Quiz about Keg in the Closet
Quiz about Keg in the Closet

Keg in the Closet Trivia Quiz


If you know this song, than you should do really well because it's only going to be the lyrics. Good luck!

A multiple-choice quiz by pink_panther11. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
243,764
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1738
Last 3 plays: Guest 65 (9/10), gogetem (7/10), Guest 98 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which word goes in the blank? "We had a dog named _________..." Hint

Charles
Pup
Bocephus
Budd

2. Which word goes in the blank? "A white frame house, a _________ town..." Hint

boring
nice
fun
college

3. True or False-lyrics wise? "...we went to class just to pass the time, back in '69..."

True
False

4. Which word goes in the blank? "We had all we ever ________ in that keg in the closet." Hint

wanted
loved
needed
desired

5. Who taught him what he can't have, in the song? Hint

Kelly Norma
Mary Joe
Mary Ann
Lovely Laura

6. Which word goes in the blank? "We went to ________ just to pass the time back in eighty nine" Hint

school
stores
jail
class

7. True or false-lyrics wise? "We all kind of went our same ways..."

True
False

8. What word(s) goes in the blank? "...but I ________ it seems like yesterday." Hint

swear
love how
think
don't know why

9. Which word goes in the blank? "We had a keg in the closet, pizza on the floor, left over from the ________ before..." Hint

day
week
evening
night

10. True or False-lyrics wise? "...where we were going we didn't really care..."

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which word goes in the blank? "We had a dog named _________..."

Answer: Bocephus

Kenny Chesney sings this song. He was born on March 26, 1968 in Knoxville, Tennessee.
2. Which word goes in the blank? "A white frame house, a _________ town..."

Answer: college

Kenny grew up in Luttrell, Tennessee. He listened to country and rock & roll.
3. True or False-lyrics wise? "...we went to class just to pass the time, back in '69..."

Answer: False

It's false because it's supposed to be: "...we went to class just to pass the time, back in '89..."
4. Which word goes in the blank? "We had all we ever ________ in that keg in the closet."

Answer: wanted

He didn't start thinking about singing until he was out of school.
5. Who taught him what he can't have, in the song?

Answer: Mary Ann

Kenny got a guitar for a Christmas present and started practicing. He played in his collage bluegrass band.
6. Which word goes in the blank? "We went to ________ just to pass the time back in eighty nine"

Answer: class

He started writing songs. He played for tips almost every night.
7. True or false-lyrics wise? "We all kind of went our same ways..."

Answer: False

It's false because it's supposed to be: "We all kind of went our separate ways..."
8. What word(s) goes in the blank? "...but I ________ it seems like yesterday."

Answer: swear

He sold 1000 copies of his self-released demo album.
9. Which word goes in the blank? "We had a keg in the closet, pizza on the floor, left over from the ________ before..."

Answer: night

He was with Capricorn (producers), but they closed down. They sold 100,000 copies and got a lot of fans.
10. True or False-lyrics wise? "...where we were going we didn't really care..."

Answer: True

Chesney also sings: "Fall in Love", "When I Close My Eyes", and "She's Got it All".
Source: Author pink_panther11

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 29 2023 : Guest 65: 9/10
Jan 25 2023 : gogetem: 7/10
Dec 06 2022 : Guest 98: 10/10

Score Distribution

quiz
2/1/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us