Quiz about Rocky IV
Quiz about Rocky IV

Rocky IV Trivia Quiz


This is a 10 question quiz on the movie 'Rocky IV'.

A multiple-choice quiz by alienspacerock. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Rocky

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
108,570
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9684
Last 3 plays: Guest 104 (0/10), Guest 174 (4/10), Guest 174 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. How many MAJOR fights was the Russian, Ivan Drago, involved in during the movie? Hint

2
3
1
none

2. When they first arrived at their isolated training house in Russia, what did Paulie think Rocky was going to grow? Hint

Corn fields
Pine trees
Reindeer
Snowmen

3. Did they give Ivan Drago a shot?

Yes
No

4. Near the beginning of the movie, Rocky gave Adrian a gift which he repeatedly told her to "Open your _____."

Answer: (One Word)
5. Where did the 'Creed vs. Drago' fight take place? Hint

MGM Grand
Taj Mahal
Caesar's Palace
Russia

6. What was printed on Rocky's sweatshirt at the 'Creed vs. Drago' fight?

Answer: (One Word)
7. Moments before the 'Balboa vs. Drago' fight, Paulie told Rocky if he could be anyone else he'd want to be who? Hint

Apollo
Rocky
Drago
Mickey

8. Who said "I must break you!"

Answer: (One Word, first name only)
9. During the fight, Drago compared Rocky to what kind of metal? Hint

Steel
Iron
Tin
Aluminum

10. Who said "I fight for me!" Hint

Drago
Apollo
Rocky
Mickey


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many MAJOR fights was the Russian, Ivan Drago, involved in during the movie?

Answer: 2

His first fight was against Apollo Creed. His second was against Rocky Balboa.
2. When they first arrived at their isolated training house in Russia, what did Paulie think Rocky was going to grow?

Answer: Reindeer

He made this comment after looking around and realizing how far away from civilization they were.
3. Did they give Ivan Drago a shot?

Answer: yes

At a press conference, the Russians said Drago was natural. (Or something along those lines.)
4. Near the beginning of the movie, Rocky gave Adrian a gift which he repeatedly told her to "Open your _____."

Answer: prize

Obviously his grammar is terrible. He should have called it a gift or a present. He probably said it about three times.
5. Where did the 'Creed vs. Drago' fight take place?

Answer: MGM Grand

They show a picture of the marquee before the fight.
6. What was printed on Rocky's sweatshirt at the 'Creed vs. Drago' fight?

Answer: Boss

Paulie and Apollo's trainer were also wearing them. However they were different colors.
7. Moments before the 'Balboa vs. Drago' fight, Paulie told Rocky if he could be anyone else he'd want to be who?

Answer: Rocky

He changed his mind shortly after.
8. Who said "I must break you!"

Answer: Ivan

Drago said this right before he fought Rocky.
9. During the fight, Drago compared Rocky to what kind of metal?

Answer: Iron

He said this in Russian to his trainers between rounds.
10. Who said "I fight for me!"

Answer: Drago

Drago said this at the end after hearing the crowd cheering for Rocky.
Source: Author alienspacerock

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 104: 0/10
Feb 01 2023 : Guest 174: 4/10
Feb 01 2023 : Guest 174: 5/10
Jan 31 2023 : Guest 172: 2/10
Jan 31 2023 : Guest 124: 8/10
Jan 29 2023 : Guest 82: 7/10
Jan 28 2023 : Guest 68: 7/10
Jan 28 2023 : Guest 95: 9/10
Jan 28 2023 : Guest 186: 6/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. "Rocky IV" Quotations Easier
2. Rocky I Average
3. 'Rocky 3' For Diehards, Part 2 Tough
4. Rocky II Average
5. "Rocky 3" For Diehards, Part 1 Tough
6. Rocky Balboa Average
7. Rocky V Average
8. Ultimate "Rocky" Tough
9. A Tough "Rocky" Quiz for Tough "Rocky" Fans Tough
10. 'Rocky' Movie Quotes Average
11. The Original "Rocky" Quiz Average
12. The 'Rocky' Series Very Difficult

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us