FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name That Country Artist
Quiz about Name That Country Artist

Name That Country Artist Trivia Quiz


I will give you a list of three country music songs, you then tell me, which country artist sings them. This is my very first quiz, ever. Good luck and enjoy!

A multiple-choice quiz by TriviaGuy21. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
TriviaGuy21
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
180,839
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7584
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (5/10), Guest 97 (3/10), Guest 99 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sings "Fancy", "I'm A Survivor" and "Little Rock"? Hint


Question 2 of 10
2. Who sings "Young", "How Forever Feels" and "She Thinks My Tractor's Sexy"? Hint


Question 3 of 10
3. Who sings "Chains", "I Try To Think About Elvis" and "Blame It On Your Heart"? Hint


Question 4 of 10
4. Who sings "Celebrity", "Me Neither" and "Little Moments"? Hint


Question 5 of 10
5. Who sings "How Do I Live", "Nothin' New Under The Moon" and "Can't Fight The Moonlight"? Hint


Question 6 of 10
6. Who sings "Life's A Dance", "I Swear" and "Be My Baby Tonight"? Hint


Question 7 of 10
7. Who sings "Heads Carolina, Tails California", "I'm Alright" and "That's The Way It Is"? Hint


Question 8 of 10
8. Who sings "She'll Leave You With A Smile", "It's A Love Without End, Amen" and "Desperately"? Hint


Question 9 of 10
9. Who sings "She's In Love With The Boy", "Perfect Love" and "That's What I Like About You"? Hint


Question 10 of 10
10. Who sings "Don't Take The Girl", "My Next Thirty Years" and "I Like It, I Love It"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 172: 5/10
Jun 05 2024 : Guest 97: 3/10
Jun 03 2024 : Guest 99: 9/10
Jun 02 2024 : Guest 72: 10/10
May 31 2024 : Guest 170: 10/10
May 28 2024 : Guest 174: 10/10
May 28 2024 : cheeseit223: 6/10
May 27 2024 : Guest 24: 5/10
May 21 2024 : Guest 76: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings "Fancy", "I'm A Survivor" and "Little Rock"?

Answer: Reba McEntire

Reba McEntire is one of the most successful female country music artists in history. Reba was born March 28, 1955 in McAlester, Oklahoma. In 2001, she began her role on the hit television series "Reba" as Reba Hart.
2. Who sings "Young", "How Forever Feels" and "She Thinks My Tractor's Sexy"?

Answer: Kenny Chesney

On March 26, 1968, a country music star was born, Kenny Chesney. Kenny Chesney was born in Knoxville, Tennessee. His favorite baseball teams are the Los Angeles Dodgers, the Atlanta Braves and the Chicago Cubs. Chesney's favorite movie is "Forrest Gump", his favorite television show is "Friends" and he lists Elvis Presley, Phil Collins and Shelby Lynne among his music influences.
3. Who sings "Chains", "I Try To Think About Elvis" and "Blame It On Your Heart"?

Answer: Patty Loveless

Patty Loveless was born in Pikeville, Kentucky on January 4, 1957. In the 1990's Patty has received many awards for her music. Among them were 5 Country Music Awards, 2 Academy Of Country Music Awards and 1 of the Grammy Awards in 1999, just to name a few.
4. Who sings "Celebrity", "Me Neither" and "Little Moments"?

Answer: Brad Paisley

Brad Paisley was born in Glen Dale, West Virginia on October 28, 1972. Brad married actress, Kimberly Williams on March 15, 2003.
5. Who sings "How Do I Live", "Nothin' New Under The Moon" and "Can't Fight The Moonlight"?

Answer: LeAnn Rimes

LeAnn Rimes was born in Jackson, Mississippi. LeAnn married Dean Sheremet on February 23, 2002. She was born on August 28, 1982.
6. Who sings "Life's A Dance", "I Swear" and "Be My Baby Tonight"?

Answer: John Michael Montgomery

On January 20, 1965, John Michael Montgomery was born in Danville Kentucky. One of J.M.M.'s hobbies includes playing golf. His brother, Eddie Montgomery, is in the country duo Montgomery Gentry.
7. Who sings "Heads Carolina, Tails California", "I'm Alright" and "That's The Way It Is"?

Answer: Jo Dee Messina

Jo Dee was born on August 25, 1970 in the town of Framingham, Massachusetts. She won an Academy of Country Music award in 1998 for Top New Female Vocalist. In 1999, Jo Dee became the first female country artist to have three consecutive #1 hits from the same album. The #1 hits are "Bye Bye", "I'm Alright" and "Stand Beside Me" from the album "I'm Alright".
8. Who sings "She'll Leave You With A Smile", "It's A Love Without End, Amen" and "Desperately"?

Answer: George Strait

On May 18, 1952, George Strait was born in the town of Poteet, Texas. George's middle name is Herald.
9. Who sings "She's In Love With The Boy", "Perfect Love" and "That's What I Like About You"?

Answer: Trisha Yearwood

Trisha Yearwood was born on 19th September 1964 in Monticello GA USA. Trisha won her first Grammy in 1994. She was inducted into the Grand Ole Opry on March 13 1999.
10. Who sings "Don't Take The Girl", "My Next Thirty Years" and "I Like It, I Love It"?

Answer: Tim McGraw

On May 1, 1967, Tim McGraw was born in Delhi, Louisiana. Tim released 5 albums in the 1990's before coming out with a "Greatest Hits" album in the year 2000.
Source: Author TriviaGuy21

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us