FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Buffett Trivia For A New ParrotHead
Quiz about Buffett Trivia For A New ParrotHead

Buffett Trivia For A New ParrotHead Quiz


This is my first quiz and it's on simple lyrics and more.

A multiple-choice quiz by BuffettFan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Jimmy Buffett

Author
BuffettFan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,223
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
2245
Last 3 plays: irishchic5 (8/15), Guest 174 (7/15), Guest 62 (8/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who took all Jimmy's dough in 'Sunny Afternoon'? Hint


Question 2 of 15
2. Where was the maid from in 'Off to See the Lizard'? Hint


Question 3 of 15
3. Finish this song title: 'Lady I Can't _____'? Hint


Question 4 of 15
4. What song did Jimmy write and sing that caused the NCTM to make him publicly apologize for writing? Hint


Question 5 of 15
5. What song does this lyric come from: 'Therapy is extremely expensive. Poppin' bubble wrap is radically cheap'? Hint


Question 6 of 15
6. Finish this song title: 'Tampico _________'? Hint


Question 7 of 15
7. Where does Jimmy NOT want to go that will turn his skin aglow in 'Volcano'? Hint


Question 8 of 15
8. In the song 'I Wish Lunch Could Last Forever', what does the restaurant NOT have? Hint


Question 9 of 15
9. What song of Jimmy's shares part of its name with a hit country song? Hint


Question 10 of 15
10. In the song 'Fruitcakes', how much is the Crunch bar? Hint


Question 11 of 15
11. In 'Fruitcakes' what do the TV preachers have? Hint


Question 12 of 15
12. In what song does Jimmy have a cousin who works out of pay phone? Hint


Question 13 of 15
13. In 'Pascagoula Run' what do the ladies say they're gonna do? Hint


Question 14 of 15
14. In what song does it say 'That Spacemen from Mars stole all his money'? Hint


Question 15 of 15
15. Last, in 'Margaritaville' what is his tattoo of? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : irishchic5: 8/15
Feb 08 2024 : Guest 174: 7/15
Feb 07 2024 : Guest 62: 8/15
Jan 04 2024 : Guest 73: 10/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who took all Jimmy's dough in 'Sunny Afternoon'?

Answer: the tax man

It is on the album 'Fruitcakes'.
2. Where was the maid from in 'Off to See the Lizard'?

Answer: Martinique

It is off the album 'Off to See the Lizard'.
3. Finish this song title: 'Lady I Can't _____'?

Answer: Explain

It is off the album 'Volcano'.
4. What song did Jimmy write and sing that caused the NCTM to make him publicly apologize for writing?

Answer: 'Math Suks'

It is on the album 'Beach House on the Moon'.
5. What song does this lyric come from: 'Therapy is extremely expensive. Poppin' bubble wrap is radically cheap'?

Answer: 'I Don't Know and I Don't Care'

It is off the album 'Beach House on the Moon'.
6. Finish this song title: 'Tampico _________'?

Answer: Trauma

It is off the album 'Changes in Latitude, Changes in Attitudes'.
7. Where does Jimmy NOT want to go that will turn his skin aglow in 'Volcano'?

Answer: 3 Mile Island

There was a meltdown at this nuclear power site in 1979.
8. In the song 'I Wish Lunch Could Last Forever', what does the restaurant NOT have?

Answer: a clock

It is off the album 'Off to See the Lizard'.
9. What song of Jimmy's shares part of its name with a hit country song?

Answer: 'That's My Story And I'm Stickin' To It'

The song "That's My Story" is by Colin Raye.
10. In the song 'Fruitcakes', how much is the Crunch bar?

Answer: 25 dollars

It is off the album 'Fruitcakes'.
11. In 'Fruitcakes' what do the TV preachers have?

Answer: bad hair and dimples

It is off the album 'Fruitcakes'.
12. In what song does Jimmy have a cousin who works out of pay phone?

Answer: 'Everybody's Got a Cousin in Miami'

It is off the album 'Fruitcakes'.
13. In 'Pascagoula Run' what do the ladies say they're gonna do?

Answer: buy him a beer

It is off the album 'Off to See the Lizard'.
14. In what song does it say 'That Spacemen from Mars stole all his money'?

Answer: 'That's My Story and I'm Stickin' to it'

It is off the album 'Off to See the Lizard'.
15. Last, in 'Margaritaville' what is his tattoo of?

Answer: a Mexican cutie

It is off the album 'Changes in Latitudes, Changes in Attitudes'.
Source: Author BuffettFan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us