Quiz about Three Cheers for Sweet Revenge
Quiz about Three Cheers for Sweet Revenge

The Ultimate Three Cheers for Sweet Revenge Quiz | Music


I hope you know your My Chemical Romance lyrics because this quiz is about the lyrics from their CD "Three Cheers for Sweet Revenge"!

A multiple-choice quiz by gcfan4eva. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. My Chemical Romance

Author
gcfan4eva
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
213,069
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2805
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Love is the red of the rose on your coffin door. What's life like, bleeding on the floor, the floor, the floor?" is a line from what song?
Hint

Helena
Vampires Will Never Hurt You
Thank You For The Venom
You know What They Do To Guys Like Us in Prison

2. Complete the line. "Life is but a dream for the dead, And well I, I won't go down by myself, But I'll go down with my..." Hint

mom
friends
daddy
sister

3. "Hip Hip Hooray for me, you talk to me, but would you kill me in my sleep?" is a line from the song "Cemetery Drive".

True
False

4. "Since we talked alone...
Come angels of unknown...
Come angels of unknown..." is from what song?
Hint

To The End
The Ghost Of You
This Jetset Life is Gonna Kill You
Interlude

5. "To be a joke and look, another line without a hook,
I held you close as we both shook for the last time take a good hard look!" is from which song?

Hint

To The End
It's Not A Fashion Statement It's A Deathwish
Thank You For The Venom
I'm Not Okay

6. "Wait until it fades to black
Ride into the sunset
Would I lie to you?"
is from "Hang 'em High!"

True
False

7. "Get the feeling that you're never
All alone and I remember now
At the top of my lungs in my arms she..." What is the next word?
Hint

dies
smiles
cries
flys

8. "Can we pretend to leave and then, we'll meet again when both our cars collide?" is from what song? Hint

Helena
Our Lady of Sorrow
The Ghost of you
To The End

9. "Just give us war, worn lipstick by the door if I inflame" is from what song? Hint

The Ghost Of You
Bury Me In Black
Helena
Cemetery Drive

10. "Lost in the prescription she's got something else in mind" is from "Hang'em High."

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Love is the red of the rose on your coffin door. What's life like, bleeding on the floor, the floor, the floor?" is a line from what song?

Answer: Thank You For The Venom

"Vampires Will Never Hurt You" is off their first CD "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love."
2. Complete the line. "Life is but a dream for the dead, And well I, I won't go down by myself, But I'll go down with my..."

Answer: friends

This is from the song "You Know what They Do To Guys Like Us In Prison".
3. "Hip Hip Hooray for me, you talk to me, but would you kill me in my sleep?" is a line from the song "Cemetery Drive".

Answer: False

It is from the song "It's Not A Fashion Statement, It's A Deathwish."
4. "Since we talked alone... Come angels of unknown... Come angels of unknown..." is from what song?

Answer: Interlude

"Interlude" only has three lines in it.
5. "To be a joke and look, another line without a hook, I held you close as we both shook for the last time take a good hard look!" is from which song?

Answer: I'm Not Okay

"Im Not Okay" was their first music video.
6. "Wait until it fades to black Ride into the sunset Would I lie to you?" is from "Hang 'em High!"

Answer: True

Gerard is the lead singer of My Chemical Romance.
7. "Get the feeling that you're never All alone and I remember now At the top of my lungs in my arms she..." What is the next word?

Answer: dies

This is from the song "The Ghost of You."
8. "Can we pretend to leave and then, we'll meet again when both our cars collide?" is from what song?

Answer: Helena

"Our Lady of Sorrow" is from their first CD.
9. "Just give us war, worn lipstick by the door if I inflame" is from what song?

Answer: Bury Me In Black

"Bury Me In Black" is a Japanese bonus track.
10. "Lost in the prescription she's got something else in mind" is from "Hang'em High."

Answer: False

It is from "The Jetset Life Is Gonna Kill You".
Gerard's full name is Gerard Arthur Way.
Source: Author gcfan4eva

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us