FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about 1999 UK Number Ones
Quiz about 1999 UK Number Ones

1999 UK Number Ones Trivia Quiz


Who got to number one in 1999?

A multiple-choice quiz by kevinbsb2k. Estimated time: 7 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. No. 1 Hits
  8. »
  9. UK Number Ones

Author
kevinbsb2k
Time
7 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
36,205
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1753
Last 3 plays: Guest 86 (1/10), Guest 101 (2/10), Guest 86 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Swear It Again'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (One Word)
Question 2 of 10
2. 'Maria'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (One Word)
Question 3 of 10
3. 'When You Say Nothing At All'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. 'Keep On Movin'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. 'Lift Me Up'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (Two Words)
Question 6 of 10
6. 'Mambo No 5'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (Two Words)
Question 7 of 10
7. 'Blue'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (Two Words)
Question 8 of 10
8. 'Perfect Moment'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (Two Words)
Question 9 of 10
9. 'Flat Beat'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (Two Words)
Question 10 of 10
10. 'You Needed Me'? Who took this song to number one in the UK in 1999?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : Guest 86: 1/10
Apr 25 2024 : Guest 101: 2/10
Apr 20 2024 : Guest 86: 4/10
Apr 10 2024 : Guest 82: 4/10

Score Distribution

quiz
5/30/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us