Quiz about Three Cheers for a Sweet Band
Quiz about Three Cheers for a Sweet Band

Three Cheers for a Sweet Band Trivia Quiz


Think you know about the band My Chemical Romance? Why not give this quiz a try?

A multiple-choice quiz by reallybadeggs. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. My Chemical Romance

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
244,673
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3128
Last 3 plays: Guest 216 (10/10), Guest 87 (10/10), Guest 98 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "Long ago / just like the hearse you die to get in again / we are so far from you". What song is this verse from? Hint

Ellen
Maria
Alena
Helena

2. "So forget about the _____
_____ / The photographs your ________ took". What are the missing words?
Hint

'dirty looks' and 'boyfriend'
'freaky looks' and 'mother'
'nasty looks' and 'brother'
'naughty looks' and 'teacher'

3. "We're hanging out with corpses / And driving in this hearse / And someone save my soul tonight / Please save my soul". What song do these lyrics belong to? Hint

Skylines and Turnstiles
Cubicles
This is the Best Day Ever
Vampires Will Never Hurt You

4. According to the song 'Drowning Lessons', what kind of dress can the girl not wear in front of him? Hint

imaginary wedding gown
white formal gown
bloody wedding dress
beautiful formal gown

5. "So gather 'round _______ / And kiss this goodbye" What is the missing word? Hint

darlings
children
piggies
ladies

6. "In the middle of a gunfight / in the center of a _________" What word belongs in the blank? Hint

bar
drug deal
graveyard
restaurant

7. In which song do they mention the name of a hotel? Hint

To the End
Sleep
House of Wolves
The Jetset Life is Gonna Kill You

8. "Well after all this time that you still owe / You're still the good-for-nothing I don't know / So take your gloves and get out / Better get out / While you can". This song is called 'I Don't Love You'.

True
False

9. "They're gonna _____ your looks / With all the lies in the ____ / To make a _______ out of you". Fill in the blanks. Hint

clean up, books, citizen
laugh at, jokes, president
darken, books, murderer
spark up, adds, beauty

10. "Well let's go back to the middle day that starts it all / I can't begin to let you know just what I'm feeling". What song are these lyrics from and what album is the song from? Hint

'Give 'em Hell, Kid' and 'Three Cheers For Sweet Revenge'
'This is How I Disappear' and 'The Black Parade'
'The Sharpest Lives' and 'The Black Parade'
'Headfirst for Halos' and 'I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Long ago / just like the hearse you die to get in again / we are so far from you". What song is this verse from?

Answer: Helena

This song is about Mikey and Gerard Way's grandmother who passed away. They made a music video for this song. It's off the 'Three Cheers For Sweet Revenge' album.
2. "So forget about the _____ _____ / The photographs your ________ took". What are the missing words?

Answer: 'dirty looks' and 'boyfriend'

This verse is from their song 'I'm Not Okay'. It's off of the 'Three Cheers For Sweet Revenge' album.
3. "We're hanging out with corpses / And driving in this hearse / And someone save my soul tonight / Please save my soul". What song do these lyrics belong to?

Answer: Vampires Will Never Hurt You

All of these songs are from the album 'I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love'. But these lyrics are to the song 'Vampires Will Never Hurt You'.
4. According to the song 'Drowning Lessons', what kind of dress can the girl not wear in front of him?

Answer: imaginary wedding gown

"Without a sound I took her down / And dressed in red and blue I squeezed / Imaginary wedding gown / That you can't wear in front of me".
5. "So gather 'round _______ / And kiss this goodbye" What is the missing word?

Answer: piggies

This quote comes from the song 'The End'. It's off the album 'The Black Parade'.
6. "In the middle of a gunfight / in the center of a _________" What word belongs in the blank?

Answer: restaurant

You can hear this in the song 'You Know What They do to Guys Like Us in Prison'. This song is off of their album 'Three Cheers for Sweet Revenge'.
7. In which song do they mention the name of a hotel?

Answer: The Jetset Life is Gonna Kill You

"Lost in the prescription she's got something else in mind (something else in mind).
Check into the Hotel Bella Muerte.
It gives the weak flight.
It gives the blind sight.
Until the cops come.
Or by the last light.
And for the last night I lie.
Could I lie next to you?"
8. "Well after all this time that you still owe / You're still the good-for-nothing I don't know / So take your gloves and get out / Better get out / While you can". This song is called 'I Don't Love You'.

Answer: true

"When you go / And would you even turn to say / 'I don't love you like I did yesterday'" This song is off their 'The Black Parade' album.
9. "They're gonna _____ your looks / With all the lies in the ____ / To make a _______ out of you". Fill in the blanks.

Answer: clean up, books, citizen

These words come from the song 'Teenagers'. It's about how teenagers seem to abuse their place on this earth and that they're really just revenge on human beings. This song's off 'The Black Parade' CD.
10. "Well let's go back to the middle day that starts it all / I can't begin to let you know just what I'm feeling". What song are these lyrics from and what album is the song from?

Answer: 'Headfirst for Halos' and 'I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love'

Those lyrics are the very first ones in the song 'Headfirst for Halos'.

I hope you liked my quiz! Please don't forget to rate it!
Source: Author reallybadeggs

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 216: 10/10
Jan 20 2023 : Guest 87: 10/10
Jan 05 2023 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us