Quiz about The Black Parade  My Chemical Romance 2006
Quiz about The Black Parade  My Chemical Romance 2006

"The Black Parade" - My Chemical Romance (2006) Quiz


How well do you know the lyrics from this My Chemical Romance album? Let's find out... I'll say some lyrics, you choose the song which they're from.

A multiple-choice quiz by Black_rose06. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. My Chemical Romance

Author
Black_rose06
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
242,383
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
6448
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 121 (8/10), Guest 98 (10/10), Guest 69 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song is this line from? "Who walks among the famous living dead" Hint

This Is How I Disappear
Famous Last Words
Dead!
The End

2. Do you know which song this comes from? "So get the choir boys around you,
It's a compliment, I swear."
Hint

Mama
Disenchanted
Sleep
House of Wolves

3. This is a line from which song? "Bring out the old guillotine
We'll show 'em what we all mean."
Hint

Sleep
Disenchanted
Mama
Dead!

4. "If you look in the mirror and don't like what you see" is a line from which song? Hint

The End
This is How I Disappear
Teenagers
Cancer

5. This line is from which song? "You're still the good-for-nothing I don't know" Hint

I Don't Love You
Dead!
Mama
Famous Last Words

6. Which song is this line from? "A world that sends you reeling from decimated dreams" Hint

Welcome to the Black Parade
I Don't Love You
Cancer
This is How I Disappear

7. This is a line from which song? "Call my aunt Marie
Help her gather all my things"
Hint

I Don't Love You
Dead!
Cancer
The End

8. Do you know which song this line is from? "What you got under your shirt
Will make them pay for the things that they did"
Hint

Teenagers
Disenchanted
Welcome to the Black Parade
Mama

9. Do you know which song this comes from? "Drop the dagger and lather the blood on your hands, Romeo" Hint

Famous Last Words
House of Wolves
The Sharpest Lives
I Don't Love You

10. Which song is this line from? "For the good guys, and the bad guys,
For the monsters that I've been."
Hint

Teenagers
Mama
Sleep
House Of Wolves


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song is this line from? "Who walks among the famous living dead"

Answer: This Is How I Disappear

From the verse - "Who walks among the famous living dead,
Drowns all the boys and girls inside your bed.
And if you could talk to me,
Tell me if it's so,
That all the good girls go to heaven.
Well, heaven knows"

Did you know? My Chemical Romance have three albums!
2. Do you know which song this comes from? "So get the choir boys around you, It's a compliment, I swear."

Answer: House of Wolves

From the verse - "You play ring around the ambulance,
Well like you never gave a care.
So get the choir boys around you,
It's a compliment, I swear."

Did you know? My Chemical Romance got started in the early 2000s.
3. This is a line from which song? "Bring out the old guillotine We'll show 'em what we all mean."

Answer: Disenchanted

From the verse - "I spent my high school career
Spit on and shoved to agree
So I could watch all my heroes
Sell a car on tv
Bring out the old guillotine
We'll show 'em what we all mean."

Did you know? MCR's first song was "Skylines and Turnstiles", post-9/11. It was written after Gerard witnessed the towers' fall.
4. "If you look in the mirror and don't like what you see" is a line from which song?

Answer: The End

From the verse - "If you look in the mirror and don't like what you see
You can find out firsthand what it's like to be me
So gather 'round piggies and kiss this goodbye
I'd encourage your smiles I'll expect you won't cry"

Did you know? The song was performed by Gerard Way (vocals), Mikey Way (bass), Frank Iero (guitar), Ray Toro (guitar) and Bob Bryar (drums).
5. This line is from which song? "You're still the good-for-nothing I don't know"

Answer: I Don't Love You

From the verse - "And after all this time that you still owe
You're still the good-for-nothing I don't know
So take your gloves and get out
Better get out
While you can"

Did you know? Bob Bryar wasn't the original drummer, Matt Pelissier was. Gerard and Matt had been highschool friends.
6. Which song is this line from? "A world that sends you reeling from decimated dreams"

Answer: Welcome to the Black Parade

From the verse - "A world that sends you reeling from decimated dreams
Your misery and hate will kill us all.
So paint it black and take it back
Let's shout it loud and clear
Defiant to the end we hear the call"
7. This is a line from which song? "Call my aunt Marie Help her gather all my things"

Answer: Cancer

From the verse - "Turn away,
If you could get me a drink
Of water cause my lips are chapped and faded
Call my aunt Marie
Help her gather all my things
and bury me
in all my favorite colors,"
8. Do you know which song this line is from? "What you got under your shirt Will make them pay for the things that they did"

Answer: Teenagers

From the verse - "The boys and girls in the clique
The awful names that they stick
You're never gonna fit in much, kid
But if you're troubled and hurt
What you got under your shirt
Will make them pay for the things that they did"
9. Do you know which song this comes from? "Drop the dagger and lather the blood on your hands, Romeo"

Answer: The Sharpest Lives

From the verse - "There's a place in the dark where the animals go
You can take off your skin in the cannibal glow
Juliet loves the beat and the lust it commands
Drop the dagger and lather the blood on your hands, Romeo"
10. Which song is this line from? "For the good guys, and the bad guys, For the monsters that I've been."

Answer: Sleep

From the verse - "A drink for the horror that I'm in,
For the good guys, and the bad guys,
For the monsters that I've been.
Three cheers for tyranny,
Unapologetic apathy,
Cause there ain't no way that I'm coming back again"

Did you know? MCR was given "the best band in the world" award by "Kerrang!".
Source: Author Black_rose06

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 21 2023 : Guest 121: 8/10
Jan 05 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 02 2023 : Guest 69: 10/10
Jan 02 2023 : Guest 141: 6/10
Jan 01 2023 : Guest 172: 7/10
Dec 27 2022 : Guest 104: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us