FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Quotes From The Phantom Menace
Quiz about Quotes From The Phantom Menace

Quotes From "The Phantom Menace" Quiz


Ten lines and ten characters. Do you remember who said which line in "Star Wars: The Phantom Menace"?

A matching quiz by qrayx. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Star Wars
  8. »
  9. SW: Episode I - The Phantom Menace

Author
qrayx
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
391,523
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
226
Last 3 plays: Guest 209 (10/10), Guest 107 (6/10), Guest 174 (7/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "No money. No parts. No deal!"  
  Anakin Skywalker
2. "Dissen gonna be bery messy! Me no watchin!"  
  C-3PO
3. "What do you mean, 'naked'? My parts are showing?"  
  Jar Jar Binks
4. "Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."  
  Chancellor Valorum
5. "You won't walk away from this one, you slave scum."  
  Yoda
6. "Wesa no carin' about da Naboo!"  
  Watto
7. "Will you defer your motion to allow a commission to explore the validity of your accusations?"  
  Sebulba
8. "Wipe them out. All of them."  
  Obi-Wan Kenobi
9. "Now this is podracing!"  
  Boss Nass
10. "I have a bad feeling about this."  
  Darth Sidious





Select each answer

1. "No money. No parts. No deal!"
2. "Dissen gonna be bery messy! Me no watchin!"
3. "What do you mean, 'naked'? My parts are showing?"
4. "Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."
5. "You won't walk away from this one, you slave scum."
6. "Wesa no carin' about da Naboo!"
7. "Will you defer your motion to allow a commission to explore the validity of your accusations?"
8. "Wipe them out. All of them."
9. "Now this is podracing!"
10. "I have a bad feeling about this."

Most Recent Scores
May 20 2024 : Guest 209: 10/10
May 19 2024 : Guest 107: 6/10
May 14 2024 : Guest 174: 7/10
May 13 2024 : Guest 174: 10/10
May 13 2024 : Guest 69: 8/10
May 05 2024 : Guest 73: 10/10
May 04 2024 : Guest 98: 10/10
May 04 2024 : Guest 136: 8/10
May 04 2024 : Guest 173: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "No money. No parts. No deal!"

Answer: Watto

Watto was a junk dealer who had the spaceship parts the heroes needed. George Lucas needed a way for Force suggestions to not work on Watto, so he just made the entire Toydarian species immune. Some fans thought this was a brilliant idea, while others felt it was lazy world building.
2. "Dissen gonna be bery messy! Me no watchin!"

Answer: Jar Jar Binks

After a while, some viewers began to have the same reaction about watching this movie.

Much like Yoda in "The Empire Strikes Back", a lot was riding on the viewer's willingness to accept a new, strange alien interacting with the humans. Unlike Yoda, Jar Jar Binks was not well received at all. Many felt he was too goofy and useless. Some called his mannerism and speech patterns racist because they were coded the same as old blackface performances.
3. "What do you mean, 'naked'? My parts are showing?"

Answer: C-3PO

Showing an early C-3PO without all his coverings made a lot of logical sense. Unfortunately, like many aspects of the movie, lots of fans were not receptive of the new look. R2-D2 told his future counterpart that he looked naked when the two droids first met.
4. "Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering."

Answer: Yoda

Fans were happy to see the return of Yoda, though this younger version looked a bit different. This movie was the last time Frank Oz used the Yoda puppet. In future movies, Yoda was animated and inserted after filming, using computers.
5. "You won't walk away from this one, you slave scum."

Answer: Sebulba

This line was said by Sebulba in the Huttese language. While some fans questioned the necessity of the pod race sequence, most viewers agreed that it was exciting. When George Lucas set out to make a movie with the latest CG capabilities, his first instinct was to do a race. The script developed to explicitly include a race to show off the latest technology.
6. "Wesa no carin' about da Naboo!"

Answer: Boss Nass

Boss Nass was another Gungan like Jar Jar Binks. While not as goofy as Jar Jar, he still had his strange moments (like violently shaking his head with spit flying everywhere), and some viewers still found the speech patterns offensive.
7. "Will you defer your motion to allow a commission to explore the validity of your accusations?"

Answer: Chancellor Valorum

This movie is often criticized for being slow and boring, especially when the story gets to Coruscant. Viewers felt there was too much politics and not enough adventure that they expected from a "Star Wars" movie. This line, and similar ones, are used to drive home the point.
8. "Wipe them out. All of them."

Answer: Darth Sidious

While most people had problems with "The Phantom Menace", Ian McDiarmid's performance as Darth Sidious was often exempt. McDiarmid played the very old Emperor originally in 1983's "Return of the Jedi" when he was in his thirties. Sixteen years later, he was asked to play a younger version of the same character, when his character's age and his actual age matched more closely.
9. "Now this is podracing!"

Answer: Anakin Skywalker

Nine-year-old Jake Lloyd was cast to play young Anakin Skywalker, and was not left better off for it. Between his young age and Lucas' directing, Lloyd's performance was ridiculed. He went on to have a difficult time with all the interviews at his age, and dealing with the fallout after working on this movie.
10. "I have a bad feeling about this."

Answer: Obi-Wan Kenobi

This phrase, or a slight variation, is uttered in almost every "Star Wars" movie. Obi-wan got to say it in this movie, at the very beginning when he entered the meeting room. He got to say it again during the opening battle in "Revenge of the Sith", right before crashing into the Separatist ship's hangar.
Source: Author qrayx

This quiz was reviewed by FunTrivia editor jmorrow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us