FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tommy Lee Jones CoStars
Quiz about Tommy Lee Jones CoStars

Tommy Lee Jones' Co-Stars Trivia Quiz


You know about him, you know about his characters, now find out who he has starred with. Enjoy!

A multiple-choice quiz by beckyel. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed E-K
  8. »
  9. Tommy Lee Jones

Author
beckyel
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,661
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
721
Last 3 plays: Johnmcmanners (10/10), Guest 97 (10/10), Guest 51 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of these actors was NOT in 'The Betsy' with Tommy Lee Jones? Hint


Question 2 of 10
2. Who stars with Jones in 'The Package'? Hint


Question 3 of 10
3. Who was Tommy Lee Jones' co-star in 'JFK'? Hint


Question 4 of 10
4. Which actress plays the part of Dr. Amy Barnes in the movie 'Volcano'?

Answer: (Two words - Both names or just surname.)
Question 5 of 10
5. Wesley Snipes co-stars with Jones in which movie? Hint


Question 6 of 10
6. Who was Jones' character pursuing in the movie 'Blown Away'? Hint


Question 7 of 10
7. Who plays the part of Sally Matthews in 'House of Cards'? Hint


Question 8 of 10
8. Who is the leading lady in the film 'The Client'? Hint


Question 9 of 10
9. Who co-starred with Jones in 'Double Jeopardy'? Hint


Question 10 of 10
10. Which action hero played opposite Jones in the 1992 film 'Under Siege'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 21 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 18 2024 : Guest 97: 10/10
Mar 30 2024 : Guest 51: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of these actors was NOT in 'The Betsy' with Tommy Lee Jones?

Answer: Maggie Smith

Released in 1978, this film is based on Harold Robbins' novel of the same name. Jones stars as Angelo Perino, a racing driver. Loren Hardeman (Olivier) wants to design a new car, The Betsy, and his grandson (Duvall) does not want the company he heads to bother with something that might interfere with his profits.
2. Who stars with Jones in 'The Package'?

Answer: Gene Hackman

The story tells of a prisoner being brought from Germany by Johnny Gallagher (Gene Hackman) who escapes during the journey. Jones plays the part of Thomas Boyette, the escaped prisoner.
3. Who was Tommy Lee Jones' co-star in 'JFK'?

Answer: Kevin Costner

Kevin Bacon, Sissy Spacek and Gary Oldman also star in this story of the conspiracy behind the shooting of Kennedy. Jones plays the part of Clay Shaw.
4. Which actress plays the part of Dr. Amy Barnes in the movie 'Volcano'?

Answer: Anne Heche

Tommy Lee Jones is Mike Roark, the Emergency Management Director, who tries to move people away from the danger areas and to channel the lava away from the city. Anne Heche is the seismologist who assists him in his efforts.
5. Wesley Snipes co-stars with Jones in which movie?

Answer: U. S. Marshals

Samuel L. Jackson appears with Jones in 'Rules of Engagement' and Will Smith is Agent Jay to Jones' Agent Kay in 'Men In Black'. Harrison Ford plays 'The Fugitive' Dr. Richard Kimble.
6. Who was Jones' character pursuing in the movie 'Blown Away'?

Answer: Jeff Bridges

Both Jeff and Lloyd Bridges appear in this film, Jeff Bridges as Jimmy Dove/Liam McGivney and Lloyd Bridges as Max O'Bannon. The movie was released in 1994, with the tagline 'The fuse has been lit...'
7. Who plays the part of Sally Matthews in 'House of Cards'?

Answer: Asha Menina

Sally Matthews, Asha Menina's character, is struggling to come to terms with the death of her father and so her mother Ruth (Kathleen Turner) takes her to Jake Beerlander (Tommy Lee Jones' character)an expert in autism in children. Anne Pitoniak and Jacqueline Cassell also appear in the film.
8. Who is the leading lady in the film 'The Client'?

Answer: Susan Sarandon

Faye Dunaway appeared in 'The Chamber', Julia Roberts in 'The Pelican Brief' and Sandra Bullock was in 'A Time To Kill'. All of these films were based on novels by John Grisham.
9. Who co-starred with Jones in 'Double Jeopardy'?

Answer: Ashley Judd

This 1999 film tells of a woman framed for the murder of her husband by her husband. When she is released from prison she becomes convinced that he is not dead and so sets out to kill him. After all, she cannot be convicted twice for his murder. Tommy Lee Jones plays the parole officer and Ashley Judd is Elizabeth Parsons.
10. Which action hero played opposite Jones in the 1992 film 'Under Siege'?

Answer: Steven Seagal

Seagal is former SEAL Casey Ryback, and Jones is the bad guy, William Stranix, who aims to take over the USS Missouri and sell off the nuclear missiles. Erika Eleniak, Colm Meaney and Gary Busey also star.
Source: Author beckyel

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Tommy Lee Jones' Characters Average
2. Zac Attack! Easier
3. Jason Isaacs Average

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us