Quiz about How Well Do You Know Rocky
Quiz about How Well Do You Know Rocky

How Well Do You Know 'Rocky'? Trivia Quiz


The questions in this quiz deal with minor details from 'Rocky,' the cinematic classic from 1976. Let's see if you were paying attention...

A multiple-choice quiz by vinout. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Rocky

Author
vinout
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
146,034
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
5123
Last 3 plays: Guest 174 (7/10), Guest 174 (8/10), Guest 51 (4/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Where does Rocky keep his gym lock combination written? Hint

On his wrist
On his I.D. card
On the cuff of his jacket
On a slip of paper in his hat

2. What are Rocky's pet turtles named? Hint

Cuff and Link
See and Saw
Top and Hat
Moby and Dick

3. By what insulting name is Rocky not referred to at any point in the movie? Hint

Tomato
Meatball Face
Creep-O
Meatbag

4. At the time of the big fight between Rocky and Apollo Creed, how much does Rocky weigh? Hint

210 lbs
190 lbs
200 lbs
180 lbs

5. When Adrian goes to Rocky apartment after their first date, what foods do Rocky offer to her? Hint

Soda, donuts, chips and cake
Soda, donuts, cupcakes and chocolate
Turkey, hot dogs, donuts and cake
Soda, milk, hot dogs and chocolate

6. What does Rocky say the birds in the pet store remind him of? Hint

Candy
Rainbows
Bubbles
Flowers

7. What color are the ropes surrounding the ring where Rocky and Apollo fight? Hint

Black
White
Red
Blue

8. According to Rocky, what did he and his turtles eat for Thanksgiving last year? Hint

Hot dogs
Turkey
Sandwiches
Spam

9. According to Paulie, what does Adrian do if he's ten minutes late coming home? Hint

Calls the hospital
Cries
Calls the bar
Locks him out

10. What object does Rocky carry in his hand as he walks around the neighborhood? Hint

Flask
Ball
Key
Newspaper


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does Rocky keep his gym lock combination written?

Answer: On a slip of paper in his hat

When Rocky cannot open his lock, he checks with the paper to see if he's made a mistake. What he doesn't know is that his locker has been given to another boxer.
2. What are Rocky's pet turtles named?

Answer: Cuff and Link

Rocky talks about his "exotic" turtles often.
3. By what insulting name is Rocky not referred to at any point in the movie?

Answer: Meatball Face

Mick, Marie, and Gazzo's driver call Rocky the other names.
4. At the time of the big fight between Rocky and Apollo Creed, how much does Rocky weigh?

Answer: 190 lbs

It is announced before the fight that Rocky weighs in at 190, and Apollo at 210.
5. When Adrian goes to Rocky apartment after their first date, what foods do Rocky offer to her?

Answer: Soda, donuts, cupcakes and chocolate

Rocky offers her the few items he has in his kitchen, it's Thanksgiving after all.
6. What does Rocky say the birds in the pet store remind him of?

Answer: Candy

Rocky tells Adrian they remind him of "flying candy."
7. What color are the ropes surrounding the ring where Rocky and Apollo fight?

Answer: Red

The ropes are red and the mat is blue with a circle of stars, a patriotic theme echoed by Apollo's costumes and trunks.
8. According to Rocky, what did he and his turtles eat for Thanksgiving last year?

Answer: Spam

Rocky briefly tells Paulie that last Thanksgiving he ate Spam with his turtles, and he is grateful to be invited to Paulie and Adrian's for turkey this year.
9. According to Paulie, what does Adrian do if he's ten minutes late coming home?

Answer: Calls the hospital

When Rocky expresses interest in her, Paulie insults his sister by describing her as weak and constantly nervous.
10. What object does Rocky carry in his hand as he walks around the neighborhood?

Answer: Ball

Rocky is often seen bouncing the ball as he casually goes about his business.
Source: Author vinout

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 01 2023 : Guest 174: 7/10
Feb 01 2023 : Guest 174: 8/10
Jan 30 2023 : Guest 51: 4/10
Jan 24 2023 : Guest 64: 6/10
Jan 23 2023 : Guest 174: 9/10
Jan 21 2023 : blasley3: 3/10
Jan 21 2023 : Guest 98: 4/10
Jan 20 2023 : Guest 73: 6/10
Jan 18 2023 : Guest 69: 6/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. "Rocky IV" Quotations Easier
2. Rocky I Average
3. 'Rocky 3' For Diehards, Part 2 Tough
4. Rocky II Average
5. "Rocky 3" For Diehards, Part 1 Tough
6. Rocky Balboa Average
7. Rocky V Average
8. Ultimate "Rocky" Tough
9. Rocky IV Average
10. A Tough "Rocky" Quiz for Tough "Rocky" Fans Tough
11. 'Rocky' Movie Quotes Average
12. The Original "Rocky" Quiz Average

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us