FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Popular Country Songs
Quiz about Popular Country Songs

Popular Country Songs Trivia Quiz


Match the artist to the popular country song.

A multiple-choice quiz by zh1322. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
zh1322
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
253,042
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9121
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: Robert907 (4/10), jackseleven (10/10), Guest 24 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following country groups sing "What Hurts The Most"? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following male artists sings "Watching You"? Hint


Question 3 of 10
3. What male singer sings "She's Everything"? Hint


Question 4 of 10
4. "Brand New Girlfriend" is sung by which of the following artists? Hint


Question 5 of 10
5. "Don't Forget To Remember Me" is sung by which of the following female vocalists? Hint


Question 6 of 10
6. "Stupid Boy" is sung by which country singer? Hint


Question 7 of 10
7. Which female vocalist sings "Mississippi Girl"? Hint


Question 8 of 10
8. "Livin' In Fastforward" is sung by which of the following male country singers? Hint


Question 9 of 10
9. "Believe" is song by which of the following duos? Hint


Question 10 of 10
10. "Some People Change" is sung by which country group? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 16 2024 : Robert907: 4/10
Feb 15 2024 : jackseleven: 10/10
Feb 06 2024 : Guest 24: 10/10
Feb 05 2024 : Guest 69: 10/10
Feb 01 2024 : Guest 204: 5/10
Jan 29 2024 : Guest 107: 7/10
Jan 19 2024 : Guest 64: 4/10
Jan 13 2024 : Guest 173: 10/10
Jan 13 2024 : Guest 174: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following country groups sing "What Hurts The Most"?

Answer: Rascal Flatts

"What Hurts The Most" is off of Rascal Flatt's "Me And My Gang" album. The song reached Number one on US country charts.
2. Which of the following male artists sings "Watching You"?

Answer: Rodney Atkins

"Watching You" was inspired by Rodney Atkins' son Elijah. Elijah also appears in the music video. This song is on Rodney's "If You're Going Through Hell" album.
3. What male singer sings "She's Everything"?

Answer: Brad Paisley

Brad Paisley wrote this song about his wife Kimberly. It was a Number one hit on the US Country charts. It is included on Brad's "Time Well Wasted" album.
4. "Brand New Girlfriend" is sung by which of the following artists?

Answer: Steve Holy

"Brand New Girlfriend" is the title for Steve Holy's second album which was released in 2006. "Brand New Girlfriend" spent one week at Number one on the US country chart and peaked at Number 40 on the US Hot 100 chart.
5. "Don't Forget To Remember Me" is sung by which of the following female vocalists?

Answer: Carrie Underwood

"Don't Forget To Remember Me" is included on Carrie Underwood's debut album "Some Hearts". It was a very successful song for Carrie as it reached Number two on the US country chart and Number 49 on the US Hot 100 Chart.
6. "Stupid Boy" is sung by which country singer?

Answer: Keith Urban

"Stupid Boy" was released in 2007 and is included on Keith Urban's eighth album "Love, Pain, & the Whole Crazy Thing". It was written by country singer Sarah Buxton.
7. Which female vocalist sings "Mississippi Girl"?

Answer: Faith Hill

Faith Hill was raised in Jackson, Mississippi, and this song expresses that even though Faith is known all around the world, she's still just the same "Mississippi Girl". In addition, this song is on Faith Hill's album "Fireflies" and reached Number one on the US Country chart and Number 29 on the US Hot 100.
8. "Livin' In Fastforward" is sung by which of the following male country singers?

Answer: Kenny Chesney

"Livin' In Fastforward" is on Kenny's "The Road and the Radio" album. It reached Number one on the US Country Charts and Number 48 on the US Hot 100.
9. "Believe" is song by which of the following duos?

Answer: Brooks & Dunn

Brooks & Dunn is made up of Kix Brooks and Ronnie Dunn. "Believe" was a very successful song for the duo, receiving the 2006 ACM single of the year, 2006 CMA single of the year, and the 2006 CMA music video of the year. It is included on Brooks & Dunn's twelfth album "Hillbilly Deluxe".
10. "Some People Change" is sung by which country group?

Answer: Montgomery Gentry

Montgomery Gentry is made up of Eddie Montgomery and Troy Genry. "Some People Change" is the title track for their sixth album. I hope you enjoyed the quiz.
Source: Author zh1322

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us