FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name The Artist
Quiz about Name The Artist

Name The Artist Trivia Quiz


I'll give you the song title and you name the artist who sings it. It's that simple if you listen to country music.

A multiple-choice quiz by fizzbee. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
fizzbee
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
29,470
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
8794
Last 3 plays: Guest 24 (13/15), Guest 74 (13/15), Guest 174 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who sings 'Heads Carolina Tails California'? Hint


Question 2 of 15
2. Who sings 'The Shake'? Hint


Question 3 of 15
3. Who sings 'Check Yes or No'? Hint


Question 4 of 15
4. Who sings 'This Kiss'? Hint


Question 5 of 15
5. Who sings '(She Said) Yes!'? Hint


Question 6 of 15
6. Who sings 'Goodbye Earl'? Hint


Question 7 of 15
7. Who sings 'Everywhere'? Hint


Question 8 of 15
8. Who sings 'I Hope you Dance'? Hint


Question 9 of 15
9. Who sings 'Man I Feel Like A Woman'? Hint


Question 10 of 15
10. Who sings 'The Coal Miner's Daughter'? Hint


Question 11 of 15
11. Who sings 'That's the Kind of Mood I'm In'? Hint


Question 12 of 15
12. Who sings 'How Do You Like Me Now'? Hint


Question 13 of 15
13. Who sings 'Indian Outlaw'? Hint


Question 14 of 15
14. Which duo or group sings 'My Maria'? Hint


Question 15 of 15
15. Who sings 'Just Another Day In Paradise'?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 08 2024 : Guest 24: 13/15
Apr 06 2024 : Guest 74: 13/15
Mar 28 2024 : Guest 174: 12/15
Mar 09 2024 : PurpleComet: 7/15
Mar 05 2024 : Guest 136: 12/15
Feb 25 2024 : Guest 76: 13/15
Feb 24 2024 : Guest 68: 13/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings 'Heads Carolina Tails California'?

Answer: Jo Dee Messina

2. Who sings 'The Shake'?

Answer: Neal McCoy

3. Who sings 'Check Yes or No'?

Answer: George Strait

4. Who sings 'This Kiss'?

Answer: Faith Hill

Faith Hill is married to Tim McGraw and they two daughters. Like you didn't know that.
5. Who sings '(She Said) Yes!'?

Answer: Chad Brock

6. Who sings 'Goodbye Earl'?

Answer: Dixie Chicks

The name Dixie Chicks comes from the song Dixie Chicken.
7. Who sings 'Everywhere'?

Answer: Tim McGraw

Tim has a father who used to play professinol baseball. His name is Tug McGraw.
8. Who sings 'I Hope you Dance'?

Answer: Lee Ann Womack

9. Who sings 'Man I Feel Like A Woman'?

Answer: Shania Twain

10. Who sings 'The Coal Miner's Daughter'?

Answer: Loretta Lynn

Loretta and Patsy were very good friends before Patsy died.
11. Who sings 'That's the Kind of Mood I'm In'?

Answer: Patty Loveless

12. Who sings 'How Do You Like Me Now'?

Answer: Toby Keith

13. Who sings 'Indian Outlaw'?

Answer: Tim McGraw

14. Which duo or group sings 'My Maria'?

Answer: Brooks and Dunn

15. Who sings 'Just Another Day In Paradise'?

Answer: Phil Vassar

Source: Author fizzbee

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us