Quiz about Kenny Chesney Chart Singles
Quiz about Kenny Chesney Chart Singles

Kenny Chesney: Chart Singles Trivia Quiz


All the songs on this quiz were released as singles to the radio. Just choose the word(s) to finish the lyric. Good luck!

A multiple-choice quiz by zh1322. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Kenny Chesney

Author
zh1322
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
251,889
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5420
Awards
Top 5% quiz!
Last 3 plays: griller (10/10), Guest 65 (8/10), gogetem (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Complete the line from "Who You'd Be Today": "It ain't fair you died too young, like a ________ that had just begun." Hint

dream
novel
story
chapter

2. Finish the quote from "Summertime": "Temperature says _____, down at the Deposit and Guarantee." Hint

103
93
83
99

3. In "Livin' in Fastforward", Kenny says that he is "livin' in fast forward, __________ rockstar out of control." Hint

Country
Tennessee
Redneck
Hillbilly

4. Complete this line from "Young": "We were wannabe _______ who didn't have a clue." Hint

jockeys
singers
cowboys
rebels

5. In what month does a couple make "a wish on every star" according to the song "Don't Happen Twice"? Hint

December
September
November
October

6. Finish the line from "You Save Me": "No matter where my _________ soul takes me..." Hint

broken
reckless
crazy
selfish

7. In the song "Big Star", where was she "a big star ... where she sang karaoke everynight"? Hint

Fire Ring grill
Susie Q's hotspot
Fiesta Fred's
Banana Joe's bar

8. What word completes this line from "How Forever Feels": "I've been around the _______ a time or two, done almost everything a boy can do ..."? Hint

town
world
block
street

9. In "Keg in the Closet", what food is "on the floor, left over from the night before"? Hint

Wings
Spaghetti
Pizza
Popcorn

10. Complete the line from "She's Got It All": "Every sweet _______ I can recall ..." Hint

word
song
memory
dream


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Complete the line from "Who You'd Be Today": "It ain't fair you died too young, like a ________ that had just begun."

Answer: story

"Who You'd Be Today" is from Kenny's "Road and the Radio" album. This song was released in 2005 and reached number 2 on the US Country charts and number 37 on the US Billboard Hot 100. The "Road and the Radio" album is triple platinum.
2. Finish the quote from "Summertime": "Temperature says _____, down at the Deposit and Guarantee."

Answer: 93

"Summertime" is from the album "The Road and the Radio". It has proved to be a huge success for Kenny as it reached number 1 on the US Country Chart and number 34 in the US Billboard Hot 100 chart.
3. In "Livin' in Fastforward", Kenny says that he is "livin' in fast forward, __________ rockstar out of control."

Answer: Hillbilly

"Livin' in Fastforward" is also from Kenny's "Road and the Radio" album. It describes how fast paced his life is and how he "needs to rewind real slow". The song was released in 2005 and reached number 1 on the US country chart. It also was able to reach number 48 on the US Billboard Hot 100.
4. Complete this line from "Young": "We were wannabe _______ who didn't have a clue."

Answer: rebels

"Young" reached number 2 on the US Country charts and number 35 on the US Hot 100 chart. It is on Kenny Chesney's "No Shoes, No Shirt, No Problems" album which went platinum four times.
5. In what month does a couple make "a wish on every star" according to the song "Don't Happen Twice"?

Answer: September

"Don't Happen Twice" is on Kenny Chesney's "Greatest Hits" album. This song reached number 1 on the US country chart and number 26 on the US billboard chart.
6. Finish the line from "You Save Me": "No matter where my _________ soul takes me..."

Answer: reckless

"You Save Me" was released in 2006. It was able to reach number 3 on the US country chart and number 47 on the US billboard Hot 100 chart. It is on his "Road and the Radio" album.
7. In the song "Big Star", where was she "a big star ... where she sang karaoke everynight"?

Answer: Banana Joe's bar

"Big Star" was able to reach number 2 on the US country chart and number 28 on the US billboard Hot 100. It is on Kenny's "No Shoes, No Shirt, No Problems" album and was released in 2003.
8. What word completes this line from "How Forever Feels": "I've been around the _______ a time or two, done almost everything a boy can do ..."?

Answer: block

"How Forever Feels" reached number 1 on the US country chart and number 27 on the US Billboard Hot 100 chart. It is included on Kenny Chesney's "Everywhere We Go" album and was released in 1999.
9. In "Keg in the Closet", what food is "on the floor, left over from the night before"?

Answer: Pizza

"Keg in the Closet" was released in 2005 on Kenny's "When the Sun Goes Down" album, which went 4x Platinum. The song itself reached number 6 on the US country chart and number 64 on the US Billboard Hot 100.
10. Complete the line from "She's Got It All": "Every sweet _______ I can recall ..."

Answer: memory

"She's Got It All" was released in 1997 on Kenny Chesney's "I Will Stand" album. This song reached number 1 on the US country chart, but sadly did not make it on the US Billboard Hot 100 chart.
Source: Author zh1322

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : griller: 10/10
Jan 29 2023 : Guest 65: 8/10
Jan 25 2023 : gogetem: 6/10
Jan 07 2023 : Guest 208: 7/10
Dec 22 2022 : bernie73: 5/10
Dec 08 2022 : Thrax437: 4/10

Score Distribution

quiz
2/5/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us