Quiz about My Chemical Romance Lyrics
Quiz about My Chemical Romance Lyrics

My Chemical Romance Lyrics Test | Music


This is a quiz of My Chemical Romance lyrics from the albums "Three Cheers for Sweet Revenge" and "The Black Parade".

A multiple-choice quiz by rallymonkey07. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. My Chemical Romance

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
248,759
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3088
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Name the My Chemical Romance song where this is said " At the end of the world or the last thing I see" Hint

Helena
The Ghost of You
Dead!
I'm Not Okay (I Promise)

2. Which song has this lyric " Shotgun Sinners, Wild Eyed Jokers, Got you in my sights" Hint

Hang 'Em High
Give 'Em Hell, Kid
House of Wolves
Disenchanted

3. Name this My Chem lyric "You should've raised a baby girl, I should have been a better son" Hint

Welcome to the Black Parade
The Sharpest Lives
Helena
Mama

4. What MCR song is this from? " A drink for the horror that I'm in for the good guys and the bad guys " Hint

Disenchanted
Sleep
House of Wolves
Hang 'Em High

5. What My Chemical Romance song from "Three Cheers for Sweet Revenge" has these lyrics " I'm coming back from the dead and I'll take you home with me" Hint

"To the End"
"The Jetset Life is Gonna Kill You"
It's not a fashon statement, it's a deathwish
"You Know What they do to guys like us in prison"

6. This lyric is from what song " So Many bright lights, they cast a shadow" Hint

Sleep
Famous Last Words
Teenagers
The Ghost of you

7. What My Chem song is this from " I'm the worst kind of guy to argue with what you might find" Hint

The Jetset Life is Gonna Kill you
House of Wolves
You Know What They Do To Guys Like Us in Prison
I Don't Love you

8. What My Chem song is this? "Saints protect her now. Come angels of the lord...Come angels of unknown" (Some people hear the words differently...)

Hint

Prelude
Interlude
Teenagers
Welcome to the Black Parade

9. What My Chemical romance song lyric is this."They could care less as long as someone will bleed" Hint

Teenagers
Helena
I'm Not Okay (I Promise)
Bury Me in Black

10. What song has this lyric " Sometimes I get the feeling She's watching over me" Hint

Sleep
Disenchanted
Welcome to the Black Parade
I Don't Love You


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Name the My Chemical Romance song where this is said " At the end of the world or the last thing I see"

Answer: The Ghost of You

The video for the "Ghost of You" is based on World War Two.
2. Which song has this lyric " Shotgun Sinners, Wild Eyed Jokers, Got you in my sights"

Answer: Hang 'Em High

The members of the band are all from New Jersey except for drummer Bob Bryar.
3. Name this My Chem lyric "You should've raised a baby girl, I should have been a better son"

Answer: Mama

Liza Minelli has one line in "Mama". The line is "And if you would call me your sweetheart, I'd maybe then sing you a song."
4. What MCR song is this from? " A drink for the horror that I'm in for the good guys and the bad guys "

Answer: Sleep

The beginning of "Sleep" is Gerard describing dreams he had in the Paramour, a haunted recording studio.
5. What My Chemical Romance song from "Three Cheers for Sweet Revenge" has these lyrics " I'm coming back from the dead and I'll take you home with me"

Answer: It's not a fashon statement, it's a deathwish

Before they released "The Black Parade", My Chemical Romance released two albums: "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love", and "Three Cheers for Sweet Revenge".
6. This lyric is from what song " So Many bright lights, they cast a shadow"

Answer: Famous Last Words

"Famous Last Words" was the second single off "The Black Parade"
7. What My Chem song is this from " I'm the worst kind of guy to argue with what you might find"

Answer: The Jetset Life is Gonna Kill you

My Chem got their start with Eyeball Records.
8. What My Chem song is this? "Saints protect her now. Come angels of the lord...Come angels of unknown" (Some people hear the words differently...)

Answer: Interlude

After leaving Eyeball records, My Chemical Romance released "Three Cheers for Sweet Revenge", and "The Black Parade" on Reprise records.
9. What My Chemical romance song lyric is this."They could care less as long as someone will bleed"

Answer: Teenagers

Matt Pesslinger was their old drummer but was replaced by Bob Bryar becaue he kept making mistakes.
10. What song has this lyric " Sometimes I get the feeling She's watching over me"

Answer: Welcome to the Black Parade

"Welcome to the Black Parade" was the first single off "The Black Parade".
Source: Author rallymonkey07

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us