FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about On Which ACDC Album
Quiz about On Which ACDC Album

On Which AC/DC Album? Trivia Quiz


I give you a song and you tell me on which album it appeared first!

A multiple-choice quiz by pascalpicard. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. AC-DC

Author
pascalpicard
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
207,679
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2095
Last 3 plays: Guest 104 (9/10), Guest 195 (9/10), Guest 86 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. On which AC/DC album does: 'Whole Lotta Rosie' appear? Hint


Question 2 of 10
2. On which AC/DC album does: 'Givin The Dog A Bone' appear? Hint


Question 3 of 10
3. On which AC/DC album does: 'Money Talks' appear? Hint


Question 4 of 10
4. On which AC/DC album does: 'If You Want Blood (You've Got It)' appear? Hint


Question 5 of 10
5. On which AC/DC album does: 'Problem Child' appear? Hint


Question 6 of 10
6. On which AC/DC album does: 'Hard As A Rock' appear as a song? Hint


Question 7 of 10
7. On which AC/DC album does: 'Shot Down In Flames' appear? Hint


Question 8 of 10
8. On which album does: 'Heatseeker' appear? Hint


Question 9 of 10
9. On which AC/DC album does: 'Riff Raff' appear? Hint


Question 10 of 10
10. On which AC/DC album does: 'Safe In New York City' appear? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 03 2024 : Guest 104: 9/10
Mar 30 2024 : Guest 195: 9/10
Mar 29 2024 : Guest 86: 10/10
Mar 04 2024 : toddruby96: 5/10
Mar 01 2024 : catbrain: 9/10
Feb 14 2024 : Guest 172: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. On which AC/DC album does: 'Whole Lotta Rosie' appear?

Answer: Let There Be Rock

1977, 'Let There Be Rock'. This album was their first hit in the U.S.
2. On which AC/DC album does: 'Givin The Dog A Bone' appear?

Answer: Back In Black

1980,'Back In Black'. One of their best albums with 'Back In Black' and 'Hell's Bells'. It's the first album with Brian Johnson singing. Rest In Peace Bon Scott.
3. On which AC/DC album does: 'Money Talks' appear?

Answer: The Razor's Edge

1990, 'The Razor's Edge'. Chris Slade was the drummer on this album.
4. On which AC/DC album does: 'If You Want Blood (You've Got It)' appear?

Answer: Highway To Hell

Tricky one, 1979, 'Highway To Hell'. Great success with this album. The last of Bon Scott before he died.
5. On which AC/DC album does: 'Problem Child' appear?

Answer: Dirty Deeds Done Dirt Cheap

1976,'Dirty Deeds Done Dirt Cheap'. Average success for this album.
6. On which AC/DC album does: 'Hard As A Rock' appear as a song?

Answer: Ballbreaker

1995, 'Ballbreaker'. This album marked the return of Phil Rudd as AC/DC's drummer.
7. On which AC/DC album does: 'Shot Down In Flames' appear?

Answer: Highway To Hell

1979, 'Highway To Hell'. Great album with 'If you want Blood' and 'Highway To Hell' on it too.
8. On which album does: 'Heatseeker' appear?

Answer: Blow Up Your Video

1988, 'Blow Up Your Video'. One of AC/DC albums with no success.
9. On which AC/DC album does: 'Riff Raff' appear?

Answer: Powerage

1978, 'Powerage'. No big success for this album.
10. On which AC/DC album does: 'Safe In New York City' appear?

Answer: Stiff Upper Lip

2000, 'Stiff Upper Lip'. 'Stiff Upper Lip' is another hit on this album.
Source: Author pascalpicard

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. AC/DC Gods of Rock Difficult
2. High Voltage Average
3. The Quiz Of AC/DC Average
4. The AC/DC Files: Dirty Deeds Done Dirt Cheap (AU) Tough
5. Bon Scott Tough
6. Highway to Hell Average
7. For the AC/DC Hardcore Fan Average
8. AC/DC Average
9. What do YOU know about AC/DC? Average
10. AC/DC: 1970s Average
11. AC/DC: 1980s Tough
12. Dirty Deeds Done Dirt Cheap Average

4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us