Quiz about The Quiz Of ACDC
Quiz about The Quiz Of ACDC

The Quiz Of AC/DC


A quiz on my favorite band of all time.

A multiple-choice quiz by iloveacdc. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. AC-DC

Author
iloveacdc
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
126,359
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3087
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. On what date did Bon Scott die? Hint

December 25, 1979
January 8, 1978
February 19, 1980
August 21, 1984

2. On which of these albums can you NOT find the song "You Shook Me All Night Long"? Hint

Back in Black
Who Made Who
Live
The Razors Edge

3. What was the band's first album? Hint

Back in Black
High Voltage
Highway to Hell
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

4. The song "Big Gun" is on the soundtrack to which movie? Hint

In The Army Now
Last Action Hero
Terminator
Rambo III

5. AC/DC performed in front of 1 million people on an airstrip in what country? Hint

England
Russia
France
New Zealand

6. Which of these songs is not on the "If You Want Blood" album? Hint

TNT
Rocker
Let There Be Rock
Riff Raff

7. Which of these albums (American release) do NOT feature Angus on the cover? Hint

Live
Ballbreaker
Let There Be Rock
Dirty Deeds Done Dirt Cheap

8. Bon dressed up as a girl once in a video.

True
False

9. What were the first two songs AC/DC recorded? Hint

T.N.T. and Jailbreak
Can I Sit Next To You Girl and Rockin' In The Parlor
Sin City and Ride On
Highway To Hell and Safe In New York City

10. Where was the "Stiff Upper Lip" DVD recorded? Hint

Melbourne, Australia
Berlin, Germany
Munich, Germany
Sydney, Australia


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. On what date did Bon Scott die?

Answer: February 19, 1980

He choked to death on his own vomit.
2. On which of these albums can you NOT find the song "You Shook Me All Night Long"?

Answer: The Razors Edge

This was one of the band's most successful and famous songs.
3. What was the band's first album?

Answer: High Voltage

There are two versions of this album, American and Australian.
4. The song "Big Gun" is on the soundtrack to which movie?

Answer: Last Action Hero

Arnold makes an appearance in the video for the song dressed like Angus, in full schoolboy uniform!
5. AC/DC performed in front of 1 million people on an airstrip in what country?

Answer: Russia

President Boris Yeltsin invited them there.
6. Which of these songs is not on the "If You Want Blood" album?

Answer: TNT

The song "If You Want Blood" isn't on the album either.
7. Which of these albums (American release) do NOT feature Angus on the cover?

Answer: Dirty Deeds Done Dirt Cheap

He doesn't appear on "Back In Black", "For Those About To Rock", "Fly On The Wall", and "The Razors Edge" either.
8. Bon dressed up as a girl once in a video.

Answer: True

It's the video for "Baby Please Don't Go".
9. What were the first two songs AC/DC recorded?

Answer: Can I Sit Next To You Girl and Rockin' In The Parlor

These are the only songs Dave Evans recorded with the band.
10. Where was the "Stiff Upper Lip" DVD recorded?

Answer: Munich, Germany

At the Olympic Stadium in Munich.
Source: Author iloveacdc

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 16 2023 : Guest 172: 9/10
Jan 12 2023 : Guest 71: 2/10

Score Distribution

quiz
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us