FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Country Music Artists and Songs 3
Quiz about Country Music Artists and Songs 3

Country Music Artists and Songs 3 Quiz


My third installment of this quiz. I will give you the name of a song and you give me the artist.

A multiple-choice quiz by racemany2k. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
racemany2k
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
41,752
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5387
- -
Question 1 of 10
1. 'There You'll Be'. Who sang this song? Hint


Question 2 of 10
2. 'Lonely and Gone'. Who sang this song? Hint


Question 3 of 10
3. 'Big Deal'. Who sang this song? Hint


Question 4 of 10
4. 'Rose Bouquet'. Who sang this song? Hint


Question 5 of 10
5. 'I'm Just Talking About Tonight'. Who sang this song? Hint


Question 6 of 10
6. 'How Forever Feels'. Who sang this song? Hint


Question 7 of 10
7. 'WWW.Memory'. Who sang this song? Hint


Question 8 of 10
8. 'No Fear'. Who sang this song? Hint


Question 9 of 10
9. 'Little Goodbyes'. Who sang this song? Hint


Question 10 of 10
10. 'One More Day'. Who sang this song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'There You'll Be'. Who sang this song?

Answer: Faith

This is a new song that is on the 'Pearl Harbor' soundtrack.
2. 'Lonely and Gone'. Who sang this song?

Answer: Montgomery Gentry

3. 'Big Deal'. Who sang this song?

Answer: Leann Rimes

4. 'Rose Bouquet'. Who sang this song?

Answer: Phil Vassar

This is a beautiful song, if you haven't heard it, I suggest you do.
5. 'I'm Just Talking About Tonight'. Who sang this song?

Answer: Toby Keith

6. 'How Forever Feels'. Who sang this song?

Answer: Kenny Chesney

7. 'WWW.Memory'. Who sang this song?

Answer: Alan Jackson

8. 'No Fear'. Who sang this song?

Answer: Terri Clark

9. 'Little Goodbyes'. Who sang this song?

Answer: SheDaisy

10. 'One More Day'. Who sang this song?

Answer: Diamond Rio

Source: Author racemany2k

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us