Quiz about Assorted Lyrics
Quiz about Assorted Lyrics

Assorted Lyrics Trivia Quiz


Basically, I give you the lyrics of a song and you say who sang it...not too hard! Mostly 90s music...but a couple of easyish 60s too.

A multiple-choice quiz by dilemma. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Author
dilemma
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
49,177
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2627
Last 3 plays: Guest 24 (9/10), sw11 (10/10), hosertodd (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'Women seem wicked, when you're unwanted, streets are uneven when you're down' Hint

Jimi Hendrix
Stone Roses
Pink Floyd
The Doors

2. 'People say I'm the life of the party, cause I tell a joke or two' Hint

The Kinks
Gerry and the Pacemakers
Smokey Robinson and the Miracles
The Monkees

3. 'In my eyes, indisposed, in disguise as no one knows, hides the face, lies the snake, the sun in my disgrace' Hint

Stone Temple Pilots
Alice in Chains
Soundgarden
Pearl Jam

4. 'At home, drawing pictures of mountain tops, with him on top. Lemon yellow sun, arms raised in a v' Hint

Dave Matthews Band
Creed
Counting Crows
Pearl Jam

5. 'You're a social chameleon. You change to suit the people around you' Hint

Chris Cornell (Soundgarden)
Ian Brown (Stone Roses)
Mick Jagger (Rolling Stones)
Sting (Police)

6. 'It seems no one can help me now, I'm in too deep. There's no way out, this time I have really led myself astray' Hint

Blind Melon
Mr. Big
Soul Asylum
Extreme

7. 'But I can't be late cause then I guess just won't get paid. These are the days when you wish your bed was already made' Hint

Boney M
Banarama
Bangles
ABBA

8. 'When everything feels like the movies, yeah you bleed just to know you're alive' Hint

Stereophonics
Bush
Goo Goo Dolls
Foo Fighters

9. 'C'mon baby, c'mon over, let me be the one to show you. I'm the one who wants to be with you' Hint

Mr. Big
Aerosmith
Extreme
Crash Test Dummies

10. 'I wanna be a lion, everybody wants to pass as cats. We all want to be big, big stars, we've got different reasons for that' Hint

Radiohead
Pearl Jam
Counting Crows
Stone Temple Pilots


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Women seem wicked, when you're unwanted, streets are uneven when you're down'

Answer: The Doors

'People Are Strange'
2. 'People say I'm the life of the party, cause I tell a joke or two'

Answer: Smokey Robinson and the Miracles

'Tracks Of My Tears'
3. 'In my eyes, indisposed, in disguise as no one knows, hides the face, lies the snake, the sun in my disgrace'

Answer: Soundgarden

'Black Hole Sun'
4. 'At home, drawing pictures of mountain tops, with him on top. Lemon yellow sun, arms raised in a v'

Answer: Pearl Jam

'Jeremy'
5. 'You're a social chameleon. You change to suit the people around you'

Answer: Ian Brown (Stone Roses)

'Corpses'
6. 'It seems no one can help me now, I'm in too deep. There's no way out, this time I have really led myself astray'

Answer: Soul Asylum

'Runaway Train'
7. 'But I can't be late cause then I guess just won't get paid. These are the days when you wish your bed was already made'

Answer: Bangles

'Manic Monday'
8. 'When everything feels like the movies, yeah you bleed just to know you're alive'

Answer: Goo Goo Dolls

'Iris'
9. 'C'mon baby, c'mon over, let me be the one to show you. I'm the one who wants to be with you'

Answer: Mr. Big

'To Be With You'
10. 'I wanna be a lion, everybody wants to pass as cats. We all want to be big, big stars, we've got different reasons for that'

Answer: Counting Crows

'Mr. Jones'
Source: Author dilemma

This quiz was reviewed by our editing team before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 24: 9/10
Jan 14 2023 : sw11: 10/10
Dec 03 2022 : hosertodd: 9/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us