Quiz about We Went Out Last Night
Quiz about We Went Out Last Night

We Went Out Last Night Trivia Quiz


Finish the lyrics to the song "Out Last Night" by Kenny Chesney.

A multiple-choice quiz by zil_ennov. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
zil_ennov
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
310,099
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
620
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "We went out last night
Like we swore we wouldn't do
Drank too much _______ last night
A lot more than we wanted to"

What word goes in the blank?
Hint

rum
wine
whiskey
beer

2. "There were girls from Argentina and Arkansas,
________, Alabama, and Panama
All mixed together and havin' a ball."

What state is missing?
Hint

Ohio
Maine
Virginia
Texas

3. "Yeah we went out last night
One thing started leading to another
Out last night
Hitting on everybody and their mother
There were two karaoke
girls drunk on a dare
Singing ____________________

Yeah life was good everywhere
We went out last night."
Hint

"Just You" by Sonny and Cher
"I Need You" by Tim and Faith
"It's Your Love" by Tim and Faith
"I Got You Babe" by Sonny and Cher

4. "Well you know I'm a __________
I grew up in east Tennessee."

What does Kenny Chesney call himself in this song?

Answer: (Two Words)
5. "Last night I was everything
When I got a few drinks in me
I was a doctor, a lawyer, a senator's son
_____________ brother and a man on the run
Anything I thought would get the job done."

Whose brother did Kenny Chesney pretend to be?
Hint

Faith Hill's
Tim Allen's
Brad Paisley's
Brad Pitt's

6. "Yeah we went out last night
One thing started leading to another
Out last night
Hitting on everybody and their mother
There were people doing body shots
_______________."

Where were the people doing body shots?
Hint

out by the car
up on the car
under the bar
up on the bar

7. "__________ in a fist fight out by the car
Everybody was some kind of star
When we went out last night."

Was Kenny in a fist fight out by the car?

Yes
No

8. "Well the fact that I'm still breathing
Means that I must have survived
And that I lived to go out with my friends again tonight."

Are these the correct lyrics?

Yes
No

9. "Oh we went out last night
One thing started leading to another
Out last night
Everybody started ___________ on each other."
Hint

loving
punching
leaning
hugging

10. "They were dancin' on the tables
____________ at the moon
Pairing off together and pretty soon
There was not a soul in sight
When we went out last night."
Hint

looking
barking
howling
screaming


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "We went out last night Like we swore we wouldn't do Drank too much _______ last night A lot more than we wanted to" What word goes in the blank?

Answer: beer

"Out Last Night" was released in 2009 by Kenny Chesney. The song can be found on his "Greatest Hits II" album.
2. "There were girls from Argentina and Arkansas, ________, Alabama, and Panama All mixed together and havin' a ball." What state is missing?

Answer: Maine

"Out Last Night" was written by Kenny Chesney and Brett James.
3. "Yeah we went out last night One thing started leading to another Out last night Hitting on everybody and their mother There were two karaoke girls drunk on a dare Singing ____________________ Yeah life was good everywhere We went out last night."

Answer: "I Got You Babe" by Sonny and Cher

Sonny and Cher were a husband/wife recording duo in the 1960's and 1970's. The couple divorced in 1975. Sonny Bono died in a skiing accident in 1998.
4. "Well you know I'm a __________ I grew up in east Tennessee." What does Kenny Chesney call himself in this song?

Answer: music man

Kenny Chesney has many number one hit songs including, "The Good Stuff", "You Save Me" and "Everybody Wants To Go To Heaven".
5. "Last night I was everything When I got a few drinks in me I was a doctor, a lawyer, a senator's son _____________ brother and a man on the run Anything I thought would get the job done." Whose brother did Kenny Chesney pretend to be?

Answer: Brad Pitt's

Kenny Chesney has teamed up with some of music's greatest artists. Some of them include, Jimmy Buffet, George Strait, Alan Jackson, and Uncle Kracker.
6. "Yeah we went out last night One thing started leading to another Out last night Hitting on everybody and their mother There were people doing body shots _______________." Where were the people doing body shots?

Answer: up on the bar

Kenny Chesney won the ACM Entertainer Of The Year Award in 2005, 2006, 2007, and 2008.
7. "__________ in a fist fight out by the car Everybody was some kind of star When we went out last night." Was Kenny in a fist fight out by the car?

Answer: No

Jimmy was the one who was in a fist fight out by the car.
8. "Well the fact that I'm still breathing Means that I must have survived And that I lived to go out with my friends again tonight." Are these the correct lyrics?

Answer: Yes

In 1997, Kenny Chesney won ACM New Male Vocalist of The Year.
9. "Oh we went out last night One thing started leading to another Out last night Everybody started ___________ on each other."

Answer: loving

Kenny Chesney married Renee Zellweger on May 9, 2005. The marriage was annulled by the end of the year.
10. "They were dancin' on the tables ____________ at the moon Pairing off together and pretty soon There was not a soul in sight When we went out last night."

Answer: howling

Kenny Chesney was born in Knoxville, Tennessee. He mentions his home state in many of his songs.
Source: Author zil_ennov

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 17 2023 : negolas: 5/10
Dec 06 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us