FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about ACDC 1991 Donington Concert
Quiz about ACDC 1991 Donington Concert

AC/DC 1991 Donington Concert Trivia Quiz


This is a quiz all about the AC/DC "Monsters of Rock" festival in Donington, England in 1991.

A multiple-choice quiz by K9killa. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. AC-DC

Author
K9killa
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
173,897
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
2528
- -
Question 1 of 10
1. What was the first song played in the concert? Hint


Question 2 of 10
2. What was the last song played in the concert? Hint


Question 3 of 10
3. "Shoot to Thrill" was played in the concert?


Question 4 of 10
4. Which song Did Angus Young take off his upper layer of clothing? Hint


Question 5 of 10
5. What item(s) was included in "For Those About to Rock"? Hint


Question 6 of 10
6. What song does Brian Johnson supposedly talk about a card game? Hint


Question 7 of 10
7. In what song does Angus change his black guitar to a red guitar, then plays a bit, then goes back to a black guitar? Hint


Question 8 of 10
8. Who was the drummer for this concert? Hint


Question 9 of 10
9. This concert has its own DVD.


Question 10 of 10
10. What is the company name on the speakers? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : Guest 104: 10/10
Apr 01 2024 : Guest 222: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the first song played in the concert?

Answer: Thunderstruck

"Thunderstruck" was played 2 hours before the last song "For Those About to Rock".
2. What was the last song played in the concert?

Answer: For Those About to Rock

They often end with this song.
3. "Shoot to Thrill" was played in the concert?

Answer: True

It was the second song after "Thunderstruck".
4. Which song Did Angus Young take off his upper layer of clothing?

Answer: Jailbreak

He takes a long time!
5. What item(s) was included in "For Those About to Rock"?

Answer: Cannons

They fire at the end of the song.
6. What song does Brian Johnson supposedly talk about a card game?

Answer: The Jack

It talks about a gang playing cards and she has a jack in her hand. It's possible that this in in fact about sexually transmitted disease, though....
7. In what song does Angus change his black guitar to a red guitar, then plays a bit, then goes back to a black guitar?

Answer: Let There Be Rock

He does this when he's raised by a platform.
8. Who was the drummer for this concert?

Answer: Chris Slade

He plays particularly fast.
9. This concert has its own DVD.

Answer: True

It is very interesting.
10. What is the company name on the speakers?

Answer: Marshall

It is handwritten on the speakers.
Source: Author K9killa

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us