FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Chesney Kenny Quizzes, Trivia and Puzzles
Chesney Kenny Quizzes, Trivia

Kenny Chesney Trivia

Kenny Chesney Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C

Fun Trivia
Quizzes on the country music sensation, Kenny Chesney.
24 Kenny Chesney quizzes and 255 Kenny Chesney trivia questions.
1.
  Kenny Chesney: Chart Singles   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
All the songs on this quiz were released as singles to the radio. Just choose the word(s) to finish the lyric. Good luck!
Average, 10 Qns, zh1322, Feb 09 07
Average
zh1322 gold member
5514 plays
2.
  She Thinks My Tractor's Sexy   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This lyric quiz is missing certain words, all you have to is select the correct words to complete the lyrics. All questions are multiple choice. Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, JuniorTheJaws, Jan 26 09
Average
JuniorTheJaws gold member
2678 plays
3.
  10 Question Kenny Chesney Lyrics Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you a line from a Kenny Chesney song and you tell me which song it's from.
Average, 10 Qns, geresgirl, Jan 24 06
Average
geresgirl
7136 plays
4.
  Kenny Chesney Lyrics Test   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I've taken a line from some of Kenny's songs, and you get to guess the correct song! Have Fun!
Tough, 10 Qns, Beasuare, Mar 05 07
Tough
Beasuare
2513 plays
5.
  Kenny Chesney Lyrics 3   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
My third quiz about songs found on Kenny Chesney's albums. How well do you know the name of these songs simply by reading some of the lyrics?
Tough, 10 Qns, Beasuare, Jun 13 07
Tough
Beasuare
1388 plays
6.
  Kenny Chesney Lyrics 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A second quiz about Kenny Chesney's songs. . . Can you Name That Tune?
Difficult, 10 Qns, Beasuare, Apr 03 07
Difficult
Beasuare
2070 plays
7.
  Kenny Chesney Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is to see how well you know the lyrics to songs by Kenny Chesney.
Average, 10 Qns, AllisonRocks, Dec 05 04
Average
AllisonRocks
2993 plays
8.
  More Kenny Chesney Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz contains lines from some of Kenny's greatest songs. I'll give you the line, you tell me the song.
Average, 10 Qns, geresgirl, Oct 25 05
Average
geresgirl
3967 plays
9.
  We Went Out Last Night    
Multiple Choice
 10 Qns
Finish the lyrics to the song "Out Last Night" by Kenny Chesney.
Average, 10 Qns, zil_ennov, May 31 09
Average
zil_ennov
630 plays
10.
  Quotes By Kenny Chesney    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz isn't about Kenny Chesney's lyrics, it's about the things he's been quoted as saying. It's all about Kenny's Chesney's Quotes. Play on!
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Oct 30 07
Difficult
Beasuare
600 plays
trivia question Quick Question
Kenny sang this one on an older album. What's the name of the song that goes like this. . ."Tossing my pennies in a downtown fountain. . ."

From Quiz "Kenny Chesney Lyrics"




11.
  Keg in the Closet    
Multiple Choice
 10 Qns
If you know this song, than you should do really well because it's only going to be the lyrics. Good luck!
Easier, 10 Qns, pink_panther11, Jun 12 07
Easier
pink_panther11
1751 plays
12.
  Do You Know: Kenny Chesney    
Multiple Choice
 10 Qns
How well do you know country music singer/songwriter, Kenny Chesney? Find out here!
Difficult, 10 Qns, Beasuare, Nov 15 07
Difficult
Beasuare
1062 plays
13.
  Kenny Chesney Rocks    
Multiple Choice
 10 Qns
This is to test your knowledge on country superstar Kenny Chesney. Good Luck!
Average, 10 Qns, AllisonRocks, Feb 17 05
Average
AllisonRocks
1891 plays
14.
  10 Kenny Chesney Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
I noticed that there were not any quizzes on Kenny Chesney, so here is one for the country and Kenny fans!
Average, 10 Qns, Bugsred, Apr 20 04
Average
Bugsred
5295 plays
15.
  Kenny Chesney Song Lyrics 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my second Kenny Chesney lyrics quiz. I hope you enjoy it. Just choose the song that the lyrics given are from. good Luck!
Average, 10 Qns, AllisonRocks, Feb 06 12
Average
AllisonRocks
2433 plays
16.
  Kenny Chesney Lyrics 4    
Multiple Choice
 15 Qns
Here's another one from me.....Kenny Chesney Lyrics 4. I'll give you a line from one of his songs and you name that tune!
Difficult, 15 Qns, Beasuare, Nov 05 07
Difficult
Beasuare
772 plays
17.
  For True Kenny Chesney Fans    
Multiple Choice
 10 Qns
Think you know Kenny Chesney? These are questions that only a true fan would know. Good Luck!
Difficult, 10 Qns, bub26196, Sep 11 10
Difficult
bub26196
2726 plays
18.
  Kenny Chesney Lyrics Game    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz tests knowledge of lyrics of various songs performed by Kenny Chesney.
Average, 15 Qns, finatrade, Mar 17 06
Average
finatrade
1407 plays
19.
  10 Questions on Kenny Chesney    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a test to see how well you know the songs that are Kenny Chesney's. Good Luck!
Average, 10 Qns, jkidd, Mar 13 14
Average
jkidd
3927 plays
20.
  Kenny Chesney - The One and Only   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
How big of a fan are you? Find out with this quiz.
Tough, 10 Qns, chesneyluvr7, Apr 23 10
Tough
chesneyluvr7
309 plays
21.
  Kenny Chesney Music    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a simple quiz for any Kenny Chesney fan.
Tough, 10 Qns, finatrade, Aug 12 09
Tough
finatrade
1353 plays
22.
  The Life of Kenny Chesney    
Multiple Choice
 10 Qns
Kenny Chesney is a hot and talented country singer.
Average, 10 Qns, kayla_bear, Sep 12 17
Average
kayla_bear
1181 plays
23.
  Kenny Chesney Albums    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on Kenny Chesney's albums. I'll give you a song and you pick the album on which it appeared.
Tough, 10 Qns, pinkcowgirl555, Feb 06 12
Tough
pinkcowgirl555
177 plays
24.
  Tough Kenny Chesney Quiz - 10 Questions    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about Kenny Chesney. I hope you do well on the quiz! Good Luck!
Tough, 10 Qns, freddie jr., Jan 04 07
Tough
freddie jr.
1085 plays
Related Topics
  Country Music [Music] (407 quizzes)


Kenny Chesney Trivia Questions

1. "Plowin' these fields in the ___ summer sun...over by the ___ lordy here she comes --- With a basket full of ____ and a big cold jug of ___ ___." Do you know which words are needed to complete the lyric?

From Quiz
She Thinks My Tractor's Sexy

Answer: Hot, gate, chicken, sweet tea

"Mankind will not remain on Earth forever, but in its quest for light and space will at first timidly penetrate beyond the confines of the atmosphere, and later will conquer for itself all the space near the Sun." - Konstantin E. Tsiolkovsky The sun gives the earth its warmth and can be seen throughout the world in different positions throughout the day. Some common forms for usages of gates can be for farming plots, for around the property edge of houses. Decorative gates can also be found on outside cellar windows, on the outside of windows themselves. Sweet tea is a staple drink in the southern states of the United States. The basic recipe that is followed throughout the South is: "Ingredients 3 Family size tea bags 2 Cups of cold water 1 Cup of sugar Directions We in the south make the best iced tea you'll find. Maybe it's how it's done, or maybe it is the water in the south, or maybe it's just that a southern belle has put a lot of TLC into making the tea. Who knows! We recommend Luzianne Tea Bags if available. Place the two cups water in a pot and add the tea bags. Bring to a boil, do not continue boiling. Remove from heat and let steep. Pour warm tea into empty pitcher. Add the sugar and stir until the sugar is dissolved. Fill remaining pitcher with cold water." Recipe can be found at: grits.com

2. Name the song. "If you see her down at a local bar, showing all the signs of a lonely heart..."

From Quiz Kenny Chesney - The One and Only

Answer: "She Gets That Way"

This song is so cute! It is on the "I Will Stand" album. The song talks about his "love" who feels the need to go out and have fun while he's away for long periods of time, but he still trusts her.

3. What Kenny Chesney song is this line from? "Tried to catch a glimpse of my old life but your face was all I saw. . ."

From Quiz Kenny Chesney Lyrics 4

Answer: Scare Me

"Scare Me" is the tenth track from Kenny Chesney's album "Just Who I Am: Poets and Pirates". The song was co-written by Joe Don Rooney from Rascal Flatts along with Wendell Mobley and Neil Thrasher. Neil also co-wrote a song with Kenny in 2007 called "Take Me There" which became a number one hit for Joe Don and the other guys in Rascal Flatts.

4. Which Kenny Chesney album featured the song "She's Got It All"?

From Quiz Kenny Chesney Albums

Answer: I Will Stand

This song appeared on the 1997 release titled "I Will Stand". This was Kenny's first number one song on the US Billboard Hot Country and Singles charts.

5. What Kenny Chesney song contains the line, "The best love is the love that you give. There'll be times when you wanna hold on but you gotta let go?"

From Quiz Kenny Chesney Lyrics 3

Answer: Grandpa Told Me So

The Song is "Grandpa Told Me So" and it was written by Mark Alan Springer, who has written many hits such as "Cool to Be a Fool" and James Dean Hicks who has written for almost every artist in country music and is a singer, songwriter and producer. Kenny recorded it on his "All I Need To Know" album in June 1995. The album went Gold, Kenny's first album to do that, and the song went to #23 on the country charts.

6. What's the name of this Kenny Chesney song, "Ocean breeze, tire swing, coconut fall if you shake that thing. . ."?

From Quiz Kenny Chesney Lyrics 2

Answer: Key Lime Pie

"Key Lime Pie" was the ninth track on the "Be As You Are (Songs From an Old Blue Chair)" album Kenny released in 2005. On March 13, 2007, Country Weekly magazine featured Kenny's own recipe to make his favorite dessert.

7. Kenny Chesney attended high school in which Tennessee town?

From Quiz Do You Know: Kenny Chesney

Answer: Corryton

Kenny attended Gibbs High School in Corryton, Tennessee.

8. What song is line from? "That late October at the Homecoming dance. . ."

From Quiz Kenny Chesney Lyrics

Answer: For the First Time

"For the First Time" was first released on Kenny's "Greatest Hits" Album in 2000. This song was written by another country star, Phil Vassar.

9. Complete the line from "Who You'd Be Today": "It ain't fair you died too young, like a ________ that had just begun."

From Quiz Kenny Chesney: Chart Singles

Answer: story

"Who You'd Be Today" is from Kenny's "Road and the Radio" album. This song was released in 2005 and reached number 2 on the US Country charts and number 37 on the US Billboard Hot 100. The "Road and the Radio" album is triple platinum.

10. When and where was Kenny Chesney born?

From Quiz The Life of Kenny Chesney

Answer: March 26,1968 in Knoxville,Tennessee

Although Kenny was born in Knoxville, he was raised in Luttrell, Tennessee. When Kenny is asked what his hometown is he says Knoxville because most people know where Knoxville is.

11. What was Kenny's first big song in the US?

From Quiz Kenny Chesney

Answer: Fall In Love

"Fall In Love" was on the Billboard Top Ten Country Songs in 1995.

12. Name the song: "Barefoot in the snow white sand, bag of seashells in her hand"

From Quiz Kenny Chesney Lyrics Game

Answer: On the Coast of Somewhere Beautiful

"On the Coast of Somewhere Beautiful" was released as part of the "No Shoes, No Shirt, No Problems" album in 2002.

13. Approximately how tall is Kenny Chesney?

From Quiz Kenny Chesney Music

Answer: 5'6"

Kenny is one of the shortest male entertainers out there. He often wears cowboy boots and a hat to add some inches to his frame.

14. What song do the following lyrics come from: "I've seen the world through a bus windshield, but nothing compares, to the way that I see it?"

From Quiz Kenny Chesney Song Lyrics 2

Answer: Old Blue Chair

This song is the last song on "When the Sun Goes Down" and is the first song on his album titled "Be As You Are." He wrote the song himself when he was down in the islands.

15. "Looking back now, well it makes me laugh. We were growing our hair we were cutting class" comes from which song?

From Quiz Kenny Chesney Songs

Answer: Young

This song is on the "No Shoes, No Shirt, No Problems" album. It was released prior to the release of the album and made a peak position at number 2 on the BillBoard charts.

16. What was Kenny Chesney's first single off of his "No Shoes, No Shirts, No Problems" album?

From Quiz Kenny Chesney Rocks

Answer: Young

This song reached the top of the charts in 2002.

17. What college did Kenny graduate from?

From Quiz For True Kenny Chesney Fans

Answer: East Tennessee State

He thought about trying for a walk on scholarship for baseball, but instead decided on a musical hobby. Good choice, huh!

18. "Another fight and I slam the door on, another battle in our dirty little war."

From Quiz More Kenny Chesney Lyrics

Answer: One Step Up

"When I look at myself I don't see, the man I wanted to be." Is the line that follows. This is from Kenny's newest CD "No Shoes, No Shirt, No Problems" which debuted in April of 2002 and is at "Double Platinum" status.

19. "It's the simple things in life like the kids at home and a loving wife that you miss the most, when you lose control."

From Quiz Kenny Chesney Lyrics

Answer: That's Why I'm Here

"That's why I'm here" is about a man who lost his wife and family due to his drinking problem.

20. 'The devil takes your hand and says no fear, have another shot. Just one more beer.' Which song is this lyric from?

From Quiz Kenny Chesney

Answer: 'That's Why I'm Here'

'Yeah I've been, that's why I'm here' follows the previous lyric.

21. "There were girls from Argentina and Arkansas, ________, Alabama, and Panama All mixed together and havin' a ball." What state is missing?

From Quiz We Went Out Last Night

Answer: Maine

"Out Last Night" was written by Kenny Chesney and Brett James.

22. "I make a little ____ and she ____ on up -- open up the throttle and stir a little ___ ...just look at her face, she ain't a foolin' me." Do you know which words are needed to complete the lyric?

From Quiz She Thinks My Tractor's Sexy

Answer: Room, climbs, dust

Making some room is a common phrase that is used in various forms and for varying things, such as: move over or make space. A person can usually climb on on a tractor without the assistance of a ladder by using the edging of the tractor "wheel" itself. It is best to make sure the tractor is off when doing this. When plowing a field there will be dust from the dirt that is shifted during this process.

23. What's the name of the song? "Barefoot in a cotton dress, dark hair in a tangled mess, and a head full of crazy dreams..."

From Quiz Kenny Chesney - The One and Only

Answer: "California"

This song is on the "Everywhere We Go" album. This line of the song is taken from one of the verses. A lot of girls can easily relate to this song!

24. Do you know this Kenny Chesney song? "With the money I saved, it took me to the beach. . ."

From Quiz Kenny Chesney Lyrics 4

Answer: Shiftwork

"Shiftwork" is the third track from "Poets and Pirates" and is a duet with the legendary George Strait. This song talks about Blue Collar Workers and all he or she has to go through during his or her workday. It has a cool island beat and it wouldn't be the same song without King George singing with him. Kenny has said in interviews about this song that he is honored to have George sing with him because he's only done duets with a handful of artists and to be on that short list is amazing.

25. Which album featured "The Good Stuff"?

From Quiz Kenny Chesney Albums

Answer: No Shoes, No Shirt, No Problems

This song was named the Number One country music single of 2002 according to Billboard.

26. Kenny Chesney once said in a 2005 interview with 'Country Weekly Magazine', "I'm all right. I'm good." To what was he referring?

From Quiz Quotes By Kenny Chesney

Answer: His annulment from Renee Zellweger

In September 2005, Kenny Chesney said to 'Country Weekly Magazine', despite the breakup of his marriage, "I'm all right. I'm good. There have been better times, but I'll be okay." Kenny also said in the interview that he planned to take a break for a while. "I'm tired right now, but by next year, I'll be excited to get back to it. And it'll be about the music again, not about the sideshow."

27. In what song did Kenny Chesney sing, "Your voice painted us a picture of all the losses and the wins?"

From Quiz Kenny Chesney Lyrics 3

Answer: Touchdown Tennessee

The song is called "Touchdown Tennessee" and it was a special edition single released as a tribute to John Ward, also known as the "Voice of the Vols", who retired from announcing Tennessee football and basketball games in 1998. A portion of all proceeds were donated to the St. Jude's Children's Hospital and to the John Ward Scholarship Fund.

28. Do you know the name of this Kenny Chesney song? "Their shadows danced closer on the honky tonk walls, as the band plays the last verse to that goin' home waltz. . ."

From Quiz Kenny Chesney Lyrics 2

Answer: Between Midnight and Daylight

"Between Midnight and Daylight" was first sung by Kenny on his album "All I Need to Know" that debuted in 1995. This song can also be found on an album titled "Men of Country, Vol. 2" released in 2005. This song was never released to radio.

29. What was Kenny Chesney's first song to break into the top ten on the USA country music charts?

From Quiz Do You Know: Kenny Chesney

Answer: Fall In Love

Kenny's first top ten hit was "Fall In Love" from the album "All I Need To Know". It peaked at number six in 1995.

30. Name that tune from this line. "A bunch of people always hanging around. . ."

From Quiz Kenny Chesney Lyrics

Answer: Keg in the Closet

This song was on "When the Sun Goes Down". It was released in 2004. It was co-written by Kenny and is based on his own experiences as a college student.

This is category 7875
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.