character who tires of being the bad guy. He escapes his video game, Fix-It Felix Jr., to travel through other game settings in search of a medal.
Source: Author DizWiz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us