Quiz about Kenny Chesney Rocks
Quiz about Kenny Chesney Rocks

Kenny Chesney Rocks Trivia Quiz


This is to test your knowledge on country superstar Kenny Chesney. Good Luck!

A multiple-choice quiz by AllisonRocks. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
AllisonRocks
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
190,353
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1879
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What was Kenny Chesney's first single off of his "No Shoes, No Shirts, No Problems" album? Hint

No Shoes, No Shirts, No Problems
Young
Big Star
None of the Above

2. Where was Kenny Chesney raised? Hint

Nashville, TN
Montgomery, AL
Dallas, TX
Luttrell, TN

3. What was Kenny Chesney's 2004 tour named? Hint

He did not tour in 2004
No Shoes, No Shirts, No Problems Tour
Guitars, Tiki Bars, and a Whole Lot of Love Tour
Margaritas and Senoritas Tour

4. What song off of Kenny Chesney's "When the Sun Goes Down" spent seven weeks on top of the billboard country music singles chart? Hint

I Go Back
There Goes My Life
When the Sun Goes Down
None of These

5. Which song has Kenny Chesney recorded with Randy Travis? Hint

When the Sun Goes Down
Back Where I Come From
Fall in Love
Baptism

6. Where does Kenny Chesney like to spend his free time? Hint

Hawaii
the Bahamas
Virgin Islands
Mexico

7. What is Kenny Chesney's sister's first name? Hint

Jennifer
Sandy
Kellie
Natalie

8. Which of these songs battled Tim Mcgraw's "Live Like you Were Dying" for the top spot, but never made it? Hint

The Woman With You
Young
I Go Back
Live Those Songs

9. Which of these singers helped Kenny Chesney with vocals on the number one song, "When the Sun Goes Down"? Hint

Brad Paisley
Tim McGraw
Uncle Kracker
George Strait

10. Which song sung by Kenny Chesney illustrates his hometown? Hint

Tennessee
Where I Was Raised
My Home Town
Back Where I Come From


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was Kenny Chesney's first single off of his "No Shoes, No Shirts, No Problems" album?

Answer: Young

This song reached the top of the charts in 2002.
2. Where was Kenny Chesney raised?

Answer: Luttrell, TN

He was born on March 26th, 1968 and was raised by his mom in Luttrell, TN.
3. What was Kenny Chesney's 2004 tour named?

Answer: Guitars, Tiki Bars, and a Whole Lot of Love Tour

The Guitars, Tiki Bars, and a Whole Lot of Love Tour was ranked 3rd in ticket sales by Pollstar halfway through the summer concert season.
4. What song off of Kenny Chesney's "When the Sun Goes Down" spent seven weeks on top of the billboard country music singles chart?

Answer: There Goes My Life

The song was released at the end of 2003 and sat atop the charts in the beginning of 2004.
5. Which song has Kenny Chesney recorded with Randy Travis?

Answer: Baptism

"Baptism" was a song on his album, "Everywhere we Go" and was also included on his Greatest Hits collection.
6. Where does Kenny Chesney like to spend his free time?

Answer: Virgin Islands

Whenever he can get free time, he heads down to the tropics. He often spends winters there too.
7. What is Kenny Chesney's sister's first name?

Answer: Jennifer

His sister's name is Jennifer and she is younger that Kenny Chesney.
8. Which of these songs battled Tim Mcgraw's "Live Like you Were Dying" for the top spot, but never made it?

Answer: I Go Back

The song stayed at number two for several weeks while McGraw's song stayed at number one. Its peak position was number two.
9. Which of these singers helped Kenny Chesney with vocals on the number one song, "When the Sun Goes Down"?

Answer: Uncle Kracker

Uncle Kracker and Kenny Chesney recorded this song that spent 6 weeks on top of the billboard country singles chart.
10. Which song sung by Kenny Chesney illustrates his hometown?

Answer: Back Where I Come From

"Back Where I Come From" is a very important song for Kenny Chesney because it shows what life was like crowning up in a small town and it also reflects about his life, friends, and growing up.
Source: Author AllisonRocks

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us