FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about  ACDC One of the Greatest Rock Bands Ever
Quiz about  ACDC One of the Greatest Rock Bands Ever

AC/DC- One of the Greatest Rock Bands Ever! Quiz


This quiz spans the career of the great rock band AC/DC. It's my first quiz so it shouldn't be too hard, but it won't be easy. Have fun!

A multiple-choice quiz by crl_owensville. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. AC-DC

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,489
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1816
- -
Question 1 of 10
1. Can you fill in the missing lyric from the song "Back In Black"; "I got nine lives, cats eyes, abusin' every one of them and running _____"? Hint


Question 2 of 10
2. Can you fill in the missing lyric from the song "Thunderstruck": "I was caught in the middle of a _____, I looked round and I knew there was no turning back"? Hint


Question 3 of 10
3. Can you fill in the missing lyric from the song "For Those About To Rock"; "We ain't no legend, ain't no cause, we're just livin' for _____"? Hint


Question 4 of 10
4. Can you fill in the missing lyric from the song "You Shook Me All Night Long"; "she had the sightless eyes, telling me no lies, knockin' me out with those American ________"? Hint


Question 5 of 10
5. Which classic AC/DC song contains the lyrics "I'll give you black sensations up and down your spine, if you're into evil you're a friend of mine"? Hint


Question 6 of 10
6. Can you fill in the missing lyric from the song "Hail Caesar" ; "he be the Count of Monte Cristo, could be a quake anyday, maybe somebody from Siam begin the era of a new ______"? Hint


Question 7 of 10
7. "Highway to Hell" was written about a cult that worshipped the devil.


Question 8 of 10
8. On which album could you find the song "If You Want Blood You've Got It"? Hint


Question 9 of 10
9. On which album would you find the song "Sin City"? Hint


Question 10 of 10
10. How many songs were on the 1977 album "Let There Be Rock"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : Guest 104: 9/10
Mar 20 2024 : Guest 94: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Can you fill in the missing lyric from the song "Back In Black"; "I got nine lives, cats eyes, abusin' every one of them and running _____"?

Answer: wild

The song "Back in Black" is part of the The Rock and Roll Hall of Fame's 500 Songs that Shaped Rock and Roll list.
2. Can you fill in the missing lyric from the song "Thunderstruck": "I was caught in the middle of a _____, I looked round and I knew there was no turning back"?

Answer: railroad track

In 2004, a film called "Thunderstruck" was made about five AC/DC fans who travel to Bon Scott's grave to bury their friend beside him.
3. Can you fill in the missing lyric from the song "For Those About To Rock"; "We ain't no legend, ain't no cause, we're just livin' for _____"?

Answer: today

AC/DC traditionally end each concert with "For Those About To Rock".
4. Can you fill in the missing lyric from the song "You Shook Me All Night Long"; "she had the sightless eyes, telling me no lies, knockin' me out with those American ________"?

Answer: thighs

"You Shook Me All Night Long" is one of AC/DC's most famous and well known songs.
5. Which classic AC/DC song contains the lyrics "I'll give you black sensations up and down your spine, if you're into evil you're a friend of mine"?

Answer: Hell's Bells

The "Back In Black" album was made as a tribute to the late Bon Scott.
6. Can you fill in the missing lyric from the song "Hail Caesar" ; "he be the Count of Monte Cristo, could be a quake anyday, maybe somebody from Siam begin the era of a new ______"?

Answer: rage

The "Ballbreaker" album featured the return of drummer Phil Rudd.
7. "Highway to Hell" was written about a cult that worshipped the devil.

Answer: False

"Highway to Hell" was written about the rigors of touring.
8. On which album could you find the song "If You Want Blood You've Got It"?

Answer: Highway to Hell

"Highway to Hell" was the last album featuring Bon Scott.
9. On which album would you find the song "Sin City"?

Answer: Powerage

"Powerage" marked the debut of bass player Cliff Williams.
10. How many songs were on the 1977 album "Let There Be Rock"?

Answer: 8

"Let There Be Rock" was AC/DC's third album.
Source: Author crl_owensville

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. AC/DC Average
2. AC/DC The Greatest Average
3. AC/DC 1991 Donington Concert Average
4. It's A Long Way! Average
5. AC/DC: Who was the drummer? Average
6. AC/DC Album Match Average
7. On Which AC/DC Album? Average
8. Dirty Deeds Done Dirt Cheap Average
9. AC/DC Average
10. AC/DC Basics Average
11. High Voltage Average
12. The AC/DC Files - "High Voltage" (non-AU version) Average

4/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us