FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name The Country Singer
Quiz about Name The Country Singer

Name The Country Singer Trivia Quiz


In this quiz, I will give you two country songs, and you tell me the artist.

A multiple-choice quiz by hiphopper21. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Country Music
  8. »
  9. Name the Singer

Author
hiphopper21
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,375
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
7534
Last 3 plays: Guest 168 (10/10), Guest 69 (4/10), Guest 167 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sings "Building Bridges" and "Believe"? Hint


Question 2 of 10
2. Who sings "Amarillo Sky" and "Why"? Hint


Question 3 of 10
3. Which country singer had the hits "Give It Away" and "She Let Herself Go"? Hint


Question 4 of 10
4. Which country star had the smash hits "A Little Too Late" and "As Good As I Once Was?" Hint


Question 5 of 10
5. Who sings "Bring It On Home" and "Boondocks"? Hint


Question 6 of 10
6. Which country artist sings "Where I Come From" and "Like Red On A Rose"? Hint


Question 7 of 10
7. Which country group had the smash hits "Mayberry" and "My Wish"? Hint


Question 8 of 10
8. Which country artist, who emerged in 2006, had the hit singles "Would You Go With Me" and "Your Man"? Hint


Question 9 of 10
9. Which country veteran's resume includes the songs "Summertime" and "I Go Back"? Hint


Question 10 of 10
10. Which country artist sings "Swing" and "Hot Mama"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : Guest 168: 10/10
May 03 2024 : Guest 69: 4/10
May 01 2024 : Guest 167: 10/10
Apr 24 2024 : Guest 75: 6/10
Apr 16 2024 : Guest 204: 10/10
Apr 08 2024 : Guest 24: 7/10
Apr 06 2024 : Guest 74: 9/10
Apr 05 2024 : Guest 174: 9/10
Mar 28 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings "Building Bridges" and "Believe"?

Answer: Brooks and Dunn

These are from their album, "Hillbilly Deluxe."
2. Who sings "Amarillo Sky" and "Why"?

Answer: Jason Aldean

Jason's song, "Why" hit Number one on the ACC Top 40 in May of 2006.
3. Which country singer had the hits "Give It Away" and "She Let Herself Go"?

Answer: George Strait

In 2006, George was inducted into the Country Music Hall of Fame.
4. Which country star had the smash hits "A Little Too Late" and "As Good As I Once Was?"

Answer: Toby Keith

"A Little Too Late" can be found on Toby's album "White Trash with Money", while "As Good As I Once Was" is on the album "Honkytonk University".
5. Who sings "Bring It On Home" and "Boondocks"?

Answer: Little Big Town

Little Big Town broke onto the scene in 2005 with the smash "Boondocks".
6. Which country artist sings "Where I Come From" and "Like Red On A Rose"?

Answer: Alan Jackson

"Like Red On A Rose" is the title track of Alan's 2006 album.
7. Which country group had the smash hits "Mayberry" and "My Wish"?

Answer: Rascal Flatts

Rascal Flatts also re-made the hit "Life Is A Highway" for the 2006 movie "Cars".
8. Which country artist, who emerged in 2006, had the hit singles "Would You Go With Me" and "Your Man"?

Answer: Josh Turner

In 2006, all three other artists had smash singles. Rodney Atkins's single "If You're Goin' Through Hell" reached Number one on the ACC Top 40. Jake Owen broke onto the scene with his hit "Yee Haw". Billy Currington also had several hit singles in 2006 including "Must Be Doin' Somethin' Right".
9. Which country veteran's resume includes the songs "Summertime" and "I Go Back"?

Answer: Kenny Chesney

"Summertime" was a huge summer anthem in 2006.
10. Which country artist sings "Swing" and "Hot Mama"?

Answer: Trace Adkins

Trace was actually pursuing a career in baseball before he decided to go into country music.
Source: Author hiphopper21

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us