Quiz about Three Cheers for My Chemical Romance
Quiz about Three Cheers for My Chemical Romance

Three Cheers for My Chemical Romance Quiz


Here's a quiz on the lyrics to My Chemical Romance's album 'Three Cheers for Sweet Revenge'.

A multiple-choice quiz by Nat_mermaid. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. My Chemical Romance

Author
Nat_mermaid
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
218,025
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
4384
Last 3 plays: Guest 84 (10/10), Guest 72 (10/10), Guest 24 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. OK, here we go, I'll put lyrics, you name the song. "Well if you wanted honesty, that's all you had to say" Hint

I'm Not Okay (I Promise)
Cemetery Drive
Thank You For The Venom
The Jetset Life Is Gonna Kill You

2. What song are these lyrics from? "He calls the mansion not a house but a tomb, he's always choking from the stench and the fume, the wedding party all collapsed in the room" Hint

You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
Helena
Hang 'Em High
To The End

3. "I never said I'd lie and wait for ever, if I died we'd be together, I can't always just forget her, but she could try" are the lyrics from which song? Hint

I'm Not Okay (I Promise)
The Ghost of You
Give 'Em Hell, Kid
Cemetery Drive

4. Which song are these lyrics from? "Long ago, just like the hearse you die to get in again. We are, so far from you". Hint

The Jetset Life Is Gonna Kill You
Helena
To The End
Thank You For The Venom

5. "Wait until it fades to black, ride into the sunset. Would I lie to you? Well I've got something to say" are from which song? Hint

You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
Hang 'Em High
I Never Told You What I Do For a Living
The Ghost of You

6. What song are the lyrics "Sister, I'm not much of a poet but a criminal, and you never had a chance" from?

Answer: (Five Words)
7. True or False - the lyrics "Oh Baby, here comes the sound. I took a train outta New Orleans and they shot me full of ephedrine" are from 'Give 'Em Hell, Kid"

True
False

8. What song are the lyrics "Gaze into her killing jar, I'd sometimes stare for hours" from? Hint

To The End
I'm Not Okay (I Promise)
The Jetset Life Is Gonna Kill You
Hang 'Em High

9. "This night, walk the dead in a solitary style and crash the cemetery gates" are the lyrics from which song? Hint

Helena
Cemetery Drive
You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
The Ghost of You

10. What song are the lyrics "In the middle of a gunfight, in the centre of a restaurant, they say come with your arms raised high" from? Hint

I'm Not Okay (I Promise)
Give 'Em Hell, Kid
You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
I Never Told You What I Do For a Living


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. OK, here we go, I'll put lyrics, you name the song. "Well if you wanted honesty, that's all you had to say"

Answer: I'm Not Okay (I Promise)

My Chemical Romance had an album out prior to "Three Cheers...". It was called "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love".
2. What song are these lyrics from? "He calls the mansion not a house but a tomb, he's always choking from the stench and the fume, the wedding party all collapsed in the room"

Answer: To The End

My Chemical Romance are from New Jersey, USA.
3. "I never said I'd lie and wait for ever, if I died we'd be together, I can't always just forget her, but she could try" are the lyrics from which song?

Answer: The Ghost of You

My Chemical Romance are Gerard Way (vocals), Ray Toro (guitar, vocals), Frank Iero (guitar, vocals), Mikey Way (bass) and Bob Bryar (drums).
4. Which song are these lyrics from? "Long ago, just like the hearse you die to get in again. We are, so far from you".

Answer: Helena

Mikey Way, the bassist, is singer Gerard Way's brother.
5. "Wait until it fades to black, ride into the sunset. Would I lie to you? Well I've got something to say" are from which song?

Answer: Hang 'Em High

The song "Helena" was written by Gerard Way about his grandmother, Elena Lee Rush. The album "Three Cheers for Sweet Revenge" was dedicated to her memory.
6. What song are the lyrics "Sister, I'm not much of a poet but a criminal, and you never had a chance" from?

Answer: thank you for the venom

The sleeve artwork for "Three Cheers for Sweet Revenge" was by Gerard Way.
7. True or False - the lyrics "Oh Baby, here comes the sound. I took a train outta New Orleans and they shot me full of ephedrine" are from 'Give 'Em Hell, Kid"

Answer: True

My Chemical Romance are friends with The Used, and the two bands have performed a cover of "Under Pressure" together.
8. What song are the lyrics "Gaze into her killing jar, I'd sometimes stare for hours" from?

Answer: The Jetset Life Is Gonna Kill You

In 2001, Gerard was trying to sell an animated television series to the Cartoon Network called "The Breakfast Monkey" about a Scandinavian flying imp who had a special power called Breakfast Magic, that allowed him to create and manipulate an assorted menu of breakfast food. It was rejected by Cartoon Network.
9. "This night, walk the dead in a solitary style and crash the cemetery gates" are the lyrics from which song?

Answer: Cemetery Drive

Matt Pelissier was the original drummer, but he quit and was replaced by Bob Bryar.
10. What song are the lyrics "In the middle of a gunfight, in the centre of a restaurant, they say come with your arms raised high" from?

Answer: You Know What They Do To Guys Like Us In Prison

The song "I'm Not Okay (I Promise)" has two videos, one set in a school, the other filmed at concerts.
Source: Author Nat_mermaid

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Feb 04 2023 : Guest 84: 10/10
Jan 24 2023 : Guest 72: 10/10
Jan 10 2023 : Guest 24: 10/10
Jan 10 2023 : Rashoumon: 10/10
Jan 05 2023 : Guest 98: 10/10
Jan 02 2023 : Guest 69: 9/10
Jan 01 2023 : Guest 172: 6/10
Dec 29 2022 : Guest 24: 10/10
Dec 28 2022 : Guest 151: 10/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us