Quiz about Are You a Killjoy
Quiz about Are You a Killjoy

Are You a Killjoy? Trivia Quiz


How well do you now the band My Chemical Romance? Can you identify their songs, and lyrics? Are you a true Killjoy?

A multiple-choice quiz by sparksohma. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. My Chemical Romance

Author
sparksohma
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
358,914
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
359
Last 3 plays: Guest 86 (10/10), Guest 82 (10/10), Guest 207 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song are these three lines from?
"And after all this time that you still owe
You're still the good-for-nothing I don't know
So take your gloves and get out"
Hint

I Don't Love You
Famous Last Words
Cancer
Welcome to the Black Parade

2. What comes next?
"I see you lying next to me, with words I thought I'd never speak.."
Hint

To join the Black Parade
I am not afraid to keep on living
I don't love you
Awake, and unafraid, asleep or dead!

3. These lyrics are from which song?
"I miss you, I miss you so far
And the collision of your kiss that made it so hard"
Hint

Helena
Sing
Cemetery Drive
Bulletproof Heart

4. "Sing it out
Boy, you've got to see what tomorrow -----
Sing it out
Girl, you've got to be what tomorrow -----."

Fill in the missing words!
Hint

Means, Wants
Is, Frees
Has, Hopes
Brings, Needs

5. "Son, when you grow up, would you be ---?"

How does this lyric end?
Hint

a better son
what tommorow needs
the saviour of the broken
the people moving sideways

6. "I spent my high school career
Spit on and shoved to agree."

What song does this come from?
Hint

The Black Parade
Disenchanted
Dead!
Mama

7. "I Don't Love You" is on which album? Hint

Three Cheers For Sweet Revenge
The Black Parade
Danger Days: the True Lives Of Fabulous Killjoys
Conventional Weapons

8. "I never said I'd lie and wait forever
If I died, we'd be together"

is the opening for which song?
Hint

Demolition Lovers
Cemetary Drive
Give 'Em Hell, Kid
The Ghost Of You

9. "When we were young we used to say
That you only hear the music when your heart begins to break."

What comes next?
Hint

You should have raised a baby girl
I don't love you, like I loved you, yesterday
Now we are the kids from yesterday
Stop asking me questions, I'd hate to see you cry

10. "Forget about the dirty looks
The photographs your boyfriend took"

What comes next?
Hint

You said you read me like a book
There're things that I have done
Honey if you stay, I'll be forgiven
Sister, I'm not much a poet, but a criminal


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song are these three lines from? "And after all this time that you still owe You're still the good-for-nothing I don't know So take your gloves and get out"

Answer: I Don't Love You

Gerard Way was quoted, after he dyed his hair red, saying he didn't want to be part of "the thirty-something rock culture". He has also been known to dye it white and black.
2. What comes next? "I see you lying next to me, with words I thought I'd never speak.."

Answer: Awake, and unafraid, asleep or dead!

Frank has his own clothing line, record label, and publishing company called Skeleton Crew.
3. These lyrics are from which song? "I miss you, I miss you so far And the collision of your kiss that made it so hard"

Answer: Cemetery Drive

Gerard and Mikey are half Italian and half Scottish.
4. "Sing it out Boy, you've got to see what tomorrow ----- Sing it out Girl, you've got to be what tomorrow -----." Fill in the missing words!

Answer: Brings, Needs

Gerard turned 36 in 2013, shortly after the band broke up.
5. "Son, when you grow up, would you be ---?" How does this lyric end?

Answer: the saviour of the broken

The band broke up in early 2013. A short goodbye was posted on their website.
6. "I spent my high school career Spit on and shoved to agree." What song does this come from?

Answer: Disenchanted

Mikey Way originally auditioned for Frank Iero's band Pencey Prep. He was denied.
7. "I Don't Love You" is on which album?

Answer: The Black Parade

Ray, Gerard, and Mikey all attended the same high school. Additionally: Toro is not Ray's real last name. It is his middle name. His full name is Raymond Toro Ortiz.
8. "I never said I'd lie and wait forever If I died, we'd be together" is the opening for which song?

Answer: The Ghost Of You

Ray keeps weights in the back of the tour bus, and runs every day. Also: his trademark is his Afro, and he doesn't mind people touching it, just so long as they don't pull on it.
9. "When we were young we used to say That you only hear the music when your heart begins to break." What comes next?

Answer: Now we are the kids from yesterday

Mikey loves sushi, and claims that he could eat his body weight in it. He used to be nearsighted, but got Lasik eye surgery in 2006.
10. "Forget about the dirty looks The photographs your boyfriend took" What comes next?

Answer: You said you read me like a book

The front of the album "Three Cheers For Sweet Revenge" was designed by Gerard.
Source: Author sparksohma

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 86: 10/10
Jan 25 2023 : Guest 82: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 207: 6/10
Jan 08 2023 : Guest 209: 10/10
Jan 05 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 01 2023 : Guest 172: 8/10
Dec 29 2022 : runaway_drive: 10/10
Dec 09 2022 : Guest 136: 9/10
Dec 07 2022 : Guest 86: 8/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us